Interaktiivinen paneeli leikkipöytä

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 18 kuukautta
Tyyppi: Opettavat lelut ja pelit
Tuotekoodi: 8516027
2218
3411
-34%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Interaktiivinen paneeli leikkipöytä

Haluamme esitellä viehättävän opettavaisen 2-in-1-pöydän, joka on loistava apuväline pikkuisenne monipuoliseen kehitykseen.

Pöydän tärkein osa on liikkuva kello, joka paitsi opettaa lasta tunnistamaan kellonajan, myös kehittää motorisia taitoja vuorovaikutuksessa liikkuvan viisarin kanssa. Pöytä ei ole vain lelu vaan myös väline, jonka avulla lapsi voi tutustua kellojen ja ajanlaskun maailmaan.

Opetuspöydässä on myös monia muita elementtejä, jotka stimuloivat aisteja ja kehittävät kognitiivisia taitoja. Pieni piano kannustaa tutkimaan ääniä, keltainen kirahvi ja kitara herättävät kiinnostusta soittimia kohtaan, ja pieni kirja, jonka sivut ovat käännettävissä, auttaa tutkimaan eläimiä.

Se ei ole vain opettavainen vaan myös interaktiivinen! Siinä on ääni- ja valoefektejä, jotka tekevät oppimisesta kiehtovaa ja jännittävää pienelle lapsellesi.

Kiinnitettyjen jalkojen ansiosta oppimislauta voi toimia perinteisenä pöytänä, joka sopii erinomaisesti monenlaiseen toimintaan. Takapuolella olevien kahvojen avulla oppimislauta on puolestaan helppo kiinnittää vauvan pinnasänkyyn, joten voit oppia ja leikkiä myös silloin, kun vauva on hereillä.

Lauta toimii 3x 1,5 V AA-paristolla, jotka eivät sisälly sarjaan.

Taulun mitat: 1,5 cm:

24,5 cm x 22,5 cm x 16 cm.

CE-sertifioitu ja EN71-standardin mukainen. Sopii yli 18 kuukauden ikäisille lapsille.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yleiset tuotetiedot: Interaktiivinen paneeli leikkipöytä

Tuotekoodi: 8516027
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,34 x 0,23 x 0,08 m, 1 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: 1.5V AA
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 18 kuukautta
Tyyppi: Opettavat lelut ja pelit
Näytä: Lean Toys, opettavat lelut ja pelit vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Interaktiivinen paneeli leikkipöytä
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu