Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Kinderkraft Grande Plus juoksurattaat, musta

4 (1)
Lisätiedot:
Kaksisuuntainen istuimen asento: Ei
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 9.8 kg
Tuotekoodi: 3081888
16300
Muiden myyjien tarjoukset (1):
23165
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Lauantai, 20. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

1399

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Solit
23165

Tuotteen kuvaus: Kinderkraft Grande Plus juoksurattaat, musta

PLUS Kinderkraft -lastenrattaat GRANDE PLUS -lastenrattaat ovat ratkaisu jokaiselle vanhemmalle, joka asuu keskellä kaupungin kiirettä. Tämä lapselle syntymästä 22 kg:n painoon sopiva vaunu palvelee häntä useita vuosia, ja sen älykkäiden ratkaisujen ansiosta vanhempien on helpompi kuljettaa vaunuja kaupunkiolosuhteissa. CLICK & FOLD -järjestelmän ansiosta voit taittaa vaunut helposti yhdellä kädellä. Koska kaikki pyörät on pehmustettu, kävely on miellyttävää myös mukulakivillä tai epätasaisilla jalkakäytävillä, ja vaivattomasti istuma-asennosta makuuasentoon säädettävän selkänojan ansiosta voit luoda nopeasti täydellisen tilan ulkoilmatorkkuja varten. Suuret vaahtomuovipyörät eivät mene puhki eikä niitä tarvitse puhaltaa. Sopivat käytettäviksi koko lastenratasvaiheen ajan GRANDE PLUS -mallissa on tilava istuin sekä säädettävä selkänoja ja jalkatuki. Tämä tarkoittaa, että se palvelee lasta syntymästä 22 kg:n painoon asti eli noin 4-vuotiaaksi asti! Taitettavissa yhdellä kädellä GRANDE PLUS on taitettavissa yhdellä kädellä. Kahvassa olevan CLICK & FOLD -toiminnon ansiosta lastenvaunut on mahdollista laittaa tavaratilaan nopeasti ja tehokkaasti. Taitettuina rattaat ovat pienikokoiset. Iskuvaimennetut pyörät Lastenrattaissa on nelipyöräinen jousitus. Tämä tarkoittaa, että GRANDE PLUS sopii kaupunkimaastoon – epätasaisille jalkakäytäville tai mukulakiville. Pyöriä ei tarvitse puhaltaa, ja ne ovat myös läpäisemättömät. Etupyörät kääntyvät 360 astetta, ja niissä on lukitusmekanismi suoraan eteenpäin tapahtuvaa kuljetusta varten. Mukava matkustaminen Istuin on leveä ja avara. Siinä on mukava matkustaa, ja tarvittaessa jalkatukea voi säätää, jotta kävely olisi lapsellesi entistäkin mukavampaa. Laaja säätöalue Selkänoja on säädettävissä portaattomasti istuma-asennosta makuuasentoon – lapsi voi pysyä rattaissa säädön aikana. Yhdessä säädettävän jalkatuen kanssa se luo mukavan tilan ulkoilmanokosille. Laajennettava koppi Suurta kuomua on mahdollista suurentaa lisää, jotta GRANDE PLUS suojaa lasta kylmältä tuulelta. Kopin takaosassa on ikkuna, jonka kautta voit olla yhteydessä lapseen, joten voit pitää häntä koko ajan silmällä.

Lisäratkaisut: ● 5-kohtainen pehmusteilla varustettu turvavyö, joka on säädettävissä vastasyntyneelle sopivaksi ● Suuri kori, jonka kantavuus on jopa 2 kg ● Ekonahkasta tehty turvatanko ja kantokahva ● Tasku pienille tavaroille korin kankaassa Valmistus: Materiaalit: ● runko: terästä ● kangas: 100 % polyesteria, lujatekoista, kulutusta ja säätä kestävää polyesterikangasta ● kahvan ja kaiteiden viimeistely: ekonahkaa ● pyörät: EVA-vaahtoa Mitat: ● Taitetut lastenvaunut: 83 x 62 x 27 cm ● Taittamattomat lastenvaunut: 95 x 57 x 106 cm ● Istuimen pituus makuuasennossa: 94 cm ● Jalkatuen mitat: 36 x 23 cm ● Istuimen mitat: 35 x 22 cm ● Selkänojan mitat: 35 x 47 cm ● Etupyörät: 16 cm ● Takapyörät: 25 cm Paino: 9,8 kg Lapsen sallittu paino: 0 kuukauden iästä 22 kilon painoon Korin enimmäiskuorma: 2 kg Kartongin koko/mitat: 84 x 45 x 20 (cm) / 11,5 kg

Kinderkraft

Kinderkraft on brändi, joka pyrkii vastaamaan kaikkien vanhempien tarpeisiin, olivatpa he korkealla uralla ja aina vähällä aikavälillä tai erittäin aktiivisia vanhempia, jotka eivät halua luopua nykyisestä elämäntyylistään lapsen syntyessä. Kinderkraftin tuotteet ovat liikkuvia, älykkäitä ja erittäin yksinkertaisia. Kinderkraft uskoo, että heidän menestyksensä piilee ihmisten palvelemisessa ja yhdistämisessä parempaa tarkoitusta varten. Tuotteita tarjoaessaan Kinderkraft keskittyy ainutlaatuisuuteen, turvallisuuteen, laatuun ja erinomaiseen muotoiluun. Kaikki Kinderkraft-tuotteet myydään kohtuuhintaan, koska, kuten he väittävät: "Haluamme, että kaikilla maailmassa on mahdollisuus hyötyä tuotteistamme."

Turvallisuus on tärkein kriteeri, johon kaikki Kinderkraft-tuotteet perustuvat. Kehittäjät keskittyvät korkealaatuisimpiin materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Kinderkraft hankkii materiaalinsa ja kankaansa vain laitoksilta, jotka on sertifioitu eurooppalaisten standardien mukaisiksi. Kinderkraft rohkaisee sinua luottamaan heihin, kun kasvatat lastasi – loppujen lopuksi heidän luomansa tuotteet tarjoavat innovaatioita turvallisuuden ja laadun lisäksi, joten voit olla varma, että käytät markkinoiden älykkäintä ja uusinta teknologiaa.

Kinderkraft Grande Plus juoksurattaat, musta Kinderkraft

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Kinderkraft Grande Plus juoksurattaat, musta

Tuotekoodi: 3081888
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,5 x 0,22 x 0,85 m, 12,1 kg
Tyyppi: Matkarattaat
Näytä: Kinderkraft, matkarattaat vaunut ja rattaat
Ominaisuudet: Iskunvaimentimet, Säädettävä selkänoja, Säädettävä työntöaisa
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Kärryn pyörät: Eteenivinyyliasetaatti (EVA)
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Iskunvaimentimet: Kyllä
Väri: Musta
Myyjä: Hobbyhall.fi, Solit
Kaksisuuntainen istuimen asento: Ei
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 9.8 kg
Tuotemerkki: Kinderkraft
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kinderkraft tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Kinderkraft Grande Plus juoksurattaat, musta
4

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(0)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Laura S.
19.08.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Jämäkät ja melko ketterät rattaat.


Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Solit 0

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

4. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot