Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Yhdistelmävaunu Lionelo Mika 3 in 1, Green Forest

5 (1)
Lisätiedot:
Kaksisuuntainen istuimen asento: Kyllä
Lapsen paino enintään: Ei ole määritelty kg
Vaunun paino: 21.95 kg
Tuotekoodi: 3404453
40600

OVH

52999
-23%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1400 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Keskiviikko, 17. huhtikuuta

000

Kotiinkuljetus

Perjantai, 19. huhtikuuta

1799

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Yhdistelmävaunu Lionelo Mika 3 in 1, Green Forest

Lionelo Mika 3 in 1 on kevyt ja helppokäyttöinen vaunu, joka sopii mihin tahansa maastoon. Alemman painopisteen vuoksi malli on pienestä painostaan huolimatta erittäin vakaa ja sujuva ohjattava. Pitkäikäinen - vahva alumiinirunko ja mukava istuin sopivat vauvalle syntymästä noin 4-vuotiaaksi saakka. 3in1 -sarja sisältää tilavan turvaistuimen, ergonomiset rattaat ja turvallisen lastenistuimen - Lionel’s Astrid. Vaunujen rakenne on eurooppalaisen EN 1888 -standardin mukainen.

Mukava vaunukori kaikkiin vuodenaikoihin.

Vaunukori, jossa on vedenpitävä aurinkovarjo (UPF 50+ -suodatin) ja tuulenpitävä jalkasuoja - täydellinen kaikkiin sääolosuhteisiin. Sisällä - mukava patja, jonka puuvillapäällinen on 2 cm paksu, tarpeeksi pehmeä vauvalle ensimmäisistä päivistä lähtien. Vaunukori on kiinnitetty runkoon kätevillä korkeusadaptereilla, jotka helpottavat pääsyä lapsen luokse eivätkä ylikuormita selkärankaa. Toinen etu on mahdollisuus kuljettaa lasta turvaistuimessa standardin EN 1466:2014+AC:2015 mukaisesti.

Säädettävät vaunut

Turvaistuin voidaan asentaa kasvot eteenpäin tai taaksepäin vanhemman tai lapsen tarpeiden mukaan. Selkänojan ja jalkatuen täysi säätö mahdollistaa istuimen kallistamisen tasaiseen asentoon, ja lisäistuintyyny varmistaa lapsen mukavuuden. Jalkatuki on valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä kankaasta – erittäin likaa hylkivä. 5-pisteturvavyöt pehmeillä suojilla ja irrotettavalla soljella (yksi tai kaksi sivua) takaavat turvallisuuden. Rattaiden työntämisestä tulee entistä mukavampaa kahvan mahdollisen säätämisen ansiosta, ja istuimen alla oleva iso laukku on ihanteellinen jokapäiväisille ostoksille. On myös mahdollista korostaa katon rakennetta lisäpaneelilla ja ilmanvaihdolla - ihanteellinen kesäksi ja talveksi.

Nopeasti taitettava kompaktiin kokoon

Pehmustetut huoltovapaat pyörät kulutuspinnalla ja kestävällä kumikerroksella tekevät perheen kävelystä tuntemattomilla alueilla nautinnollisia pitkään. Heijastimien ansiosta vaunu näkyy myös pimeässä. Toinen ehdoton etu on, että yhdessä vaunujen istuimen kanssa se voidaan pakata nopeasti yhdellä kädellä - vedä vain kahva alas ja vedä kahva istuimen alle. Tällainen järjestelmä ja olkahihna tukevat sinua, kun nouset ylös lapsesi kanssa. Loppujen lopuksi et voi unohtaa mukavia lisävarusteita - sadesuojaa, hyttysverkkoa, kahta jalkasuojaa (vaunukorille ja rattaille) ja syöttötuolia.

Tekniset tiedot:

  • Täyttää eurooppalaisen EN 1888 -standardin.
  • Mitat: 60 x 90 x 96 cm 

Lionelo

Sano “hei” Lionelo-brändille. Lionelo on syntynyt halusta auttaa ja välittää planeettamme pienistä asukkaista. Brändi valmistaa tuotteita vastasyntyneille sekä lapsille ja heidän tuotteitaan myydään kaikkialla Euroopassa.

Kuten perustajat itse sanovat, näiden tuotteiden suunnittelu ja materiaalit valitaan äärimmäisellä huolella, vain parhaiden, työnsä tuntevien ammattilaisten toimesta. "Valitsemme raaka-aineet vastuullisesti ja tietoisesti ja teemme parhaamme tehdäksemme ympärillämme olevat ihmiset onnelliseksi", yhtiö sanoi. Kaikki Lionelon kehittämät ja markkinoimat tuotteet on valmistettu uusinta teknologiaa käyttäen ja mikä tärkeintä, ne täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit.

Lionelo kiinnittää erityistä huomiota asiakkaisiinsa ja heidän mielipiteisiinsä. "Jokainen lapsia kasvattava on tuotteidemme peili, ja tavoitteemme on pystyä luomaan tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa kaikille käyttäjille, ovat toimivia, hyödyllisiä ja tietysti turvallisia ja mukavia", perustajat kertovat. Lionelo-tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön pitämään lapset ja heidän vanhempansa iloisina ja pitämään Lionelon uskollisia asiakkaita.

Yhdistelmävaunu Lionelo Mika 3 in 1, Green Forest Lionelo

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yhdistelmävaunuilla, kuten niiden nimestä voi päätellä, on monia etuja muihin rattaisiin ja vaunuihin verrattuna. Yhdistelmävaunu kasvaa lapsesi mukana ja kaikki tarvittavat osat voidaan kiinnittää pyörälliseen runko-osaan tarpeen mukaan. Voit helposti kiinnittää siihen esimerkiksi urheilurattaiden istuinosan, vaunukopan tai vaikka turvaistuimen. Toinen etu on, että tämäntyyppisiä rattaita voidaan käyttää lapsen syntymästä jopa kolmen vuoden ikään asti. Yhdistelmävaunuissa on erittäin mukavat sekä kätevästi ohjattavat ja suuret pyörät, joka helpottaa rattaiden työntämistä paitsi kaupunkipoluilla mutta myös metsissä ja puistoissa. Kävelyn jälkeen rattaat on helppo taittaa kokoon, laittaa auton tavaratilaan ja jatkaa matkaa. Kokoonpanosta riippuen ne on usein varustettu mukinpidikkeillä ja muilla säilytysratkaisuilla vauvan välttämättömien tavaroiden ja välipalojen säilyttämiseen. Yhdistelmävaunut myydään täydellisen lisävarustesarjan kanssa tai erillisinä osina, joten vanhemmat voivat valita itselleen ja vauvalleen parhaan vaihtoehdon tarpeidensa mukaan.

Jos olet jo tutkinut rattaiden markkinoita, olet ehkä huomannut, että jotkut valmistajat käyttävät yhä enemmän polyuretaanipyöriä. Esimerkiksi Mamas ja Papas ovat valmistaneet polyuretaanipyöriä pitkään. Mutta miksi? Vastaus on hyvin yksinkertainen - kevyemmän painon, vahvemman otteen ja tietysti alhaisemman äänen ansiosta. Tämän tyyppiset pyörät eivät ole halvempia tai näyttävät halvemmilta - ne ovat joustavampia, joten ne jättävät todennäköisemmin jälkiä, mutta se ei häiritse käyttöä. Vaikka näin ei näytä olevan, polyuretaani on kestävä materiaali, joka kestää paitsi hyvin myös erittäin pitkään. Ostamalla polyuretaanipyöristä valmistetut rattaat et panosta vain mukavuuteen - rattaat ovat lopulta kevyempiä - vaan tiedät myös kuinka kauan polyuretaani kestää. Minne ikinä menetkin, polyuretaanipyörät pysyvät vakaina ja kestävinä. Kuoppaisista sorateistä tai metsäpoluista Tallinnan vanhankaupungin mukulakivikatuihin tai huolellisesti päällystettyyn uuteen jalkakäytävään, polyuretaani tekee tehtävänsä virheettömästi eikä jätä epäilystäkään - kannatti ostaa. Hanki polyuretaanipyöristä valmistetut rattaat, etkä tule katumaan - rattaat palvelevat edelleen monia lapsia ja vanhempia, ja rattaiden keveys kannattaa.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Yhdistelmävaunu Lionelo Mika 3 in 1, Green Forest

Tuotekoodi: 3404453
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,58 x 0,54 x 0,9 m, 21,98 kg
Tyyppi: 3-in-1-yhdistelmävaunut, Yleisvaunut
Näytä: Lionelo, 3-in-1-yhdistelmävaunut vaunut ja rattaat, Lionelo, yleisvaunut vaunut ja rattaat
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Kärryn pyörät: Polyuretaani
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Iskunvaimentimet: Kyllä
Väri: Vihreä
Myyjä: Hobbyhall.fi
Kaksisuuntainen istuimen asento: Kyllä
Lapsen paino enintään: Ei ole määritelty kg
Vaunun paino: 21.95 kg
Tuotemerkki: Lionelo
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lionelo tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Yhdistelmävaunu Lionelo Mika 3 in 1, Green Forest
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Anna V.
02.03.2024

Myyjä: Hobbyhall.fi

Olen erittäin tyytyväinen kaikkiin ostoksiin. Kiitos paljon.