Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Lionelo Mari Tour 3in1 yhdistelmävaunut, black onyx

3 (2)
Lisätiedot:
Kaksisuuntainen istuimen asento: Kyllä
Tuotekoodi: 6680387
46100

OVH

64999
-29%

Alle 5 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1600 /kk

Tilaa tänään klo 14:00 mennessä


Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

HUOMENNA, 25. huhtikuuta

000

Kotiinkuljetus

Maanantai, 29. huhtikuuta

1799

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Lionelo Mari Tour 3in1 yhdistelmävaunut, black onyx

Monikäyttöiset vaunut täyttävät kaikki kävelytarpeesi, kunnes lapsesi on noin 4-vuotias. Kaukalo 9 kg painoon asti ja rattaat 22 kg asti.
 
Mari Tourin tilavassa vaunukopassa voit kuljettaa lasta turvallisesti, ergonomiset lastenvaunut turvakaukalolla. Istuimessa on sekä etu- että takakiinnitysvaihtoehdot. Voit helposti irrottaa vaunukopan, turvakaukalon ja istuimen rungosta yhdellä kädellä muistitoiminnolla varustettujen painikkeiden avulla.
 
Mukavat maastopyörät ovat huoltovapaat ja kääntyvät 360 astetta. Ne voidaan lukita suoraan eteenpäin mentäessä. Niiden 27 cm:n halkaisija, 5 cm:n leveys ja syvä kulutuspinta varmistavat, että rattaita on helppo ohjata myös hiekkaisilla alueilla tai mutaisilla teillä. Hieman lisämukavuutta tarjoavat keskusiskunvaimentimet, joissa voidaan valita yksi kolmesta kovuustasosta.
 
Mari Tour 3-in-1 -mallissa on paksu patja. Voit olla varma, että puuvillapäällinen ei ärsytä herkkää ihoa. 3D-panoraamatuuletus varmistaa optimaalisen ilmankierron, ja vedenpitävä XXL-katos UPF 50+ -suodattimella mahdollistaa kävelyn säällä kuin säällä.
 
Rattaat on varustettu suurella laukulla, johon pääsee helposti käsiksi joka puolelta. Kätevän mukinpidikkeen ansiosta voit ottaa suosikkijuomasi mukaan. Vaunu taittuu helposti kokoon ja voit pitää ne pystyssä. Jos likaa ilmestyy, voit pestä päällisen ja pussin sekä pyyhkiä rungon kostealla liinalla. Lisäsimme myös heijastavat elementit näkyvyyden takaamiseksi pimeässä.
Tuotetiedot:
 • Painoraja: max. 22 kg
 • Ikäryhmä: 0 - 48 kk
 • Istuin: kasvot ajosuuntaan päin, selkä ajosuuntaan päin
 • Pyörätyypit: vähän huoltoa vaativa PU
 • Iskunvaimentimet: etu- ja takapyörät
 • Jarrut: kyllä
 • Pyörän lukitus: kyllä
 • Säädettävyys: kuomu, työntöaisa, selkänoja, turvavyö
 • Turvavyöt: 5-piste
Lisätarvikkeet:
 • Jalkapeite
 • Sadesuoja
 • Hyttysverkko
 • Pulloteline
 • Laukku
 • Vaihdettava alusta

Lionelo

Sano “hei” Lionelo-brändille. Lionelo on syntynyt halusta auttaa ja välittää planeettamme pienistä asukkaista. Brändi valmistaa tuotteita vastasyntyneille sekä lapsille ja heidän tuotteitaan myydään kaikkialla Euroopassa.

Kuten perustajat itse sanovat, näiden tuotteiden suunnittelu ja materiaalit valitaan äärimmäisellä huolella, vain parhaiden, työnsä tuntevien ammattilaisten toimesta. "Valitsemme raaka-aineet vastuullisesti ja tietoisesti ja teemme parhaamme tehdäksemme ympärillämme olevat ihmiset onnelliseksi", yhtiö sanoi. Kaikki Lionelon kehittämät ja markkinoimat tuotteet on valmistettu uusinta teknologiaa käyttäen ja mikä tärkeintä, ne täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit.

Lionelo kiinnittää erityistä huomiota asiakkaisiinsa ja heidän mielipiteisiinsä. "Jokainen lapsia kasvattava on tuotteidemme peili, ja tavoitteemme on pystyä luomaan tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa kaikille käyttäjille, ovat toimivia, hyödyllisiä ja tietysti turvallisia ja mukavia", perustajat kertovat. Lionelo-tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön pitämään lapset ja heidän vanhempansa iloisina ja pitämään Lionelon uskollisia asiakkaita.

Lionelo Mari Tour 3in1 yhdistelmävaunut, black onyx Lionelo

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yhdistelmävaunuilla, kuten niiden nimestä voi päätellä, on monia etuja muihin rattaisiin ja vaunuihin verrattuna. Yhdistelmävaunu kasvaa lapsesi mukana ja kaikki tarvittavat osat voidaan kiinnittää pyörälliseen runko-osaan tarpeen mukaan. Voit helposti kiinnittää siihen esimerkiksi urheilurattaiden istuinosan, vaunukopan tai vaikka turvaistuimen. Toinen etu on, että tämäntyyppisiä rattaita voidaan käyttää lapsen syntymästä jopa kolmen vuoden ikään asti. Yhdistelmävaunuissa on erittäin mukavat sekä kätevästi ohjattavat ja suuret pyörät, joka helpottaa rattaiden työntämistä paitsi kaupunkipoluilla mutta myös metsissä ja puistoissa. Kävelyn jälkeen rattaat on helppo taittaa kokoon, laittaa auton tavaratilaan ja jatkaa matkaa. Kokoonpanosta riippuen ne on usein varustettu mukinpidikkeillä ja muilla säilytysratkaisuilla vauvan välttämättömien tavaroiden ja välipalojen säilyttämiseen. Yhdistelmävaunut myydään täydellisen lisävarustesarjan kanssa tai erillisinä osina, joten vanhemmat voivat valita itselleen ja vauvalleen parhaan vaihtoehdon tarpeidensa mukaan.

Jos olet jo tutkinut rattaiden markkinoita, olet ehkä huomannut, että jotkut valmistajat käyttävät yhä enemmän polyuretaanipyöriä. Esimerkiksi Mamas ja Papas ovat valmistaneet polyuretaanipyöriä pitkään. Mutta miksi? Vastaus on hyvin yksinkertainen - kevyemmän painon, vahvemman otteen ja tietysti alhaisemman äänen ansiosta. Tämän tyyppiset pyörät eivät ole halvempia tai näyttävät halvemmilta - ne ovat joustavampia, joten ne jättävät todennäköisemmin jälkiä, mutta se ei häiritse käyttöä. Vaikka näin ei näytä olevan, polyuretaani on kestävä materiaali, joka kestää paitsi hyvin myös erittäin pitkään. Ostamalla polyuretaanipyöristä valmistetut rattaat et panosta vain mukavuuteen - rattaat ovat lopulta kevyempiä - vaan tiedät myös kuinka kauan polyuretaani kestää. Minne ikinä menetkin, polyuretaanipyörät pysyvät vakaina ja kestävinä. Kuoppaisista sorateistä tai metsäpoluista Tallinnan vanhankaupungin mukulakivikatuihin tai huolellisesti päällystettyyn uuteen jalkakäytävään, polyuretaani tekee tehtävänsä virheettömästi eikä jätä epäilystäkään - kannatti ostaa. Hanki polyuretaanipyöristä valmistetut rattaat, etkä tule katumaan - rattaat palvelevat edelleen monia lapsia ja vanhempia, ja rattaiden keveys kannattaa.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Lionelo Mari Tour 3in1 yhdistelmävaunut, black onyx

Tuotekoodi: 6680387
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,5 x 1,2 x 1,3 m, 24 kg
Tyyppi: 3-in-1-yhdistelmävaunut, Yleisvaunut
Näytä: Lionelo, 3-in-1-yhdistelmävaunut vaunut ja rattaat, Lionelo, yleisvaunut vaunut ja rattaat
Ominaisuudet: Iskunvaimentimet, Käännettävä istuin, Säädettävä selkänoja, Säädettävä työntöaisa
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Vaunun paino: 3.4 kg
Kärryn pyörät: Polyuretaani
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Iskunvaimentimet: Kyllä
Väri: Musta
Myyjä: Hobbyhall.fi
Kaksisuuntainen istuimen asento: Kyllä
Tuotemerkki: Lionelo
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lionelo tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (2)

Lionelo Mari Tour 3in1 yhdistelmävaunut, black onyx
3

(2 asiakasarviota)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)

50%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Zebib A.
09.02.2024

Myyjä: Hobbyhall.fi

Vaunu ei ole hyvä. Se on vähän vinossa myös se heiluu. Se on kallis mutta tuote ei ole hyvä.

Jeyaniroshan J.
17.01.2024

Myyjä: Hobbyhall.fi

One of the best strollers, best for the price. I has everything. Price is low compared to other strollers.