Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, sammaleenvihreä/musta matta

(0)
Lisätiedot:
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 11.9 kg
Tuotekoodi: 8499182

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, sammaleenvihreä/musta matta

Moon Resea+ 2/1 -rattaat tyylikkäässä sammalenvihreässä ja mattamustassa värissä sopivat erinomaisesti vanhemmille, jotka etsivät lapselleen monipuolista ja tyylikästä liikkumisratkaisua. Tämä monipuolinen rattaat on suunniteltu niille, jotka arvostavat toiminnallisuuden, mukavuuden ja modernin muotoilun yhdistelmää. Se on täydellinen valinta perheille, jotka nauttivat pitkistä kävelyretkistä ja tarvitsevat kestävät, maastokelpoiset rattaat, jotka pitävät lapsensa mukavana vanhuuteen asti.

  • Monipuolinen muotoilu: Moon Resea+ 2/1 on monipuolinen valinta, joka mukautuu lapsen eri kasvuvaiheisiin ja takaa pitkäaikaisen käytön ja mukavuuden.
  • Tukeva nelipyöräinen alusta: Tarjoaa vakautta ja sulavaa ohjattavuutta monenlaisilla pinnoilla, joten se sopii erinomaisesti sekä kaupunkikävelyihin että haastavampaan maastoon.
  • Kestävät kumipyörät: Antaa lapsellesi tasaisen kyydin, minkä lisäksi ne eivät kulu erilaisissa maastoissa.
  • Säädettävä kahva: Mahdollistaa eri pituisten vanhempien työntämisen mukavasti, mikä takaa miellyttävän kokemuksen sekä vanhemmalle että lapselle.
  • Kallistuva istuin: Säädettävä selkänoja varmistaa, että lapsi voi istua ja tutkia tai nojata taaksepäin ja rentoutua kävelylenkillä, päiväunilla ja muuttuvissa tarpeissa päivän mittaan.
  • Kirkas väri: Ainutlaatuinen sammaleenvihreä väri erottuu joukosta ja antaa lapsesi tarvikkeille luonnon inspiroiman tyylin.

Yhdistelmävaunuilla, kuten niiden nimestä voi päätellä, on monia etuja muihin rattaisiin ja vaunuihin verrattuna. Yhdistelmävaunu kasvaa lapsesi mukana ja kaikki tarvittavat osat voidaan kiinnittää pyörälliseen runko-osaan tarpeen mukaan. Voit helposti kiinnittää siihen esimerkiksi urheilurattaiden istuinosan, vaunukopan tai vaikka turvaistuimen. Toinen etu on, että tämäntyyppisiä rattaita voidaan käyttää lapsen syntymästä jopa kolmen vuoden ikään asti. Yhdistelmävaunuissa on erittäin mukavat sekä kätevästi ohjattavat ja suuret pyörät, joka helpottaa rattaiden työntämistä paitsi kaupunkipoluilla mutta myös metsissä ja puistoissa. Kävelyn jälkeen rattaat on helppo taittaa kokoon, laittaa auton tavaratilaan ja jatkaa matkaa. Kokoonpanosta riippuen ne on usein varustettu mukinpidikkeillä ja muilla säilytysratkaisuilla vauvan välttämättömien tavaroiden ja välipalojen säilyttämiseen. Yhdistelmävaunut myydään täydellisen lisävarustesarjan kanssa tai erillisinä osina, joten vanhemmat voivat valita itselleen ja vauvalleen parhaan vaihtoehdon tarpeidensa mukaan.

Yleiset tuotetiedot: Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, sammaleenvihreä/musta matta

Tuotekoodi: 8499182
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,9 x 0,55 x 0,47 m, 14 kg
Tyyppi: 2-in-1-yhdistelmävaunut, Yleisvaunut
Näytä: Moon, 2-in-1-yhdistelmävaunut vaunut ja rattaat, Moon, yleisvaunut vaunut ja rattaat
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Kärryn pyörät: Kumi
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Väri: Vihreä
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 11.9 kg
Tuotemerkki: Moon
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Moon tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, sammaleenvihreä/musta matta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu