Lastenvaunut Lionelo Annet Tour, Green Turquoise

(0)
Lisätiedot:
Kaksisuuntainen istuimen asento: Ei
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 11.4 kg
Tuotekoodi: 3404278
18699

OVH

23999
-22%
Muiden myyjien tarjoukset (3):
19425
-
28461
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Maanantai, 15. huhtikuuta

000

Kotiinkuljetus

Keskiviikko, 17. huhtikuuta

1649

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
4Family, OÜ
19425
Digizone
21183
Brandberry
28461 42692

Tuotteen kuvaus: Lastenvaunut Lionelo Annet Tour, Green Turquoise

Annet Plus sporttiset vaunut, joissa on säädettävä ohjaustanko ja suuret maastopyörät. Olemme lisänneet UPF 50+ vedenpitävän katon, jotta matkat pysyvät mukavina kaikissa sääolosuhteissa. Vaunut sopivat lapsille syntymästä 4-vuotiaiksi asti.

Olet näkyvä, joten olet suojattu.

Lionelo Annet Tour -vaunuissa on heijastavia elementtejä kolmessa paikassa - katossa, pääntuessa ja jalkatuissa, mikä takaa erinomaisen näkyvyyden pimeällä. 5-pistehihnat ovat säädettävissä pituudeltaan ja korkeudeltaan, jotta lapsesi pysyy paikallaan. 

Annet Tour sporttiset vaunut, joissa on mukava kokoontaitettava istuin. Se tarjoaa 90 cm:n pinta-alan, joka sopii täydellisesti pienen nukkumispaikaksi. Suuri katto, jossa on ylimääräinen liukupaneeli. Vedenpitävä suojus ja UPF 50+ -suodatin takaavat täydellisen suojan. Tilava sisus on täydellinen pienelle lapselle. Istuimen alla olevaa suurta koria voidaan käyttää päivittäisille ostoksille tai vauvan tavaroille.

Lisää iloa yhteisestä toiminnasta

Laakereihin asennetut huoltovapaat pyörät eivät kulu käytännössä lainkaan. Vaunut kulkevat minkä tahansa reitin läpi, joten lähde lapsesi kanssa kierrokselle vanhaan kaupunkiin tai seikkailemaan metsään. Täysjousitettu järjestelmä takaa korkean mukavuustason vaunulla ajettaessa, ja lukittavat etupyörät helpottavat vakauden säilyttämistä kuoppaisilla matkoilla.

Aina onnistunut matka Lionelo Annet Tourin kanssa

Lionel Annet Tour -vaunujen kanssa matkustaminen kaikenikäisten lasten kanssa on paitsi mahdollista myös mukavaa. Sinun tarvitsee vain taittaa vaunut kokoon ja laittaa ne tavaratilaan. Jos haluat säästää muutaman senttimetrin lisää, voit helposti irrottaa pyörät. Jos haluat kävellä eri vuodenaikoina, muista käyttää mukana toimitettuja lisävarusteita: hyttysverkko, jalkasuoja ja mukiteline.

Tekniset tiedot:

  • Lapsen enimmäispaino: 22 kg
  • Pyörien mitat: edessä 19 cm ja takana 30 cm.
  • Vaunun mitat: 92 × 58 × 119 cm.
  • Kokoontaitettuna: 89 × 58 × 45 cm.
  • Vaunun paino: 11,5 kg.

Lionelo

Sano “hei” Lionelo-brändille. Lionelo on syntynyt halusta auttaa ja välittää planeettamme pienistä asukkaista. Brändi valmistaa tuotteita vastasyntyneille sekä lapsille ja heidän tuotteitaan myydään kaikkialla Euroopassa.

Kuten perustajat itse sanovat, näiden tuotteiden suunnittelu ja materiaalit valitaan äärimmäisellä huolella, vain parhaiden, työnsä tuntevien ammattilaisten toimesta. "Valitsemme raaka-aineet vastuullisesti ja tietoisesti ja teemme parhaamme tehdäksemme ympärillämme olevat ihmiset onnelliseksi", yhtiö sanoi. Kaikki Lionelon kehittämät ja markkinoimat tuotteet on valmistettu uusinta teknologiaa käyttäen ja mikä tärkeintä, ne täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit.

Lionelo kiinnittää erityistä huomiota asiakkaisiinsa ja heidän mielipiteisiinsä. "Jokainen lapsia kasvattava on tuotteidemme peili, ja tavoitteemme on pystyä luomaan tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa kaikille käyttäjille, ovat toimivia, hyödyllisiä ja tietysti turvallisia ja mukavia", perustajat kertovat. Lionelo-tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön pitämään lapset ja heidän vanhempansa iloisina ja pitämään Lionelon uskollisia asiakkaita.

Lastenvaunut Lionelo Annet Tour, Green Turquoise Lionelo

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Jos olet jo tutkinut rattaiden markkinoita, olet ehkä huomannut, että jotkut valmistajat käyttävät yhä enemmän polyuretaanipyöriä. Esimerkiksi Mamas ja Papas ovat valmistaneet polyuretaanipyöriä pitkään. Mutta miksi? Vastaus on hyvin yksinkertainen - kevyemmän painon, vahvemman otteen ja tietysti alhaisemman äänen ansiosta. Tämän tyyppiset pyörät eivät ole halvempia tai näyttävät halvemmilta - ne ovat joustavampia, joten ne jättävät todennäköisemmin jälkiä, mutta se ei häiritse käyttöä. Vaikka näin ei näytä olevan, polyuretaani on kestävä materiaali, joka kestää paitsi hyvin myös erittäin pitkään. Ostamalla polyuretaanipyöristä valmistetut rattaat et panosta vain mukavuuteen - rattaat ovat lopulta kevyempiä - vaan tiedät myös kuinka kauan polyuretaani kestää. Minne ikinä menetkin, polyuretaanipyörät pysyvät vakaina ja kestävinä. Kuoppaisista sorateistä tai metsäpoluista Tallinnan vanhankaupungin mukulakivikatuihin tai huolellisesti päällystettyyn uuteen jalkakäytävään, polyuretaani tekee tehtävänsä virheettömästi eikä jätä epäilystäkään - kannatti ostaa. Hanki polyuretaanipyöristä valmistetut rattaat, etkä tule katumaan - rattaat palvelevat edelleen monia lapsia ja vanhempia, ja rattaiden keveys kannattaa.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Lastenvaunut Lionelo Annet Tour, Green Turquoise

Tuotekoodi: 3404278
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,45 x 0,58 x 0,89 m, 11,4 kg
Tyyppi: Matkarattaat
Näytä: Lionelo, matkarattaat vaunut ja rattaat
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Kärryn pyörät: Polyuretaani
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Iskunvaimentimet: Kyllä
Väri: Vihreä
Myyjä: Hobbyhall.fi, 4Family, OÜ, Brandberry, Digizone
Kaksisuuntainen istuimen asento: Ei
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 11.4 kg
Tuotemerkki: Lionelo
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lionelo tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lastenvaunut Lionelo Annet Tour, Green Turquoise
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (3)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

(16 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

8. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
Myyjä: Digizone 4.6
(45 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
Myyjä: Brandberry 4.2
(129 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

25. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
28461 42692