Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Rattaat Moon Clicc 2/1, beige/melange

(0)
Lisätiedot:
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 10 kg
Tuotekoodi: 8497812
50700
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1700 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

25. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

29. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

29. huhtikuuta

1349

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Rattaat Moon Clicc 2/1, beige/melange

Hienostuneessa beigen värissä oleva Moon Clicc 2/1 on monipuolisuuden ja mukavuuden ruumiillistuma sekä vanhemmille että lapsille. Se on suunniteltu nykyaikaiselle aktiiviselle perheelle, ja se sopii parhaiten niille, jotka arvostavat joustavuutta ja kestävyyttä vauvan varusteissa. Kasvavalle lapselle ja erilaisille maastoille räätälöityjen ominaisuuksien ansiosta se on täydellinen rattaat vanhemmille, jotka haluavat kulkea kaupungin jalkakäytäviltä puiston poluille.

  • Monipuolinen muotoilu: Moon Clicc 2/1 on monipuolinen rattaat, jotka voidaan mukauttaa mihin tahansa retkeen, olipa kyseessä sitten nopea asiointi tai leppoisa vierailu puistossa.
  • Nelipyöräinen vakaus: Varustettu tukevilla kumipyörillä, jotka takaavat tasaisen kulun erilaisilla pinnoilla, ja pikkuinen viihtyy mukavasti liikkeellä.
  • Säädettävä kahvan korkeus: Lastenrattaissa on säädettävä kahva, joten sitä on helppo liikutella kaiken pituisille vanhemmille.
  • Kallistettava istuin: Säädettävä selkänoja takaa lapsellesi mukavan ajoasennon, joten rattaat sopivat myös nukkumiseen matkalla.
  • Kestävä rakenne: Nämä lastenrattaat kestävät jopa 22 kg:n painoisia lapsia, joten ne on rakennettu kestämään ja kasvamaan lapsesi mukana.

Yhdistelmävaunuilla, kuten niiden nimestä voi päätellä, on monia etuja muihin rattaisiin ja vaunuihin verrattuna. Yhdistelmävaunu kasvaa lapsesi mukana ja kaikki tarvittavat osat voidaan kiinnittää pyörälliseen runko-osaan tarpeen mukaan. Voit helposti kiinnittää siihen esimerkiksi urheilurattaiden istuinosan, vaunukopan tai vaikka turvaistuimen. Toinen etu on, että tämäntyyppisiä rattaita voidaan käyttää lapsen syntymästä jopa kolmen vuoden ikään asti. Yhdistelmävaunuissa on erittäin mukavat sekä kätevästi ohjattavat ja suuret pyörät, joka helpottaa rattaiden työntämistä paitsi kaupunkipoluilla mutta myös metsissä ja puistoissa. Kävelyn jälkeen rattaat on helppo taittaa kokoon, laittaa auton tavaratilaan ja jatkaa matkaa. Kokoonpanosta riippuen ne on usein varustettu mukinpidikkeillä ja muilla säilytysratkaisuilla vauvan välttämättömien tavaroiden ja välipalojen säilyttämiseen. Yhdistelmävaunut myydään täydellisen lisävarustesarjan kanssa tai erillisinä osina, joten vanhemmat voivat valita itselleen ja vauvalleen parhaan vaihtoehdon tarpeidensa mukaan.

Yleiset tuotetiedot: Rattaat Moon Clicc 2/1, beige/melange

Tuotekoodi: 8497812
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,89 x 0,45 x 0,4 m, 11 kg
Tyyppi: 2-in-1-yhdistelmävaunut, Yleisvaunut
Näytä: Moon, 2-in-1-yhdistelmävaunut vaunut ja rattaat, Moon, yleisvaunut vaunut ja rattaat
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Kärryn pyörät: Kumi
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Väri: Ruskea
Myyjä: Hobbyhall.fi
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 10 kg
Tuotemerkki: Moon
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Moon tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Rattaat Moon Clicc 2/1, beige/melange
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu