Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Yleisvaunut Lorelli Viola, harmaa

(0)
Lisätiedot:
Kaksisuuntainen istuimen asento: Kyllä
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 11.6 kg
Tuotekoodi: 4806951

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Yleisvaunut Lorelli Viola, harmaa

Lorelli-rattaat Viola on erinomainen valinta vastasyntyneille ja alle 3-vuotiaille ja enintään 22 kg painaville lapsille. Käytännöllinen ja tyylikäs malli sisältää vastasyntyneen kehto, joka muuttuu istuimeksi, sekä laukku vauvan tarvikkeille. Siinä on myös 5-pistevaljaat, jotka takaavat lapsellesi maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden. Lorelli-rattaat ovat kooltaan kompakteja ja ne voidaan taittaa yhdellä kädellä vaihdettavan korin avulla.

Setti sisältää:

 • Vauvan kehto, joka muuttuu istuimeksi.
 • Jalkasuoja.
 • Äidin laukku.
 • Kahvassa pidike tarvikkeille.
 • Erittäin pehmeä pehmuste.

Mitat:

 • Koko avattuna: 96 x 59 x 112 cm.
 • Taitettuna: 48 x 59 x 73 cm.
 • Paino: 11,60 kg.

Tiedot:

 • Säädettävä katos aurinkovarjolla.
 • Etutanko on irrotettava.
 • Etupyörät pyörivät.
 • Takapyörän jarru.
 • Taitettava istuin.
 • Kahvan säätö.
 • 5-pisteturvavyö.
 • Iso ostoskori.
 • Etuhihna: PU-nahkaa.
 • Kahva: PU-nahkaa.
 • Taittuu kompaktiin kokoon muunnettavan rattaiden rungon avulla.

Lorelli

Maailmankuulu brändi Lorelli esittelee ja lanseeraa joka vuosi uuden tuotemalliston, joka täyttää markkinat ainutlaatuisilla ja kestävillä tuotteilla, joilla on erinomainen laatu ja hieno muotoilu. Lorellin vuosien kokemus on kehittänyt tietoisuutta ja kykyä ennustaa, mitä älykkäät tulevaisuuden vanhemmat todella tarvitsevat, joten Lorelli pyrkii huippuosaamiseen erilaisilla asiakaskyselyillä ja tutkimuksilla. Turvallisuus ja mukavuus ovat kaksi tärkeää asiaa, joita Lorelli pyrkii tarjoamaan sekä vanhemmilleen että heidän lapsilleen.

Se on tuotemerkki, joka voi olla ylpeä rattaistaan, turvaistuimistaan, syöttötuoleistaan, päiväpeitteistään, patjoistaan, leluistaan ja lukemattomista muista tuotteista. Lorelli kutsuu itseään monipuoliseksi brändiksi, joka voi yllättää ja sitouttaa asiakkaat. Et huomaa kuinka saat Lorelli-brändin kanta-asiakkaita. Nykyaikaiset, älykkäät ja todella innovatiiviset ideat tulevat Lorellin kotoa - kokeile yhtä tuotetta ja haluat varmasti kokeilla muita tuotteita.

Yleisvaunut Lorelli Viola, harmaa Lorelli

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yhdistelmävaunuilla, kuten niiden nimestä voi päätellä, on monia etuja muihin rattaisiin ja vaunuihin verrattuna. Yhdistelmävaunu kasvaa lapsesi mukana ja kaikki tarvittavat osat voidaan kiinnittää pyörälliseen runko-osaan tarpeen mukaan. Voit helposti kiinnittää siihen esimerkiksi urheilurattaiden istuinosan, vaunukopan tai vaikka turvaistuimen. Toinen etu on, että tämäntyyppisiä rattaita voidaan käyttää lapsen syntymästä jopa kolmen vuoden ikään asti. Yhdistelmävaunuissa on erittäin mukavat sekä kätevästi ohjattavat ja suuret pyörät, joka helpottaa rattaiden työntämistä paitsi kaupunkipoluilla mutta myös metsissä ja puistoissa. Kävelyn jälkeen rattaat on helppo taittaa kokoon, laittaa auton tavaratilaan ja jatkaa matkaa. Kokoonpanosta riippuen ne on usein varustettu mukinpidikkeillä ja muilla säilytysratkaisuilla vauvan välttämättömien tavaroiden ja välipalojen säilyttämiseen. Yhdistelmävaunut myydään täydellisen lisävarustesarjan kanssa tai erillisinä osina, joten vanhemmat voivat valita itselleen ja vauvalleen parhaan vaihtoehdon tarpeidensa mukaan.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Yleisvaunut Lorelli Viola, harmaa

Tuotekoodi: 4806951
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,8 x 0,7 x 0,7 m, 12 kg
Tyyppi: 2-in-1-yhdistelmävaunut, Yleisvaunut
Näytä: Lorelli, 2-in-1-yhdistelmävaunut vaunut ja rattaat, Lorelli, yleisvaunut vaunut ja rattaat
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Kärryn pyörät: Ei ole määritelty
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Väri: Harmaa
Kaksisuuntainen istuimen asento: Kyllä
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 11.6 kg
Tuotemerkki: Lorelli
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lorelli tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Yleisvaunut Lorelli Viola, harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu