Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Kasvihuone ikkunoilla, valkoinen 10 m2

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kasvihuoneet
Materiaali: PVC
Kokonaispinta-ala, m²: 10 m²
Leveys, cm: 250 cm
Pituus, cm: 400 cm
Korkeus, cm: 200 cm
Tuotekoodi: 2724698
15300

Alkup.

17900
-14%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

000

Matkahuollon noutopiste

Perjantai, 26. huhtikuuta

1199

Kotiinkuljetus

Perjantai, 26. huhtikuuta

3499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Kasvihuone ikkunoilla, valkoinen 10 m2

25 mm halkaisijaltaan galvanoidut teräsputket. Avattavat ikkunat hyönteissuojalla. Vahvistettu kolmikerroksinen PE-kalvo UV-4-suodattimella. Kansi on lukittava;  Rakenne on korroosion- ja lämpötilankestävä, joten se kestää ongelmitta myös talvella. Paksumpi kalvo kuin muissa vastaavissa kasvihuoneissa, lisäverkolla, joka lisää kalvon kestävyyttä.

Helppo asentaa Kasvihuoneen pohja on kiinnitetty alustaan koukuilla.

Kalvosuodatin varmistaa tuotteen kestävyyden, optimaaliset lämpöominaisuudet ja auringonläpäisevyyden (sekä UV:n).

Sisältää:

  • Teräs-sinkityt putket; Ø 25 mm, seinämän paksuus: --0,7-0,9 mm.
  • -- kolmikerroksinen edistynyt PVC-kalvo UV-suodattimella;
  • Ruuvit ja muut asennustarvikkeet;
  • Kokoamisohjeet;
  • Takuu 12 kuukautta.

Huomautus: Kuvassa on 18 m2:n kasvihuone (esimerkki). Katso kuvat tietyn kasvihuoneen rungosta kuvissa.

Tekniset tiedot:

pituus:

4 m

leveys:

2,5 m

korkeus:

2,0 m

kvadratuuri:

10,0 m2

Halkaisija:.

25 mm.

Putken paksuus:

0,7-0.9 mm

Kelmu:

UV -suodatin

Kehys:

metalli

-Osien lukumäärä:

3

Ikkunoiden lukumäärä:

6


 

Kasvihuoneita on saatavilla erittäin laajassa valikoimassa. Tunnetuimmat mallit ovat kaarevat, viisto- ja pisaramuotoiset kasvihuoneet. Kasvihuoneen peitemateriaali ei ole tärkeä, vaan myös materiaali(t), joista niiden kehykset on valmistettu. Nämä ovat pääasiassa alumiini-, muovi- ja teräsrakenteita. Yleisimmät kasvihuoneet ovat tehokkaita ja taloudellisia PVC-pinnoitettuja malleja, joissa on erinomaiset kasviystävälliset lämpötilat ja joita on helppo asentaa sekä huoltaa.
Ympäri vuoden säänkestävät ja tehokkaasti UV-säteilyä estävät polykarbonaattikasvihuoneet sopivat tinkimättömän laadun ystäville. Polykarbonaattimallit säilyttävät lämmön täydellisesti ja sisälle muodostunut mikroilmasto edistää kasvien intensiivisempää kehitystä ja aikaisempaa kypsymistä.
Lasikasvihuone on pitkäikäinen puutarharakennus ja erillinen koristelu. Lasi on läpikuultava ja kasvihuoneelle on ominaista mukavuus, esteettisyys sekä leveät ovet, automaattiset kattoluukut ja kasvihuoneen tehokas ilmanvaihto. Lasi työnnetään tiiviisti profiileihin ja on lisäksi suojattu kumitiivisteellä. Jotta kasvihuone näyttäisi pihallasi entistäkin tukevammalta, kasvihuoneen runko voidaan tarvittaessa maalata uudelleen pitkäkestoisella jauhemaalilla. Kasvihuoneen osat ovat käteviä ja se on erittäin helppo asentaa itse.
 

PVC

Monet ovat ehkä kuulleet lyhenteen PVC, mutta harvat ihmiset todella tietävät tämän lyhenteen merkityksen ja missä sitä tarkalleen käytetään. PVC tarkoittaa polyvinyylikloridia, materiaalia, jota käytetään erityisesti rakennusalalla sen erinomaisten ominaisuuksien vuoksi. PVC kestää negatiivisia ympäristötekijöitä, lämpötilaa ja UV-säteitä, minkä vuoksi se on erityisen kysytty teollisuudessa - siitä valmistetaan sadetakkeja, sähkökaapeleita, suihkuverhoja ja myös kasvihuoneita. Sitä arvostetaan myös kestävänä ja helposti kierrätettävänä materiaalina - se voidaan helposti taittaa, rullata tai leikata. PVC:tä käytetään usein kasvihuoneissa, koska se on vedenpitävä, kestää hyvin paineen muutoksia sekä hometta, korroosiota ja muita kemiallisia reaktioita. Ympäristötekijöiden kestävyyden ansiosta PVC tuskin kuluu, joten se on kestävä ja palvelee useita vuosia. Lisäksi PVC:tä on saatavana laajassa värivalikoimassa, joten voit valita useista eri värisistä PVC-kasvihuoneista juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi sopivan.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kasvihuone ikkunoilla, valkoinen 10 m2

Tuotekoodi: 2724698
Kategoria: Kasvihuoneet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,5 x 0,6 x 0,5 m, 30 kg
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Kasvihuoneet
Näytä: Ei ole määritelty, kasvihuoneet
Materiaali: PVC
Kokonaispinta-ala, m²: 10 m²
Leveys, cm: 250 cm
Pituus, cm: 400 cm
Korkeus, cm: 200 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kasvihuone ikkunoilla, valkoinen 10 m2
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu