Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

10 tuotteen paketti, Teräksinen puutarhakiila 2,0cm x 210cm

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kasvien tuet
Mitat, cm: 210 cm
Materiaali: Teräs
Tuotekoodi: 8321142

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: 10 tuotteen paketti, Teräksinen puutarhakiila 2,0cm x 210cm

10 tuotteen paketti:

Teräksinen puutarhakiila on päällystetty vihreällä PE-kerroksella, joka sopii ihanteellisesti kasvien kanssa ja kestää sääolosuhteita.
Puutarhapuuta käytetään laajalti kasvien tukemiseen. Yhdessä muiden elementtien, kuten liittimien tai pidikkeiden kanssa, se voi luoda täydellisesti käyttäjän tarpeisiin sopivan rakenteen.
Mitat:
- Pituus: 210 cm
- Halkaisija: 2,0 cmParhailla kukkatelineillä on useita etuja: ne ovat helppokäyttöisiä, näyttäviä ja joko tilavia (jos kukkaruukku on telineessä) tai kestäviä (jos kukkaruukku seisoo telineen päällä). Valtavan valikoiman taidokkaasti muotoiltuja ruukkujen lisäksi et tule pettymään ruukunpidikkeiden valikoimaan. Ruukkutelineet voivat muistuttaa hyllyä tai pöytää, jolle ruukut asetetaan. Niitä valmistetaan myös nahasta ja köysistä (kuten vahva pussi), joilla kukkaruukku ripustetaan koukkuun. Erityisen suosittuja ovat seinään kiinnitettävät kukkatelineet, jotka muistuttavat suurta tyyliteltyä koukkua.

Kasvituet estävät hedelmien tai kukkien painumisen maahan, jotta ne saisivat kasvua varten tarvitsemansa ravinteet eivätkä mätänisi. Köynnöstukien avulla voidaan myös rohkaista esimerkiksi kasveja kasvamaan tiettyyn suuntaan ja muotoon, joka tekee ulkotilasta vielä kauniimman. Tutustu erilaisiin kasvitukiin. Säleikkö on suosittu valinta köynnöskasveille. Jos kasvistasi on tulossa melko painava, sinun kannattaa aina valita kestävämpi säleikkö kuin on tarpeen kasveille, joissa on ohuita oksia. Kehikko voidaan yleensä sijoittaa seinään viereen, aidan päälle tai kiinnittää maahan. Kun siemeniä kylvetään tai kasveja istutetaan ensimmäistä kertaa maahan, puinen tai metallinen kasvituki on asennettava. Se voi olla suora tai varustettu pyöreällä tukiosalla, jota kutsutaan kasvien tukirenkaiksi. Kun kasvit kasvavat, käytä sidontalankoja löyhästi sidottuina, että kasvit kasvaisivat suorina. Kaariportti luo näyttävän sisäänkäynnin puutarhaan. Kaaret voivat olla joko metallia tai puuta. Jos et halua sitoa kasvin varsia tukeen, paras valinta voi olla obeliskin tai kartion muotoinen köynnöstuki. Niitä on saatavana pyöreinä tai neliön muotoisina.

Nykyaikaisessa kodin ja toimiston sisustuksessa näemme yhä enemmän suuntauksen kohti teräksen käyttöä, joka suorittaa sekä käytännöllisiä että esteettisiä tehtäviä. Metalliosia käytetään siellä, missä vaaditaan kestävyyttä, lujuutta ja modernia estetiikkaa. Tätä metallia voidaan käyttää monenlaisissa sisätiloissa, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen materiaalin. Kukkatelineet ja ruukkutelineet auttavat luomaan kukka-asetelmia ja säästämään tilaa kotona. Ne on yleensä valmistettu koristemetallista, osa on ripustettavia, toisissa on pyörät kukkaruukun siirtämistä varten ja ne on helppo kiinnittää mihin tahansa pintaan. Teräs on erittäin korroosionkestävää, vahvaa ja kompaktia. Se kestää raskaita kuormia, joten sinun ei tarvitse huolehtia ruukun ylimääräisestä painosta. Se on moderni ja kestävä ratkaisu, joka sopii hyvin yhteen minkä tahansa tyylin tai muun materiaalin, kuten puun, kanssa. Metalli lisää keveyttä ja leikkisyyttä klassiseen kodin sisustukseen ja teräs korostaa modernia tyyliä entisestään modernissa sisustuksessa. Kukat ja kasvit näyttävät paremmilta kuin koskaan terästelineillä ja pidikkeillä. Tämä materiaali lisää taloon halutun korostuksen ja pitää kasvit tiukasti paikoillaan.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: 10 tuotteen paketti, Teräksinen puutarhakiila 2,0cm x 210cm

Tuotekoodi: 8321142
Kategoria: Kukkatelineet ja kukkapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2,1 x 0,03 x 0,03 m, 1 kg
Tuotemerkki: Bradas
Tyyppi: Kasvien tuet
Näytä: Bradas, kasvien tuet kukkatelineet ja kukkapöydät
Mitat, cm: 210 cm
Materiaali: Teräs
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Bradas tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

10 tuotteen paketti, Teräksinen puutarhakiila 2,0cm x 210cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu