Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

3 tuotteen paketti, Pyöreä tuki kasveille 40x60cm, Bradas

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kasvien tuet
Mitat, cm: 40x60 cm
Materiaali: Metalli
Tuotekoodi: 8321202
2491
Myyjä: PrimeOnline 4.4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 26. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

30. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

30. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: PrimeOnline 4.4
  • 89% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: 3 tuotteen paketti, Pyöreä tuki kasveille 40x60cm, Bradas

3 tuotteen paketti:

Mitat:
- halkaisija: 40 cm
- Korkeus: 60 cm
- langan halkaisija: 5 mm
Ominaisuudet:
- tukee kasveja niiden kasvun aikana
- suojaa kasveja murtumiselta
- vahva, muovipinnoitettu teräs takaa pitkän käyttöiän
- helppo asentaa

Metalliset ruukkutelineet, kuten myös muoviset tai puiset, voidaan sijoittaa tai kiinnittää seinään koukun tavoin. Metalliruukkujen etuna on, että ne tuovat kotiisi ylellistä tunnelmaa, varsinkin kun ne ovat kullalla tai messingillä päällystettyjä. Metalliset ruukkutelineet ovat kestäviä, varsinkin kun on kyse seinään kiinnitetyistä telineistä (ulko- tai sisätiloista). Seinälle asennettavat kukkatelineet voivat olla hyvin yksinkertaisia ​​tai sitten taideteoksia muistuttavia, jos niissä on paljon koristeellisiä yksityiskohtia.

Parhailla kukkatelineillä on useita etuja: ne ovat helppokäyttöisiä, näyttäviä ja joko tilavia (jos kukkaruukku on telineessä) tai kestäviä (jos kukkaruukku seisoo telineen päällä). Valtavan valikoiman taidokkaasti muotoiltuja ruukkujen lisäksi et tule pettymään ruukunpidikkeiden valikoimaan. Ruukkutelineet voivat muistuttaa hyllyä tai pöytää, jolle ruukut asetetaan. Niitä valmistetaan myös nahasta ja köysistä (kuten vahva pussi), joilla kukkaruukku ripustetaan koukkuun. Erityisen suosittuja ovat seinään kiinnitettävät kukkatelineet, jotka muistuttavat suurta tyyliteltyä koukkua.

Kasvituet estävät hedelmien tai kukkien painumisen maahan, jotta ne saisivat kasvua varten tarvitsemansa ravinteet eivätkä mätänisi. Köynnöstukien avulla voidaan myös rohkaista esimerkiksi kasveja kasvamaan tiettyyn suuntaan ja muotoon, joka tekee ulkotilasta vielä kauniimman. Tutustu erilaisiin kasvitukiin. Säleikkö on suosittu valinta köynnöskasveille. Jos kasvistasi on tulossa melko painava, sinun kannattaa aina valita kestävämpi säleikkö kuin on tarpeen kasveille, joissa on ohuita oksia. Kehikko voidaan yleensä sijoittaa seinään viereen, aidan päälle tai kiinnittää maahan. Kun siemeniä kylvetään tai kasveja istutetaan ensimmäistä kertaa maahan, puinen tai metallinen kasvituki on asennettava. Se voi olla suora tai varustettu pyöreällä tukiosalla, jota kutsutaan kasvien tukirenkaiksi. Kun kasvit kasvavat, käytä sidontalankoja löyhästi sidottuina, että kasvit kasvaisivat suorina. Kaariportti luo näyttävän sisäänkäynnin puutarhaan. Kaaret voivat olla joko metallia tai puuta. Jos et halua sitoa kasvin varsia tukeen, paras valinta voi olla obeliskin tai kartion muotoinen köynnöstuki. Niitä on saatavana pyöreinä tai neliön muotoisina.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: 3 tuotteen paketti, Pyöreä tuki kasveille 40x60cm, Bradas

Tuotekoodi: 8321202
Kategoria: Kukkatelineet ja kukkapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,61 x 0,02 x 0,41 m, 1 kg
Tuotemerkki: Bradas
Myyjä: PrimeOnline
Tyyppi: Kasvien tuet
Näytä: Bradas, kasvien tuet kukkatelineet ja kukkapöydät
Mitat, cm: 40x60 cm
Materiaali: Metalli
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Bradas tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

3 tuotteen paketti, Pyöreä tuki kasveille 40x60cm, Bradas
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu