HECHT 007125 kääntöaura

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Viljelytarvikkeet
Yhteensopivuus: Kultivaattorit
Tuotekoodi: 858118

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: HECHT 007125 kääntöaura

HECHT 007125 kääntöaura

Kääntöaura HECHT 007125 lisälaite puutarhajyrsimille HECHT 7100, Hecht 796, Hecht 7970
Aura 20-25 cm
Työsyvyys n. 10 cm
Säädettävä työsyvyys, 5 asentoa.
Paremman vetovoiman saavuttamiseksi suositellaan metallipyöriä.
Metallipyörät myydään erikseen.

Hecht-tavaramerkin omistaa tšekkiläinen WERCO-yhtiö. Hecht perustettiin vuonna 1994 ja ensimmäiset tuotteet lanseerattiin vuonna 1998. Yli 20 vuoden ajan tuotevalikoima on kasvanut nopeasti ja Hechtistä on tullut Tšekin ja Slovakian suurin puutarha- ja sähköteollisuuteen erikoistunut valmistaja.
Jokainen Hechtin tuote käy läpi perusteellisen tarkastuksen ennen kuin se saapuu asiakkaalle varmistaakseen, että se täyttää kaikki vahvistetut vaatimukset ja standardit. Kaikki tuotteet käyvät läpi pitkäaikaisen kestävyystestin mahdollisten vikojen havaitsemiseksi ja tuotannon parantamiseksi. Hecht - luotettavat tuotteet optimaalisilla hinnoilla!
Hechtin puutarhakalusto soveltuu sekä vaativalle puutarhurille että ammattimaiselle nurmikon ja puutarhanhoitajalle. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat ruohonleikkurit, raivaussahat, ilmaajat, ruohonleikkurit, kultivaattorit, lumilingot, moottorisahat, pensasleikkurit, lehtipuhaltimet, vapaa-ajan tarvikkeet sekä erityisen runsas valikoima puutarhatraktoreita. Valikoima sisältää laitteita pienille nurmikoille, ohjattavia traktoreita ja monipuolisia koneita, jotka auttavat hoitamaan pihaa ympäri vuoden. Erittäin mukava muotoilu ja toiminnallisuus tekevät puutarhanhoidosta miellyttävän harrastuksen. Katso itse! 

HECHT 007125 kääntöaura

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Puutarhanhoitoa tai maanviljelyä rakastavat ihmiset eivät voi kuvitella maatilaansa ilman muokkauslaitteita. Ne ovat välttämättömiä maaperän valmistelemiseksi kylvöä tai istutusta varten, mikä varmistaa paljon tehokkaamman maanmuokkauksen. Eri jyrsimien avulla voit valita puutarhallesi sopivimman tekniikan, joka palvelee luotettavasti monta vuotta. Puutarhajyrsimet löysäävät maan pintaa ja valmistelevat maaperän istutusta varten. Ne voidaan kiinnittää traktoriin, mutta jos viljeltävä pinta-ala on pieni, toimivat pienemmätkin puutarhajyrsimet hyvin. Ne voivat olla bensiini-, sähkö-, manuaalisia ja muita, jotka valitaan puutarhurin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Erilaiset muokkauslaitteet, kuten maata löysäävät ja maan pintaa tasoittavat jyrsimet, aurat tai äkeet, tekevät työstäsi puutarhassa ja maatilalla paljon mukavampaa. Niiden avulla et vain löysää maata, vaan myös poistat kerääntynyttä ruohoa, sekoitat kompostia ja lannoitteita helpommin. Nykyaikaiset puutarhajyrsimet on suunniteltu poistamaan rikkaruohot ja valmistelemaan maata kaikkeen työhön ilman, että selkääsi taivutetaan ja käytetään tehokkaasti arvokasta aikaa.

Olkahihna on paras apuväline helpottamaan erilaisia puutarha- ja maataloustöitä. Se voidaan kiinnittää useisiin painaviin ruohonleikkureihin, kuten raivaussahoihin ja moottorisahoihin tai ruohontrimmereihin. Olkahihna tekee nurmikon leikkaamisesta turvallisempaa ja helpompaa vähentämällä käsivarsien ja ranteiden rasitusta ja jakamalla tasaisesti hartioiden kuormituksen, mikä vähentää käsiin kohdistuvaa painetta. Hihna on säädettävä, joten voit helposti säätää sen fyysisten ominaisuuksiisi ja mukavuutesi mukaan. Kun hihna on kiinnitetty leikkuriin tai muuhun laitteeseen, se pysyy turvallisessa asennossa, kunnes päätät irrottaa sen. Se on pehmeä, kestävä, joustava ja helppokäyttöinen, joten se tarjoaa lisämukavuutta puutarhatöissä ja vähentää väsymystä pitkän käytön aikana. Monikäyttöinen hihna tekee raskaiden puutarhatyökalujen käytöstä paljon helpompaa ja nautinnollisempaa. Ei enää epämukavuutta oikeilla puutarhatyökaluilla!

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: HECHT 007125 kääntöaura

Tuotekoodi: 858118
Kategoria: Puutarhatyökalujen tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,4 x 0,2 m, 7,9 kg
Tyyppi: Viljelytarvikkeet
Yhteensopivuus: Kultivaattorit
Tuotemerkki: Hecht
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Hecht tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

HECHT 007125 kääntöaura
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu