Nicoli ripustettava kukkalaatikko Arkè 40, antrasiitti

Lisätiedot:
Tyyppi: Kukkaruukut
Korkeus, cm: 18 cm
Leveys, cm: 23 cm
Pituus, cm: 38 cm
Materiaali: Muovi
Tuotekoodi: 4231861
1649
Lisää ostoskoriin
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 8. kesäkuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 12. kesäkuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 12. kesäkuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 12. kesäkuuta (599 )
Tilauksen arvioitu toimitusaika kotiinkuljetuksella 12. kesäkuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Nicoli ripustettava kukkalaatikko Arkè 40, antrasiitti

Arkè Parveke -sarjan päätiedot

Ulkomitat: Sisämitat:
Malli: Pituus: Leveys: Korkeus: Pituus: Leveys: Korkeus: Tilavuus
Arkè Parveke 25 25 cm 23 cm 18 cm 25 cm 15 cm 15,5 cm 4,8 L

Arkè Parveke 40

38 cm 23 cm 18 cm 38 cm 15 cm 15,5 cm 8,0L
 

Tuotetiedot:

Mukana viemäriritilä

Kukkalaatikon takana on säädettävä pituustuki

Ruukun käyttö ilman ruukkulautasta luo epäsuotuisat olosuhteet hyttysten lisääntymiselle


Tuote on valmistettu korkealaatuisimmista raaka-aineista, joten se on myrkytön myös suorassa auringonpaisteessa ja on 100 % kierrätettävä

  

Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön

  

Materiaali on kestävää, sietää iskuja ja kolhuja

  

Erittäin kevyt.

  Nämä Nicoli-sarjan kukkaruukut on valmistettu korkealaatuisimmasta polypropeenisesta (PP) raaka-aineesta, jota käytetään erittäin laajasti myös ruoka-astioiden valmistuksessa. Tuotteiden värjäykseen ei ole käytetty myrkyllisiä väriaineita tai liuoksia, joten nämä ruukut eivät vapauta haitallisia aineita edes suorassa auringonpaisteessa ja sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön.
  

Nicoli s.r.l. - yksi suurimmista ja vanhimmista muoviruukkujen valmistajista, joka sijaitsee Vicenzan alueella Pohjois-Italiassa ja on toiminut vuodesta 1978.
Yrityksen menestykseen kuuluu olennaisena osana uusimman teknologian käyttö Nikon tuotteiden laadun ja tarkkuuden varmistamiseksi sekä jatkuvat investoinnit teknologian kehittämiseen.
Vaikka yhä harvinaisempien ja kevyempien tuotteiden korkea laatu ja kestävyys on nykyisin kulutuskeskeisenä aikana olennainen osa yrityksen filosofiaa, se ei ole Nicolin menestyksen salaisuus.

  • 100 % suunniteltu ja valmistettu Italiassa.

Italialaiset tunnetaan monista asioista, mutta emme varmasti pettyisi, jos Italian tärkein panos maailmalle olisi heidän muotoilunsa. Se on maa, joka on sanellut sisustuksen, vaatteiden ja muiden muotimaailmojen maailmanlaajuisia käsitteitä yli 50 vuoden ajan.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nicolin tuotteita on kehitetty italialaisten muotoilukoulujen parhaita käytäntöjä ja tietämystä hyödyntäen. Hyvä suunnittelu edellyttää kuitenkin myös laadukasta tuotetta.
Nicoli yhdistää nämä näkökohdat melko yksinkertaisella tavalla - hän ei mene muihin maihin, vaan valmistaa mallinsa yksinomaan Italiassa. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että ideat ja todellisuus vastaavat paremmin toisiaan ja että merkintä "100 % valmistettu Italiassa" voidaan käyttää.

  • Laaja ja käytännöllinen tuotevalikoima.

Ruukun on oltava kaunis, mutta se ei riitä. Nicolen kokemus tarjoaa yli 35 vuoden tiiviin yhteistyön viljely-, puutarhaviljely- ja puutarhanviljelyalan asiantuntijoiden kanssa, mikä antaa meille poikkeuksellisen toimivia ja monipuolisia tuotteita.
Kaunein kukkaruukku on se, jossa kasvit ja kukat kasvavat, minkä vuoksi Nicoli-tuotteissa on laaja valikoima kastelu- ja kuivausvaihtoehtoja, ja ne soveltuvat käytettäväksi erilaisten lisäaineiden kanssa, jotta kasveille voidaan taata oikeat olosuhteet ja helppo hoito.

  • Keskittyminen ympäristöön ja terveyteen.

Nicoli-tuotteiden valmistuksessa käytetään vain korkealaatuisia, myrkyttömiä raaka-aineita, jotka soveltuvat purukalojen valmistukseen. Tuotteen värin korostamiseen ei käytetä spraymaalia tai liuotinta. Kaikki tuotteet, myös teolliset ruukut, ovat turvallisia eivätkä vapauta myrkyllisiä aineita sisätiloissa tai ulkona, ja käytetyt tuotteet ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.
Nicoli huolehtii ympäristöstä korkealaatuisilla raaka-aineilla - sähköntuotanto tulee aurinkovoimaloista ilman hiilidioksidia.

Nicolin tuotteet ovat tunnettuja ja arvostettuja paitsi Euroopassa myös sen rajojen ulkopuolella. Laadukas, huippuluokan valmistustekniikka sekä suunnittelun ja toiminnallisuuden korostaminen tekevät Nicolista alan johtavan yrityksen, mistä on osoituksena vaikuttava teollisuus - yli 500 000 Nicol-tuotetta toimitetaan joka päivä.

On monia tapoja sisustaa kotisi ja puutarhasi kukilla. Voit käyttää erilaisia ​​kukkaruukkuja, hienoja kukkakaareja ja myös laatikoita. Kukkalaatikot tarjoavat rajattomat mahdollisuudet luoda kukista ja muista kasveista haluamasi asetelman sisällä tai ulkona. Ne sopivat myös pienten yrttien, vihannesten ja hedelmien kasvattamiseen. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman kukkaruukkuja ja -telineitä. Hyvin pienistä, kapeista, vain muutamalle kukkaille sopivista telineistä leveisiin ja syviin, joissa petuniat, surfiniat, pelargoniat, orvokit ja muut suosikkikukat näyttävät hyvältä. Jotkut kukkalaatikot voivat myös olla hyvin matalia, kun taas toiset voivat saavuttaa jopa yli 90 cm korkeuden. Monipuoliset kukkalaatikot voidaan sijoittaa ikkunalaudoille, kiinnittää parvekkeen seinille, asettaa nurmikolla jne. Täältä löydät puu-muovikomposiitista (WPC), kyllästetystä männystä, massiiviakasiapuusta, vahvasta muovista ja muista materiaaleista valmistetut kukkalaatikot. Valikoimassa ovat eksklusiiviset, modernityyliset, tummanväriset kodin ja terrassin sisustuksen yksityiskohdat sekä klassiset, kirkkaat kukkaruukut, jotka sulautuvat täydellisesti mihin tahansa ympäristöön.

Jokainen haluaa asua kauniissa ja viihtyisässä ympäristössä, joten kukat ja muut viherkasvit ovat yksi suosituimmista sisustusratkaisuista. Jos kotisi pihalla, parvekkeella tai terassilla on tarpeeksi tilaa, voit käyttää ruukkujen lisäksi myös aluslautaisia. Aluslautaiset on helppo asentaa ja huoltaa, ja laaja valikoima tyylejä ja materiaaleja mahdollistavat halutun tunnelman sekä tyylin luomisen. Nykyaikaiset laadukkaat materiaalit, kuten muovi, takaavat kasvien hyvän kunnon myös erilaisissa lämpötilanvaihteluissa. Muoviset kasvi- ja kukkaruukut näyttävät hyvältä seisoen tai ripustettuina keittiön ikkunalaudoilla ja parvekkeilla tarjottimien ja lautasten kanssa. Kasvien istuttaminen muoviruukkuun on erityisen hyödyllistä niille, jotka haluavat vaihtaa ruukkuja usein. Nämä tyylikkäät kodin tarvikkeet voidaan helposti sijoittaa toiseen paikkaan, jotta kotisi näyttää raikkaalta joka kerta. Muoviset kukkaruukut ovat kestäviä, helppoja ja pitkäikäisiä eivätkä rikkoudu, joten ne sopivat kaikille. Kasvien hoito vie aikaa ja vaivaa, mutta oikein valitut lisävarusteet eivät vain täytä käytännöllistä tarkoitusta, vaan tuovat myös eloa koko kotiympäristöön.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Nicoli ripustettava kukkalaatikko Arkè 40, antrasiitti

Tuotekoodi: 4231861
Kategoria: Kukkalaatikot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,38 x 0,23 x 0,18 m, 0,64 kg
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Kukkaruukut
Korkeus, cm: 18 cm
Leveys, cm: 23 cm
Pituus, cm: 38 cm
Materiaali: Muovi

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Nicoli ripustettava kukkalaatikko Arkè 40, antrasiitti
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu