Kukkaruukku - Bunch Autumn Falls

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Keramiikka
Korkeus, cm: -
Leveys, cm: 8 cm
Tuotekoodi: 7684117
1260
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

15. maaliskuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. maaliskuuta

599

Postin noutopiste

19. maaliskuuta

599

Schenkerin noutopiste

19. maaliskuuta

599

Kotiinkuljetus

19. maaliskuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 75% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Kukkaruukku - Bunch Autumn Falls

Kukkaruukku - Bunch Autumn Falls


PUK2702


 


Koristeellinen keraaminen sisäkukkaruukku - Bunch Autumn Falls.


Mitat - 7,5x8x8 cm


Nettopaino – 0,20633

Keraamiset ruukut sopivat parhaiten sekä sisä- että ulkokasveille. Keraamiset ruukut ovat toimivia ja monikäyttöisiä. Niissä on paksut, tukevat seinämät, jotka ovat erittäin kestäviä. Ruukku suojaa kasveja äkillisiltä lämpötilan muutoksilta, esim. ne estävät kasveja imemästä liikaa lämpöä kesäkaudella. Keraamiset seinämät eivät kestää äkillisiä lämpötilan vaihteluita sisällä olevan kosteuden vuoksi. Keraamiset ruukut ovat erittäin monipuolisia. Voit pitää niitä makuuhuoneessa, eteisessä, parvekkeella, pihalla, terassilla yms. Lasitetut keraamiset ruukut ovat huokoisia. Ne auttavat säätelemään kosteuden ja ilman virtausta kasveille. Ruukku vangitsee lannoitteen ja kosteuden ruukun sisään ja antaa sen virrata kasviin. Tämä auttaa kasveja imemään kaikki ruukkuun laittamasi välttämättömät ravintoaineet. Toinen syy, miksi keraaminen ruukku kannattaa ostaa, on sen kestävyys. Nämä ruukut eivät koskaan ruostu tai rikkoudu ja sietävät täydellisesti pitkäaikaista altistumista auringolle. Niihin mahtuu erikokoisia kasveja. Keraamiset ruukut ovat suosittu valinta korkeampia kasveja kasvattaville puutarhurille. Vaikka nämä ruukut ovat painavia, sopivat ne erinomaisesti myös suurille kasveille.

Yleiset tuotetiedot: Kukkaruukku - Bunch Autumn Falls

Tuotekoodi: 7684117
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,08 x 0,08 x 0,075 m, 0,2 kg
Tilavuus: -
Myyjä: SIA Golden Berry
Materiaali: Keramiikka
Korkeus, cm: -
Leveys, cm: 8 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Kukkaruukku - Bunch Autumn Falls
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu