Nicoli kukkaruukku Style 70cm

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Polyeteeni
Korkeus, cm: 70 cm
Leveys, cm: 35 cm
Tuotekoodi: 4325826
4051
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Nicoli kukkaruukku Style 70cm

Tärkeimmät ominaisuudet ja valmistusmenetelmä:

Nicoli Style -kukkaruukut - korkeat ruukut, joissa on helposti irrotettava säiliö helpottaa kasvien hoitoa. Mukavat ja kestävät kahvat ovat täysin piilossa ruukun ääriviivojen sisällä, ja säiliön erityinen muoto mahdollistaa erilaisten vedenpoistovaihtoehtojen mukauttamisen kunkin kasvin tarpeiden mukaan.

 

Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja 100-prosenttisesti kierrätettävissä.

 

Soveltuu käytettäväksi sekä sisällä että ulkotiloissa.

 

UV-kestävä, joten se ei haalistu edes suorassa auringonvalossa.

 

Todella kevyt materiaali.

 

Kestää hyvin iskuja, kolhuja ja muita mekaanisia vaurioita.

 

Origin Decor -sarjan ruukut on valmistettu korkealaatuisimmasta polyeteenistä (PE) raaka-aineesta, joka on 100 % kierrätettävää ja soveltuu käytettäväksi ruoka-astioiden valmistuksessa. Tuotteiden värjäykseen ei ole käytetty myrkyllisiä väriaineita tai liuottimia, joten näistä ruukuista ei päästä haitallisia aineita edes suoralle auringonvalolle ja ne soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön.
 


Nicoli s.r.l. - yksi suurimmista ja vanhimmista muovikeramiikan tuottajista Vicenzan alueelta Italiasta, toiminut vuodesta 1978.
Olennainen osa yrityksen menestystä on uusimpien teknologioiden käyttö Nikolin tuotteissa tuotteiden laadun ja tarkkuuden varmistamiseksi sekä jatkuva jatkuva panostus teknologian kehittämiseen.
Vaikka yhä harvinaisempien ja kevyempien tuotteiden korkea laatu ja kestävyys ovatkin tärkeä osa yrityksen filosofiaa näinä kulutuksen aikoina, se ei ole Nicolin menestyksen salaisuus.

 

 • 100 % suunniteltu ja valmistettu Italiassa.
  Italialaiset ovat tunnettuja monista asioista, mutta emme varmasti pettyisi, jos Italian tärkein panos maailmalle olisi heidän suunnittelunsa. Se on maa, joka on sanellut sisustuksen, vaatteiden ja muiden muotimaailmojen maailmanlaajuisia käsitteitä yli 50 vuoden ajan.
  Yrityksen perustamisesta lähtien Nicolin tuotteita on kehitetty italialaisten muotoilukoulujen parhaita käytäntöjä ja tietämystä hyödyntäen. Hyvä suunnittelu edellyttää kuitenkin myös laadukasta tuotetta.
  Nicoli yhdistää nämä näkökohdat melko yksinkertaisella tavalla - menemättä muihin maihin, he toteuttavat suunnittelunsa vain Italiassa. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että ideat ja todellisuus vastaavat paremmin toisiaan ja että "100 % made in Italy" -merkki voidaan käyttää.

 • Kattava ja käytännöllinen tuotevalikoima
  Ruukun on oltava kaunis, mutta se ei riitä. Nicoli on tehnyt yli 35 vuoden ajan tiivistä yhteistyötä viljely-, puutarhaviljely- ja puutarhanhoitoalan asiantuntijoiden kanssa, ja se tarjoaa meille tuotteita, jotka ovat poikkeuksellisen toimivia ja monipuolisia.
  Kaunein kukkaruukku on se, jossa kasvit ja kukat kasvavat, minkä vuoksi Nicoli-tuotteissa on laaja valikoima kastelu- ja kuivausvaihtoehtoja, ja ne soveltuvat käytettäväksi erilaisten lisäaineiden kanssa, jotta kasveille voidaan taata oikeat olosuhteet ja helppo hoito.

 • Ympäristön huomioiminen.
  Nicoli-tuotteiden valmistuksessa käytetään vain korkealaatuisia raaka-aineita, jotka soveltuvat elintarvikeastioiden valmistukseen. Tuotteen värin tuomiseksi esiin ei käytetä spraymaalia tai liuotinta. Kaikki tuotteet, myös teolliset ruukut, ovat turvallisia eivätkä vapauta myrkyllisiä aineita sisätiloissa tai ulkona, ja käytetyt tuotteet ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.
  Nicoli huolehtii ympäristöstä korkealaatuisilla raaka-aineilla - sähköntuotanto tulee aurinkovoimaloista ilman hiilidioksidia.

Nicolin tuotteet ovat tunnettuja ja arvostettuja paitsi Euroopassa myös sen rajojen ulkopuolella. Laadukas, huippuluokan valmistustekniikka sekä suunnittelun ja toiminnallisuuden korostaminen tekevät Nicolista alan johtavan yrityksen, mistä on osoituksena vaikuttava teollisuus - yli 500 000 Nicoli-tuotetta toimitetaan joka päivä.

Polyeteeni (PE) on kevyt mutta kestävä muovimateriaali, jota käytetään usein kodin ja sisätilojen kalusteisiin. Sen lujuus ja kestävyys monenlaisia ​​kemiallisia ja ympäristöolosuhteita vastaan ​​(suolat, sokki, hajoaminen, hankaus jne.) tekevät siitä erityisen arvokkaan ja sitä käytetään usein kukkaruukkujen ja muiden ruukkujen valmistuksessa. Polyeteeniruukut ovat erittäin käytännöllinen valinta sekä ulkokasveille että monenlaisille huonekasveille, koska ne mukautuvat ympäristöolosuhteisiin ja lämpötiloihin. Usein niiden pohjassa on reikiä tai erityisiä paikkoja porausta varten. Näin varmistetaan, että ruukkuun ei kerry ylimääräistä vettä ja siellä on hyvä ilmankierto, mikä auttaa suojaamaan kasvin juuria mätänemiseltä ja erilaisilta maaperän taudeilta. Polyeteeniruukut eivät vain täytä käytännöllistä tehtäväänsä, vaan ovat myös esteettisesti houkuttelevia ja koristelevat avoimia sekä suljettuja tiloja. Niitä on useita värejä, muotoja ja kokoja, joten voit istuttaa suosikkikasvejasi ja luoda viehättäviä asetelmia. Polyeteeniruukkuja arvostetaan myös hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi, sillä niiden kestävyys ja pitkäikäisyys antavat käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tästä valinnasta pitkään.

Yleiset tuotetiedot: Nicoli kukkaruukku Style 70cm

Tuotekoodi: 4325826
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,4 x 0,7 m, 4 kg
Tilavuus: 16 l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Materiaali: Polyeteeni
Korkeus, cm: 70 cm
Leveys, cm: 35 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Nicoli kukkaruukku Style 70cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu