Lechuza Delta 40 kukkaruukku, kiiltävä valkoinen

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Muovi
Korkeus, cm: 76 cm
Leveys, cm: 40 cm
Tuotekoodi: 4278681
15300
Muiden myyjien tarjoukset (1):
25205
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

29. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

2. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

2. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

2. toukokuuta

1349

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
25205 32768

Tuotteen kuvaus: Lechuza Delta 40 kukkaruukku, kiiltävä valkoinen

Lechuza Delta 40 kukkaruukku

Lechuza – Korkealaatuiset muoviset ruukut valmistettu Saksassa. Laaja valikoima tuotteita: klassisista muodoista moderneihin ja monimutkaisiin malleihin, sileä muovi- tai pajujäljitelmä, niin harvoille kukille kuin myös näyttävän suurille kasveille. Sarja sisältää erityisen sisäruukun, integroidun automaattisen kastelujärjestelmän, joka antaa kasveille oikean määrän vettä ja lannoitetta noin 12 viikon ajan kasvin koosta riippuen. Lisää vettä kastelujärjestelmään ja voit nauttia kauniisti kukkivista kasveista! Sinun ei tarvitse huolehtia kasvien ylikastelusta, sillä sisäruukun viemäröinti imee ylimääräisen veden ja antaa sen juurille silloin, kun kasvit sitä eniten tarvitsevat. Ruukut on valmistettu erittäin lujasta muovista, joka kestää iskuja, UV-säteilyä ja lämpötilan muutoksia. Ruukut ovat ihanteellisia ilmastoomme.
Ruukkujen pohjassa on tyhjennystulppa. Kun ruukkua käytetään ulkona, tyhjennystulppa voidaan poistaa, jotta ylimääräinen sadevesi valuu pois. Kun ruukkua käytetään sisätiloissa, se voidaan ruuvata takaisin paikalleen.

Kestävyys. Lechuza-ruukut kestävät UV-säteilyä ja lämpötilan muutoksia. Ruukkujen väri ei haalistu ja ne kestävät jopa erittäin alhaisissa lämpötiloissa.

Kasteluvaihe. Lechuza-kukkaruukku huolehtii kasveistasi itsenäisesti jopa 12 viikkoa. Jotta näet, ovatko kasvin juuret saavuttaneet kostean alueen, sinun on täytettävä vesisäiliö. Jos vedenpinnan osoitin laskee seuraavien kolmen päivän aikana, se tarkoittaa, että kasvisi ovat saaneet vettä. Jos taas ei, kasveja on kasteltava hieman enemmän. Kasteluvaiheen jälkeen järjestelmä alkaa itse säätelemään kastelua. Aivan kuten luonnossa.Sisältää kukkaruukun

  • Ulkoruukku

  • Sisäruukku.

  • Vedenkorkeuden mittari

  • Tyhjennystulppa

-

Kuten useimmilla muillakin kukkaruukuilla, myös muovisilla kukkaruukuilla on omat edut ja haitat. Ensinnäkin muoviruukut ovat yleensä erittäin vahvoja ja joustavia, mutta jos ne rikkoutuvat, ne ovat edullisia vaihtaa. Kevyitä muoviruukkuja on saatavilla monissa väreissä, muodoissa ja ko'oissa, joten ne saa helposti sopimaan lähes mihin tahansa sisustukseen. Tämäntyyppiset ruukut eivät kuitenkaan ole yhtä huokoisia kuin savi- tai terrakottaruukut, joten niihin voi kertyä ylimääräistä vettä. Yksi muovisten kukkaruukkujen suurimmista eduista on kuitenkin niiden kestävyys. Kova muovi on yleensä erittäin vahvaa ja kestävää materiaalia, joten tästä materiaalista valmistetut ruukut rikkoutuvat harvemmin kuin savesta tehdyt ruukut. Muoviruukut ovat myös joustavia jossain määrin, kun taas saviruukut eivät ole. Toisaalta muoviruukut ovat alttiimpia halkeiluille kuin metalliset kukkaruukut

Yleiset tuotetiedot: Lechuza Delta 40 kukkaruukku, kiiltävä valkoinen

Tuotekoodi: 4278681
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,4 x 0,75 m, 10 kg
Tilavuus: 94 l
Myyjä: Hobbyhall.fi, Pro Baltic
Materiaali: Muovi
Korkeus, cm: 76 cm
Leveys, cm: 40 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lechuza Delta 40 kukkaruukku, kiiltävä valkoinen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4.3
(63 asiakasarviota)
-23%

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
25205 32768