vidaXL Korotettu kuusikulmainen gabion-/kivikorikehys 200x173x40 cm

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Sinkki
Korkeus, cm: 40 cm
Leveys, cm: 173 cm
Tuotekoodi: 8434067

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: vidaXL Korotettu kuusikulmainen gabion-/kivikorikehys 200x173x40 cm

Tämä korotettu kivikorikehys tarjoaa erittäin käytännöllisen tavan luoda kestävän, mutta tyylikkään kehyksen kukkalaatikollesi puutarhassa tai patiolla. Tämä tukeva kukkalaatikkokehys on suunniteltu täytettäväksi kivillä tai soralla. Se on tehty ruostumattomasta ja säänkestävästä galvanoidusta teräksestä ja se on erittäin vakaa sekä kestävä. Verkkoseinämät on valmistettu hitsaamalla yhteen poikittaisia ja pitkittäisiä vaijereita joka yhtymäkohdasta, erityisen kestävyyden takaamiseksi. Huomioithan, että kivet ja kasvit eivät sisälly toimitukseen.

Sinkki on korkealaatuinen materiaali, jota käytetään laajasti ruukkujen ja muiden sisustuselementtien valmistuksessa. Tätä materiaalia kuumennettaessa siitä tulee erittäin taipuisa, kuten kumi, joten siitä voidaan tehdä erimuotoisia kukkaruukkuja, joissa on kaarevia, kudottuja ja muita esteettisiä yksityiskohtia. Luonnonsinkin väri on kiiltävä ja sinertävän valkoinen. Siitä valmistetut ruukut ovat usein väriltään harmaita, ja niissä on kiiltävä ja vanhentunut pinta. Sinkkiä voidaan myös maalata eri väreillä, koristella koriste-elementeillä tai teksteillä. Ruukun sävy ja pinta voivat kuitenkin olla erilaisia, mikä riippuu aina suunnittelijasta. Sinkkiruukkuihin istutetut kukat ovat upea lisä kotiisi ja antavat sille kodikkaan tunnelman. Usein sinkkiruukut valitaan, kun halutaan luoda taloon hieman vanha, vintage-tyylistä tunnelmaa tai sisustaa parveke ja terassi tähän tyyliin. Esteettisen toiminnan lisäksi sinkkiruukut palvelevat myös käytännöllistä tarkoitusta, koska ne ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Siksi ne ovat täydellinen valinta niille, jotka etsivät käytännöllistä ja tyylikästä ratkaisua kukille ja muille suosikkikasveilleen.

Yleiset tuotetiedot: vidaXL Korotettu kuusikulmainen gabion-/kivikorikehys 200x173x40 cm

Tuotekoodi: 8434067
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,05 x 0,46 x 0,07 m, 13,8 kg
Materiaali: Sinkki
Korkeus, cm: 40 cm
Leveys, cm: 173 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

vidaXL Korotettu kuusikulmainen gabion-/kivikorikehys 200x173x40 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu