vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 100x100x45cm galvanoitu teräs ruskea

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Galvanoitu metalli
Korkeus, cm: 45 cm
Leveys, cm: 100 cm
Tuotekoodi: 8587272

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 100x100x45cm galvanoitu teräs ruskea

Tämä korotettu puutarhalaatikko on erittäin kestävä ja kauniisti tehty. Se on tarpeeksi syvä ja leveä, jotta siihen mahtuu paljon multaa ja se voi tarjota laajan tilan kasveille, yrteille ja kukillesi. Sen yksinkertaisen neliönmuotoisen muotoilun ansiosta, se on tyylikäs lisä mihin tahansa parvekkeelle, terassille tai patiolle. Se on valmistettu galvanoidusta teräksestä, ja siinä on sisäkannattimet, mitkä tekevät siitä erittäin tukevan ja kestävän. Vaarallisten, terävien reunojen poistamiseksi, puutarhalaatikon kehyksessä on reunataitos. Se on helppo koota.

Galvanoitu metalli on erittäin vahva, laadukas materiaali, joka kestää ruostetta ja muita ympäristötekijöitä. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät pitkäaikaisia ​​ratkaisuja puutarhan, terassin, parvekkeen ja muiden huoneiden sisustamiseen. Galvanoidusta metallista valmistetut kukkaruukut luovat vankan ja vahvan pohjan kukka- ja kasviasetelmille. Ne voidaan täyttää kivillä ja soralla, joiden päälle voi istuttaa suosikkikasvit. Galvanoidusta metallista valmistetut parvekelaatikot ja kukkaruukut kestävät haitallisia ympäristötekijöitä. Ne pysyvät vakaasti ulkona myös kovassa tuulessa tai sateessa, joten sinun ei tarvitse miettiä minne ne siirretään tai miten ne peitetään. Galvanoidut metallialustat ja ruukut on saatavana useissa eri väreissä. Ne voivat olla vihreitä, ruskeita, hopeisia ja muun väreisiä. Ne ovat yleensä syviä ja leveitä, joten niihin mahtuu enemmän erilaisia ​​kasveja, kiviä ja muita sisustuselementtejä. Sinkitystä metallista valmistetut ruukut ja kukkatelineet eivät ole vain kestävä ja käytännöllinen ratkaisu, vaan myös ainutlaatuinen ja moderni muotoiluelementti, joka on nopeasti kasvattamassa suosiota kaikkialla maailmassa.

Yleiset tuotetiedot: vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 100x100x45cm galvanoitu teräs ruskea

Tuotekoodi: 8587272
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,08 x 0,49 x 0,04 m, 8,58 kg
Tilavuus: -
Materiaali: Galvanoitu metalli
Korkeus, cm: 45 cm
Leveys, cm: 100 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 100x100x45cm galvanoitu teräs ruskea
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu