vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 129x129x46cm Galvanoitu teräs Harmaa, Pilka

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Metalli
Korkeus, cm: 46 cm
Leveys, cm: 129 cm
Tuotekoodi: 8434042
5916
Myyjä: Shumee 4.8
Muiden myyjien tarjoukset (2):
6682
-
6682
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

24. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

26. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

26. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Myyjä: Shumee 4.8
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 129x129x46cm Galvanoitu teräs Harmaa

Tämä korotettu puutarhalaatikko on erittäin kestävä ja kauniisti tehty. Se on tarpeeksi syvä ja leveä, jotta siihen mahtuu paljon multaa ja se voi tarjota laajan tilan kasveille, yrteille ja kukillesi. Sen yksinkertaisen kuusikulmaisen muotoilun ansiosta, se on tyylikäs lisä mihin tahansa parvekkeelle, terassille tai patiolle. Se on valmistettu galvanoidusta teräksestä, ja siinä on sisäkannattimet, mitkä tekevät siitä erittäin tukevan ja kestävän. Vaarallisten, terävien reunojen poistamiseksi, puutarhalaatikon kehyksessä on reunataitos. Se on helppo koota.

Yksi suosituimmista tavoista istuttaa sisä- ja ulkokasveja on käyttää metalliruukkuja. Niitä on saatavana monenlaisia: eri ​​muotoja, kokoja ja malleja, joten ne on helppo sovittaa mihin tahansa kotiin tai puutarhaan. Materiaalina metallilla on monia esteettisiä ja käytännöllisiä ominaisuuksia, joita erityisesti kasvien ystävät ympäri maailmaa arvostavat. Tämän tyyppinen kukkaruukku voidaan valmistaa erityyppisistä metalleista, kevyistä ja painavista, ja siksi sillä on erilainen paino. Vaikka kevyitä ruukkuja käytetään usein kasvien järjestämiseen, raskaampia metallikappaleita tulisi harkita lisäämään massaa ja vakautta koti- tai ulkotiloihin. Metalliset ruukut säästävät myös tilaa, koska ne ovat usein korkeampia kuin tavalliset ruukut. Lisäksi niissä voi olla erityinen jalusta tai ne voidaan kiinnittää seinään. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia metalliruukkuja: suorakaiteen, neliön tai soikean muotoisia ihania sisustuselementtejä. Ruukkua valittaessa on myös tärkeää ottaa huomioon, kuinka paljon vapaata tilaa sinulla on. Esimerkiksi pyöreät kukkaruukut vievät usein enemmän tilaa kuin neliömäiset, mutta tämä riippuu tietystä mallista, joten muista kiinnittää huomiota ruukun kokoon.

Yleiset tuotetiedot: vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 129x129x46cm Galvanoitu teräs Harmaa

Tuotekoodi: 8434042
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,71 x 0,48 x 0,04 m, 4,85 kg
Tilavuus: -
Myyjä: Shumee, Greatstore Sp. z o. o., Extrastore Sp. z o.o.
Materiaali: Metalli
Korkeus, cm: 46 cm
Leveys, cm: 129 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 129x129x46cm Galvanoitu teräs Harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (2)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

(19 asiakasarviota)

Kotiinkuljetus

Perjantai, 19. huhtikuuta

1299
Toimitustapavaihtoehdot

Kotiinkuljetus

Perjantai, 19. huhtikuuta

1299
Toimitustapavaihtoehdot