Älykello Fitbit Sense GPS-älykello stainless Steel : FB512BKBK, musta

5 (1)
Lisätiedot:
Vedeneristys: Kyllä
GPS: Kyllä
Tuotekoodi: 826833
25284

OVH

26995
-6%
Muiden myyjien tarjoukset (3):
32544
-
36154

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1000 /kk
NOPEA TOIMITUS

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 15. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

19. joulukuuta

599

Schenkerin noutopiste

19. joulukuuta

599

Postin noutopiste

19. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

19. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Eventure, SIA
34874
  • 92% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Fitbit Sense GPS-älykello stainless Steel : FB512BKBK, musta

Asiantuntijan mielipide: Älykäs, terveellisiä elintapoja tukeva kuntoilukello, jossa on moderni muotoilu ja jonka avulla voit seurata kehoasi: sykettä, stressitasoa, ruumiinlämpöä, SpO2:ta, unirytmiä ja -laatua. Paras valinta tällä hintatasolla.

Fitbit Sense -älykellon ominaisuuksiin lukeutuu GPS-paikannin, lämpötila- ja EDA-anturit sekä vedenkestävyys 50 metriin asti. Älykello toimii apunasi urheilussa, ja sen avulla voit tarkastaa saapuneet viestit ja ilmoitukset suoraan ranteestasi.

Jatkuva sykkeen, unen ja aktiivisuuden seuranta
Stressinhallinta, ihon lämpötila
GPS, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 4, NFC

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Tarina alkoi vuonna 2007. Perustajat Eric ja James ymmärsivät, että langaton tekniikka on saavuttanut huippunsa. Sitten tajuttiin, että voitaisiin luoda kannettava laite korvaamaan meidän kaikkien liikkeet.
Ensimmäinen julkaistu tuote oli Fitbit Tracker -älyrannekoru, joka julkaistiin vuonna 2014 ja voitti heti monia sydämiä. Älykäs ranneke on auttanut tehokkaasti muokkaamaan terveellisiä tapoja, motivoimaan, kannustamaan liikkumaan ja tarjoamaan hyödyllisiä, objektiivisesti tietoisia neuvoja.
Jos Fitbit liittyy monille älyranneke, on aika tutustua uusiin tuotteisiin: Fitbit Ionic -kello, jossa on monia muita ominaisuuksia. Ionic on ilmentänyt kaikkea, mitä Fitbit on luonut parhaiten, ja siitä on tullut vahva kilpailija. Ionic-älykello on tähän päivään asti paras jokapäiväinen tarkkailijasi ja tuloskorttisi. Kalorienpolton tarkka seuranta, sykkeen arviointi ja yksilöllisen rytmin tunnistaminen harjoituksen tai levon aikana, hengitysharjoitukset kehossa, kun stressin merkkejä havaitaan.
Kello on pitkään ylittänyt alkuperäisen toimintansa vaatimukset. FitBit Ionicin avulla olet aina ajan tasalla - motivoiva tyylikäs asuste, joka on mukana jokaisessa harjoituksessa, antaa arvokasta tietoa fyysisestä kunnostasi ja varmistaa, että inspiroiva musiikki ja muu viihde ovat aina käsillä. 

Fitbit Sense GPS-älykello stainless Steel : FB512BKBK, musta

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Uudet ja laadukkaat laitemallit ovat todella kosteuden ja roiskeiden kestäviä. Varoitamme, että näiden mallien käyttö ja luonnollisen kuluminen voivat vähentää laitteiden kestävyyttä kosteutta, roiskeita ja vaurioita vastaan.

Huomioimme myös, että tuotteiden kosteudenkestävyys määritettiin puhtaassa ja juoksevassa vedessä. Muissa tapauksissa jopa näiden laitteiden uudet mallit voivat olla vähemmän kestäviä kosteutta ja roiskeita vastaan, esim. jos kyseessä oleva kosteuslähde (juokseva tai roiskeet) on likainen.

Älä millään tavalla testaa kotona näiden mallien kestävyyttä kosteutta ja roiskeita vastaan. Vaikka nämä laitteet on suunniteltu kosteutta kestäviksi, tämä ei tarkoita, että näiden mallien laitteet olisivat 100 % vedenpitäviä. Huomioi, että kosteuden aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.

Useimmissa nykyaikaisissa älykelloissa on sisäänrakennettu GPS. Mikä GPS-älykello oikein tarkoittaa? Älykellot, joissa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, voivat käyttää maailmanlaajuista paikannusjärjestelmää sijaintisi paikallistamiseen ja seuraamiseen. Tämä on samanlainen kuin älypuhelimesi GPS, mutta tiedot ja paikannustulokset voivat vaihdella kellon satelliittijärjestelmän mukaan. Ensinnäkin globaali paikannusjärjestelmä käyttää satelliitteja kiertoradalta noin 12 000 mailia maanpinnan yläpuolella. Jokainen satelliitti kiertää maapallon kahdesti päivässä ennalta määrättyä reittiä ja lähettää mikroaaltosignaaleja älykellosi GPS-vastaanottimiin. Älykello kerää signaalidataa ja määrittää sijaintisi kolmiomittausmenetelmällä. GPS-vastaanottimen on havaittava vähintään kolme satelliittia leveys- ja pituusasteissa ja neljä satelliittia korkeuden mittaamiseksi. Lisäksi se laskee, milloin signaali lähetettiin satelliitista ja milloin se vastaanotettiin laitteessa. Tämän menetelmän avulla voit määrittää, kuinka kaukana satelliitti on sijainnistasi.

Älykello on tietokoneistettu asuste, jolla on monia älykkäitä ominaisuuksia. Kellonajan näyttämisen lisäksi monissa älykelloissa on myös Bluetooth-yhteys. Käyttäjä voi yhdistää kellon puhelimeen Bluetoothin kautta soittaakseen ja vastatakseen puheluihin matkapuhelimesta, lukea sähköposteja ja tekstiviestejä, saada säätiedotuksia, kuunnella musiikkia, sanella sähköposteja ja tekstiviestejä sekä esittää kysymyksiä digitaaliselle avustajalle. Älykellot toimivat myös itsenäisinä laitteina. Esimerkiksi jotkut älykellot keräävät tietoja käyttäjän terveydestä, esimerkiksi seuraamalla hänen sykettä. Toiset tarjoavat GPS (Global Positioning System) -tietoja, jotka antavat käyttäjälle tietoja kävelystä tai ajamisesta ja nykyisestä sijainnista. Älykellot yhdistetään yleensä pariksi käyttäjän älypuhelimen kanssa. Monet puhelimesi ominaisuuksista ja sovelluksista ovat käytettävissä kellossa, ja ne voidaan synkronoida sen kanssa.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Fitbit Sense GPS-älykello stainless Steel : FB512BKBK, musta

Tuotekoodi: 826833
Kategoria: Älykellot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Tyyppi: Älykellot miehille, Älykellot naisille
Tuotemerkki: Fitbit
Näytön koko, tuumaa: 1.58
Väri: Harmaa
Näytön tyyppi: AMOLED
Näytön resoluutio: Ei ole määritelty
Rannekkeen materiaali: Silikoni
Vedenkestävyystaso: 5 ATM
Bluetooth: Kyllä
NFC: Kyllä
Wi-Fi: Kyllä
Yhteensopivuus: Android, iOS
Älykkäät ominaisuudet: 3-akselinen kiihtyvyysanturi, Askelmittari, Fyysisen aktiivisuuden ja unirytmin seuranta, Gyroskooppi anturi, Herätyskello, Kalenteri, Korkeusmittari, Lämpösensori, Laskee kuljetun matkan, Mikrofoni, Poltettujen kalorien laskeminen, SMS- ja puhelu-ilmoitukset, Stressin seuranta, Sykemittari, Tärinä
Sykemittari (HR): Kyllä
Pituus: 4.05 cm
Leveys: 4.05 cm
Korkeus: 1.24 cm
Myyjä: Prime Line, OÜ, Galador Grupp, OÜ, CloudScale, OÜ, Eventure, SIA
Vedeneristys: Kyllä
GPS: Kyllä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Fitbit tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (1)

Fitbit Sense GPS-älykello stainless Steel : FB512BKBK, musta
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Queenaline N.
15.08.2022

Myyjä: Hobbyhall.fi

Hyvä palvelu. Nopea toimitus

Muiden myyjien tarjoukset (3)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

(28 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

19. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
(12 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

21. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
Myyjä: Eventure, SIA 4.4
(68 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

21. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot