Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
OukiTel

Matkapuhelin Oukitel C23 Pro, 64GB, Dual SIM älypuhelin , Keppel Green

Lisätiedot:
Dual-SIM: Kyllä
Näytön koko: 6.53
Pääkamera: 13 + 2 + 2 Mpx
Etukamera: 2 Mpx
Kosteudenkestävä: Ei
Tuotekoodi: 2973228
Osta ja säästä! Lue ohjeet ->
13433
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 19. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 19. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 19. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 19. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 19. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Oukitel C23 Pro, 64GB, Dual SIM älypuhelin , Keppel Green

* Hobby Hall Suomi Oy ei ole vastuussa tuotteiden ohjelmistoista ja sen muutoksista.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Oukitel perustettiin vuonna 2007 ja sen omistaa Shenzhen YunJi Intelligent Tech. Jälkimmäinen on kansallinen korkean teknologian yritys, jolla on edistynyt ja kokenut T&K-tiimi, omistautunut tuotantotiimi ja tekniset palvelut. Oukit-nimi ei ole vain nimi tai markkinointilogo – se on globaali ongelmanratkaisuun ja ratkaisujen tarjoamiseen keskittynyt voima. Tavoitteena on parantaa ihmisten elämää Oukitelin tuotteiden ja palveluiden kautta.
Yritys on myynyt tuotteita maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Euroopassa, Aasiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, ja se on menestyksekkäästi perustanut yli 130 jälleenmyyjää 60 maahan.
Nopean teknologisen kehityksen haittapuoli on laitteiden hinta. Oukitel on sitoutunut kehittämään modernia teknologiaa kohtuullisin kustannuksin kuromaan umpeen rikkaampien ja köyhempien yhteiskuntien välistä kuilua. Oukitel on pysynyt viimeisimpien teknologisten trendien tahdissa ja on edullinen kaikille.
Elektroniikka- ja tietoliikenneteollisuudessa lähes 13 vuotta toiminut Oukitel on osoittautunut yhdeksi Kiinan jatkuvasti kehittyvän teknologiateollisuuden kulmakivistä. Vuosien varrella yhtiö on muuttanut liiketoimintastrategiaansa sopeutuakseen tämänhetkisiin trendeihin ja vahvistanut sisäistä johtamisjärjestelmäänsä vakiinnuttaakseen asemansa älylaitteiden markkinoilla. Yksi Oukitelin päätehtävistä on tuottaa parhaita tuotteita sekä auttaa nostamaan ja parantamaan Made-in-Chinan mainetta maailmanlaajuisesti. 

Oukitel C23 Pro, 64GB, Dual SIM älypuhelin , Keppel Green

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Älypuhelimien ja tavallisten matkapuhelimien välinen suurin ero on älypuhelimen käyttöjärjestelmä, jonka avulla voit lisätä puhelimeesi lukemattomia sovelluksia. Älypuhelin on pohjimmiltaan tietokone, joka kykenee muodostamaan yhteyden verkon tietoliikenteeseen. Markkinoilla olevien älypuhelinten valikoima on laaja.

Pikalatauksella voi ladata puhelimet jopa tunnissa. Laturin virta on parhaimmillaan 20 V vakiolatausjännitteellä 5 V. Lähes kaikki älypuhelinvalmistajat tukevat pikalatausstandardia. Esimerkiksi Qualcommin Quick Charge 3.0 -tekniikalla älypuhelin voi lähettää akun tilatietoja laturiin optimaalisen jännitteen säätämiseksi.

Jotkut matkapuhelimet tukevat kahden SIM-kortin käyttöä, jota kutsutaan dual SIM -toiminnaksi. Kun toinen SIM-kortti asetetaan paikoilleen, puhelin mahdollistaa käyttäjien manuaalisen vaihtamisen kahden erillisen matkapuhelinverkkopalvelun välillä, siinä on laitteisto, joka pitää molemmat yhteydet valmiina automaattista vaihtoa varten, tai siinä on erilliset lähetin-vastaanottimet, jotka tukevat molempia verkkoyhteyksiä. Kahden SIM-kortin puhelimia käytetään laajalti monissa maissa, joissa puhelimia myydään yleensä lukitsemattomina. Kaksois-SIM-kortit ovat suosittuja henkilökohtaisten ja yrityspuhelujen erottamiseen paikoissa, joissa puhelut soitetaan alhaisemmalla hinnalla saman palveluntarjoajan asiakkaiden välillä, joissa verkkokohtainen kattavuus saattaa puuttua, sekä matkustaessaan kansallisten ja alueellisten rajojen yli. Maissa, joissa kahden SIM-kortin puhelimet ovat yleisiä, ihmiset, jotka tarvitsevat vain yhden SIM-kortin, jättävät toisen SIM-paikan tyhjäksi. Kahden SIM-kortin puhelimissa on yleensä kaksi yksilöllistä IMEI-numeroa, yksi jokaiselle SIM-korttipaikalle. Myös enemmän kuin kahta SIM-korttia käyttäviä laitteita on jo kehitetty ja julkaistu.

Matkapuhelimet voivat käyttää kahdentyyppisiä syöttölaitteita. Perinteisissä matkapuhelimissa käytetään näppäimistötyyppistä laitetta, joka on asennettu erilleen matkapuhelimen näytöstä. Kosketusnäytöllisissä matkapuhelimissa sen sijaan kosketusnäyttö on matkapuhelimen näyttö, joka toimii myös syöttölaitteena. Kosketusnäytöt ovat paineherkkiä, käyttäjä on vuorovaikutuksessa mobiilisovellusten kanssa koskettamalla näytöllä olevia kuvia tai sanoja. Matkapuhelimissa käytettyihin kosketusnäyttötekniikoihin kuuluvat resistiiviset, kapasitiiviset ja pinta-aaltojärjestelmät. Vastusjärjestelmä koostuu tavallisesta lasilevystä, joka on päällystetty johtavilla ja resistiivisillä metallikerroksilla. Kaksi kerrosta on erotettu toisistaan ​​tiivisteillä ja naarmuuntumaton kerros asetetaan koko kokoonpanon päälle. Kun näyttö on toiminnassa, sähkö virtaa kahden kerroksen läpi. Kun käyttäjä koskettaa näyttöä, kaksi kerrosta koskettavat täsmälleen siinä kohdassa. Sähkökentän muutos kirjataan ja prosessori laskee koordinaatit. Kun koordinaatit ovat tiedossa, erityinen ajuri muuttaa kosketuksen käyttöjärjestelmälle ymmärrettäväksi, aivan kuten tietokoneen hiiriohjain muuttaa hiiren liikkeet napsautuksiksi tai vetämiseksi.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Oukitel C23 Pro, 64GB, Dual SIM älypuhelin , Keppel Green

Tuotekoodi: 2973228
Kategoria: Matkapuhelimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,06 x 0,19 x 0,1 m, 0,46 kg
Liettuan kieli: Ei ole määritelty
Tuotemerkki: OukiTel
Rungon tyyppi: Kosketusnäyttö
Puhelimen tyyppi: Älypuhelin
Dual-SIM: Kyllä
Väri: Vihreä
4G: Kyllä
WiFi: On
NFC: Ei
Bluetooth: Kyllä
Näytön tyyppi: IPS
Näytön koko: 6.53
Näytön resoluutio: 720 x 1600
Pääkamera: 13 + 2 + 2 Mpx
Etukamera: 2 Mpx
RAM-muisti: 4096 MB
Sisäinen muisti: 64 GB
Muistikortin tyyppi: Micro SD
Muistikortin kapasiteetti, GB: 256 GB asti GB
Akun tyyppi: Li-Po
Akun kapasiteetti: 5000 mAh
Käyttöjärjestelmä: Android
Versio: 10
Sormenjäljenlukija: Kyllä
Kosteudenkestävä: Ei
Malli: C23 Pro
Näytä: OukiTel, c23 pro matkapuhelimet
Langaton lataus: Ei
Pikalataus: Kyllä
Tuotteen kunto: Uusi
Korkeus: 157 mm
Paino: 215 g
Pakkauksen sisältö * (* paketin sisältö voi muuttua): Puhelin, laturi, USB-kaapeli
Lisäinfo: NanoSIM
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki OukiTel tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Oukitel C23 Pro, 64GB, Dual SIM älypuhelin , Keppel Green
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu