Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Apple iPhone 15 Pro Max Silicone Case with MagSafe - Light Pink MT1U3ZM/A

(0)
Lisätiedot:
Yhteensopivuus: Apple iPhone 15 Pro Max
Kotelon tyyppi: Suojakuori
Tuotekoodi: 7022152
5900
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Apple iPhone 15 Pro Max Silicone Case with MagSafe - Light Pink MT1U3ZM/A

Vaaleanpunainen Apple iPhone 15 Pro Max -silikoni MagSafe-kotelo on tyylin ja toiminnallisuuden ruumiillistuma, joka on huolella suunniteltu vaativalle Apple-käyttäjälle. Pehmeän tuntuinen silikoninen ulkopinta tarjoaa miellyttävän tuntuman ja suojaa samalla. Kotelo on ihanteellinen iPhonen harrastajille, jotka haluavat lisätä laitteeseensa tyylikkyyttä ja MagSafe-teknologian tuomaa käytännöllisyyttä.

  • Täydellinen Apple iPhone 15 Pro Max -mallille: Applen suunnittelema kotelo istuu täydellisesti iPhonen kaareviin kohtiin lisäämättä tilaa.
  • Silikonimateriaali takaa pehmeän kosketuksen: Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, mikä antaa sille sileän, silkkisen ulkopinnan, joka tuntuu hyvältä kädessä.
  • MagSafe-yhteensopivuus: Sisäänrakennetut magneetit toimivat täydellisessä sopusoinnussa iPhone 15 Pro Maxin kanssa, ja ne kiinnittyvät ja irtoavat maagisesti joka kerta.
  • Suojaava nimike: Tämäntyyppinen takakuori varmistaa, että laitteesi on suojattu naarmuilta ja putoamisilta säilyttäen samalla sen virheettömän ulkonäön.
  • Viehättävä estetiikka: Vaaleanpunainen sävy tarjoaa silmiä hivelevän ulkonäön, joka tuo älypuhelimeesi persoonallisen lisän.

Apple

Applen tarina on samalla sen identiteetti. Se on olennainen osa brändin vahvuutta. Kahden Steven (Wozniak ja Jobs) perustamasta yrityksestä on tullut maailman arvokkain yritys.
Vuonna 2001 Apple toi markkinoille iPodin, ennennäkemättömän musiikkisoittimen. Tuotekehityksen aikana Jobs sanoi tiimilleen: ""Haluan ruudulla olevien kuvakkeiden näyttävän niin hyviltä, että asiakkaat haluavat nuolla niitä"", ja hänen tiiminsä ei tuottanut pettymystä. Vuonna 2007 Apple esitteli kaikkien aikojen menestyneimmän tuotteensa - iPhonen. TIME-lehti kutsui iPhonea ""Vuoden keksinnöksi"".
AESOP-tutkimuksessa, johon osallistui 1 530 ihmistä, Apple valittiin parhaaksi brittiläiseksi tuotemerkin kehittäjäksi, ennen muita brittiläisiä brändejä sekä suuria yhdysvaltalaisia brändejä, mukaan lukien McDonald's ja Coca-Cola.
Apple otti johtoaseman seitsemässä kymmenestä tutkimuskategoriasta, mukaan lukien ""tavaramerkit, joilla katsotaan olevan ainutlaatuinen luonne tai persoonallisuus"" ja ""tavaramerkit, joilla on selkeä suunta tai visio"".
Apple käyttää tarinoita mestarillisesti välittääkseen intohimoa luovuuteen ja luodakseen yhteyksiä paitsi ihmisten ja elektronisten laitteiden välillä, myös ihmisten itsensä välillä. Yrityksen ponnistelut ovat selvästi tuottaneet tulosta.

Apple iPhone 15 Pro Max Silicone Case with MagSafe - Light Pink MT1U3ZM/A Apple

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Apple iPhone 15 Pro Max Silicone Case with MagSafe - Light Pink MT1U3ZM/A

Tuotekoodi: 7022152
Kategoria: Puhelimen kuoret ja kotelot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,6 x 0,36 x 0,19 m, 1 kg
Puhelimen valmistaja: Apple
Tyyppi (materiaali): Silikoni
Tuotemerkki: Apple
Väri: Pinkki
Myyjä: Hobbyhall.fi
Yhteensopivuus: Apple iPhone 15 Pro Max
Kotelon tyyppi: Suojakuori
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Apple tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Apple iPhone 15 Pro Max Silicone Case with MagSafe - Light Pink MT1U3ZM/A
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu