Corsair

Langalliset kuulokkeet Corsair HS55 STEREO CA-9011260-EU

Lisätiedot:
Tyyppi: Langalliset kuulokkeet
Tarkoitus: Pelaamiseen
Tuotekoodi: 2987198
8210
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
NOPEA TOIMITUS

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) keskiviikko, 29. maaliskuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin perjantai, 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen perjantai, 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen perjantai, 31. maaliskuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella perjantai, 31. maaliskuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Corsair HS55 STEREO CA-9011260-EU

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Corsair

Corsair on yhdysvaltalainen tietokonebrändi, jonka koneita on vuodesta 1994 viety kaikkialle maailmaan. Corsair tarjoaa tänä päivänä täydellisen tuote-ekosysteemin, johon kuuluu palkittuja tietokonekomponentteja ja oheislaitteita, huippuluokan suoratoistolaitteita ja äly-valaistusratkaisuja. Etenkin tietokonepelaajat ja e-urheilijat arvostavat Corsairia, jonka pelituotteet on varustettu tukemaan nopeaa reagointia, mukavuutta ja tarkkuutta, eli sanalla sanoen voittamista. Corsairin laadukkaat ja turvalliset tuotteet ovat rautaisten ammattilaisten suunnittelemia ja testaamia, ja laitteiden valmistuksessa käytetään parhaita teknisiä laitteita. Materiaalit valitaan ja tarkastetaan huolella. Corsairin tytäryhtiöt Elgaton, SCUF Gaming ja ORIGIN PC valmistavat kaikkein korkealaatuisimpia tietokonelaitteita ja lisävarusteita. Corsair HS55 STEREO CA-9011260-EU Corsair

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Sangalliset kuulokkeet voivat olla kevyitä ja pieniä tai muhkeita ja ylellisten materiaalien vuoksi tukevia ja hieman painavia. Suuret, tiivisti asettuvat ja pehmustetut kuulokkeet ovat hyvin äänieristetyt, tarjoavat syvän bassovasteen, ja toistavat äänet realistisemmin kuin vähemmän tiiviit ja kevyet kuulokkeet. Toisaalta pienemmät ja kevyemmät kuulokkeet sopivat esimerkiksi liikuntaan ja urheiluun massiivisia kuulokkeita kätevämmin. Isoja kuulokkeita valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko sanka tarpeeksi pehmustettu ja korvatyynyt itselle sopivat. Pienemmillä pehmusteilla varustetut kuulokkeet taittuvat ja vievät vähemmän tilaa, mutta niissä on pienempi akunkesto kuin isoilla kuulokkeilla. In-ear-nappikuulokkeita puolestaan on laaja valikoima eri tarpeisiin ja eri työnkuviin.

On vaikea kuvitella elämää ilman kuulokkeita. Niistä on tullut osa jokapäiväistä elämää, vapaa-aikaa ja työtä. On erittäin tärkeää valita oikeat kuulokkeet, sillä kuuntelukokemus, äänenlaatu ja muut tärkeät tekijät riippuvat siitä. Yksi tunnetuimmista tyypeistä - langalliset kuulokkeet - on erityisen suosittu ammattilaisten, musiikin ystävien tai tietokonepelaajien keskuudessa. Langalliset pelikuulokkeet ovat usein korvaa peittäviä, pehmustettuja ja ne eristävät erinomaisesti ympäristön melua, mikä on tämän toiminnan kannalta ratkaisevaa. Kaapeli pystyy lähettämään korkealaatuista äänisignaalia, koska useimmat kuulokkeet liitetään puhelimeen tai tietokoneeseen, jolloin voit käsitellä muutakin dataa kuin vain Bluetoothin. Tämän tyyppisissä laitteissa on yleensä yleisliitin, ja ne on helppo kytkeä mihin tahansa äänilähteeseen. Monissa tapauksissa niitä ei tarvitse ladata, joten voit käyttää niitä loputtomiin - varsinkin yrityskonferenssin tai intensiivisen pelisession aikana, kun kytket vain mikrofonin ja voit kommunikoida vapaasti ilman pelkoa, että akku loppuu kesken. Jos tarvitset luotettavia ja laadukkaita kuulokkeita, näitä kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Corsair HS55 STEREO CA-9011260-EU

Tuotekoodi: 2987198
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: CA-9011260-EU
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,23 x 0,23 x 0,1 m, 0,5 kg
Tuotemerkki: Corsair
Tyyppi: Langalliset kuulokkeet
Näytä: Corsair, langalliset kuulokkeet kuulokkeet
Käyttötapa: Sankakuulokkeet (On-ear/Over-ear)
Tarkoitus: Pelaamiseen
Väri: Musta
Liitännät: 3.5 mm
Johdon pituus: 1.8 m
Resistanssi (Ω): 32 Ω
Mikrofoni: On
Melunvaimennus: Kyllä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Corsair tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Corsair HS55 STEREO CA-9011260-EU
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu