Langalliset kuulokkeet Corsair HS80 RGB USB CA-9011237-EU

Tuotekoodi: 2987183
TOP TUOTE
Tyyppi:
Tarkoitus:

Kertoo kuulokkeiden käyttötarkoituksen. Esimerkiksi töihin, pelaamiseen, urheiluun.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 148
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Tuotteen kuvaus: Corsair HS80 RGB USB CA-9011237-EU

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Corsair

Corsair on yhdysvaltalainen tietokonebrändi, jonka koneita on vuodesta 1994 viety kaikkialle maailmaan. Corsair tarjoaa tänä päivänä täydellisen tuote-ekosysteemin, johon kuuluu palkittuja tietokonekomponentteja ja oheislaitteita, huippuluokan suoratoistolaitteita ja äly-valaistusratkaisuja. Etenkin tietokonepelaajat ja e-urheilijat arvostavat Corsairia, jonka pelituotteet on varustettu tukemaan nopeaa reagointia, mukavuutta ja tarkkuutta, eli sanalla sanoen voittamista. Corsairin laadukkaat ja turvalliset tuotteet ovat rautaisten ammattilaisten suunnittelemia ja testaamia, ja laitteiden valmistuksessa käytetään parhaita teknisiä laitteita. Materiaalit valitaan ja tarkastetaan huolella. Corsairin tytäryhtiöt Elgaton, SCUF Gaming ja ORIGIN PC valmistavat kaikkein korkealaatuisimpia tietokonelaitteita ja lisävarusteita.
Corsair HS80 RGB USB CA-9011237-EU Corsair

Sangalliset kuulokkeet voivat olla kevyitä ja pieniä tai muhkeita ja ylellisten materiaalien vuoksi tukevia ja hieman painavia. Suuret, tiivisti asettuvat ja pehmustetut kuulokkeet ovat hyvin äänieristetyt, tarjoavat syvän bassovasteen, ja toistavat äänet realistisemmin kuin vähemmän tiiviit ja kevyet kuulokkeet. Toisaalta pienemmät ja kevyemmät kuulokkeet sopivat esimerkiksi liikuntaan ja urheiluun massiivisia kuulokkeita kätevämmin. Isoja kuulokkeita valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko sanka tarpeeksi pehmustettu ja korvatyynyt itselle sopivat. Pienemmillä pehmusteilla varustetut kuulokkeet taittuvat ja vievät vähemmän tilaa, mutta niissä on pienempi akunkesto kuin isoilla kuulokkeilla. In-ear-nappikuulokkeita puolestaan on laaja valikoima eri tarpeisiin ja eri työnkuviin.

USB

Pidätkö musiikin kuuntelusta kaikkialla ja arvostatko erinomaista äänenlaatua? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, sillä valikoimassamme on yli 700 USB-liitännällä varustettua kuuloketta, joiden avulla voit nauttia suosikkimusiikistasi, ohjelmien tallenteista tai käyttää kuulokkeita puheluihin vastaamiseen, missä ikinä matkustatkin. Voit valita tyylikkäästi suunnitellut langattomat, langalliset tai erityisesti PC-pelaamiseen suunnitellut kuulokkeet. Tarjoamme sinulle myös sopivimmat korvien päälle tulevat kuulokkeet (eng. On/Over-Ear) tai nappikuulokkeet (eng. In-Ear). Sisäänrakennetun mikrofonin avulla voit paitsi kuunnella kuulokkeiden kautta lähetettävää ääntä, myös puhua tai luoda äänitallenteita itse. Monissa nykyaikaisissa kuulokkeissa on sisäänrakennettu melunvaimennus, joten riippumatta siitä, kuinka kovaa haluat kuunnella musiikkiasi, tämä ominaisuus auttaa suojaamaan kuuloasi. Valikoimastamme löytyy tunnetuimpien merkkien kuulokkeet USB-liitännällä. Näitä ovat JBL, Xiaomi, Samsung, Philips, Sony ja muut.


On vaikea kuvitella elämää ilman kuulokkeita. Niistä on tullut osa jokapäiväistä elämää, vapaa-aikaa ja työtä. On erittäin tärkeää valita oikeat kuulokkeet, sillä kuuntelukokemus, äänenlaatu ja muut tärkeät tekijät riippuvat siitä. Yksi tunnetuimmista tyypeistä - langalliset kuulokkeet - on erityisen suosittu ammattilaisten, musiikin ystävien tai tietokonepelaajien keskuudessa. Langalliset pelikuulokkeet ovat usein korvaa peittäviä, pehmustettuja ja ne eristävät erinomaisesti ympäristön melua, mikä on tämän toiminnan kannalta ratkaisevaa. Kaapeli pystyy lähettämään korkealaatuista äänisignaalia, koska useimmat kuulokkeet liitetään puhelimeen tai tietokoneeseen, jolloin voit käsitellä muutakin dataa kuin vain Bluetoothin. Tämän tyyppisissä laitteissa on yleensä yleisliitin, ja ne on helppo kytkeä mihin tahansa äänilähteeseen. Monissa tapauksissa niitä ei tarvitse ladata, joten voit käyttää niitä loputtomiin - varsinkin yrityskonferenssin tai intensiivisen pelisession aikana, kun kytket vain mikrofonin ja voit kommunikoida vapaasti ilman pelkoa, että akku loppuu kesken. Jos tarvitset luotettavia ja laadukkaita kuulokkeita, näitä kannattaa ehdottomasti kokeilla!


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Corsair HS80 RGB USB CA-9011237-EU

Tuotekoodi: 2987183
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: CA-9011237-EU
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,23 x 0,23 x 0,1 m, 0,5 kg
Tuotemerkki: Corsair
Tyyppi: Langalliset kuulokkeet
Käyttötapa:

Kertoo, millainen kuuloke on ja miten kuulokkeita käytetään: korvan sisällä, korvan päällä tai ympärillä.

Sankakuulokkeet (On-ear/Over-ear)
Tarkoitus:

Kertoo kuulokkeiden käyttötarkoituksen. Esimerkiksi töihin, pelaamiseen, urheiluun.

Pelaamiseen
Väri: Musta
Liitännät:

Kertoo kuulokkeissa olevan liitännän, minkä kautta voit ladata kuulokkeita tai yhdistää kuulokkeet toisiin laitteisiin.

USB, Bluetooth
Mikrofoni: On
Melunvaimennus:

Osoittaa, onko melunvaimennustoiminto aktiivinen vai ei.

Ei
Näytä: Corsair, langalliset kuulokkeet kuulokkeet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Corsair tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Corsair HS80 RGB USB CA-9011237-EU kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia