KamadoClub kyllästetty valurautainen paistinpannu, 16 cm

(0)
Lisätiedot:
Tuotekoodi: 3439313
1299

Alkup.

1600
-18%
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

4. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

9. joulukuuta

599

Postin noutopiste

9. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

9. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

9. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

9. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

9. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

9. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: KamadoClub kyllästetty valurautainen paistinpannu, 16 cm

Korkealaatuinen KamadoClubin valurautapannu antaa ruoallesi erityisen maun! Valurautapannu säilyttää lämmön erittäin hyvin ja jakaa sen tasaisesti. Näiden valuraudan ominaisuuksien ansiosta ruokasi kypsyy tasaisesti. Korkealaatuinen kyllästetty valurautapannu ei tarvitse lisäkäsittelyä (paahtamista). Käytä heti, muista vain pestä, kuivata ja hieroa öljyllä ruoanlaiton jälkeen!

KamadoClubin valurautapannun avulla ruoka-annoksistasi tulee todellisia mestariteoksia, joilla on unohtumaton maku! Ammattikokit tietävät, että perinteinen paistaminen ja savustaminen eivät ole ainoita tapoja valmistaa ruokaa grillissä. KamadoClub-grillin avulla voit valmistaa kaikkea rapeaksi paistetusta kanasta, paahdetusta ja savustetusta kalkkunasta, paahdetuista vihanneksista ja monista muista ruokalajeista. Ja kaikki tämä erityisten KamadoClub-tarvikkeiden ansiosta!

KamadoClub valurautapannun ominaisuudet:

  • 16 cm halkaisija.
  • 23,5 cm kahvan kanssa.
  • Korkeus 3 cm.
  • Kyllästetty - valurautainen tuote on täysin käyttövalmis eikä vaadi mitään ylimääräistä polttoa tai valmisteluprosessia.
  • Korkealaatuista valurautaa.
  • Hyvä lämmönkestävyys.
  • Kestävyys.
  • Täydellinen munakokkelin tai pekonin paistamiseen!

VALURAUTAISTEN KEITTOASTIOIDEN EDUT

Nykyaikaiset valurautaiset keittoastiat eroavat radikaalisti perinteisestä mielikuvasta. Ne näyttävät tyylikkäiltä, kirkkailta ja voivat koristella jopa kaikkein nykyaikaisinta keittiötä. Teknologia ei ole pysähtynyt, ja maailman valmistajien kehitys on nostanut valurautaiset keittoastiat uudelle tasolle. Kestävät ja naarmuuntumattomia, valurautaiset keittoastiat sopivat kaikentyyppisille liesille ja keittolevyille. Ne soveltuvat monenlaisiin ruoanlaittomenetelmiin: keittämiseen, hauduttamiseen, paistamiseen. American Dietetic Association on tutkinut, että valurautaiset keittoastiat, joissa ei ole emalipinnoitetta, voivat vapauttaa ruokaan suuria määriä ravinnon sisältämää rautaa. Määrä riippuu tuotteesta, sen happamuudesta, veden määrästä, valmistustavasta ja itse astioiden kunnosta. Esimerkiksi spagettikastikkeen rautapitoisuus kasvaa 2109 % (0,35 mg/100 g:sta 7,38 mg/100 g:aan), kun taas muiden ruokien rautapitoisuus kasvaa kohtalaisesti, esimerkiksi maissileivän rautapitoisuus kasvaa 28 % 0,67 mg/100 g:sta 0,86 mg/100 g:aan. Anemiasta kärsivät voivat hyötyä tästä ilmiöstä suuresti, ja tätä tarkoitusta varten on jopa kehitetty kalanmuotoinen Lucky Iron Fish -valu, joka laitetaan ruokaan ruoanlaiton yhteydessä raudanpuutteen torjumiseksi köyhissä maissa. Valuraudan hyödyt ovat siis kiistattomat.

Valurautaisten keittoastioiden edut:

  • Kestävyys. Valurauta on kestävä ja kulutusta kestävä materiaali - valurautapannuja ja kattiloita on syystä periytetty sukupolvelta toiselle.
  • Haluatko kokea vain ruokiesi maun ja tuoksun? Juuri valurautaisissa keittoastioissa astiat ovat vapaita vieraista hajuista ja mauista.
  • Tarttumaton pinnoite. Vastoin yleistä myyttiä oikein käsitellyssä ja kuumassa valuraudassa palaa hyvin harvoin mitään, minkä vuoksi jopa ravintolakokit suosittelevat ruoanlaittoa vain niillä.
  • Pitää lämpöä pitkään. Valuraudalla on ainutlaatuiset termofysikaaliset ominaisuudet, sillä se lämpenee hitaasti ja jäähtyy yhtä hitaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että tunti sitten valmistettua illallista ei tarvitse lämmittää uudelleen, sillä valuraudan ominaisuuksien ansiosta ruoka pysyy lämpimänä, kun läheisesi tulevat töistä tai koulusta kotiin.

Valurautaisten keittoastioiden ominaisuudet:

  • Valurautaiset keittoastiat ovat kokonaan valettuja ja usein melko painavia. Juuri tämän painon ansiosta ruoanlaitto säilyttää lämmön pitkään ja ruokiin saadaan haluttu maku.
  • Ruoste. Materiaalin 98-prosenttinen rautapitoisuus tekee siitä herkän vedelle. Älä siis unohda kuivata pestyjä astioita ja levitä niihin ohut kerros öljyä. Materiaalin huokoisuuden vuoksi valurauta "imee" itseensä hajuja, eikä sitä pitäisi käyttää kypsennettyjen ruokien säilytykseen. Jos valurautatuotteet eivät ole valmiita, on erittäin tärkeää, että ne valmistellaan asianmukaisesti ennen ensimmäistä käyttöä ja huolletaan asianmukaisesti.

VALURAUTAESINEISIIN LIITTYY JOITAKIN YLEISIÄ MYYTTEJÄ, JOITA EI PIDÄ USKOA.

Kuumennettaessa vapautuu haitallisia aineita, jotka päätyvät ruokaan. Koska valurauta on pohjimmiltaan rautaa, jossa on pieni määrä epäpuhtauksia, kypsennyksen aikana voi vapautua vain pieni määrä rautaa, joka ei ole haitallista. Päinvastoin, siitä on jopa hyötyä! Esimerkiksi valuraudalla kypsennetty ruoka voi auttaa torjumaan anemiaa. Kaikki palaa valuraudalla. Tämä pitää vain osittain paikkansa, esimerkiksi jos pannua ei ole käytetty ja huollettu oikein. Jos haluat, että pannulla on tarttumaton pinnoite, sinun on pidettävä huokoset "suljettuina" kasviöljyllä. Valurautaiset keittoastiat rikkoutuvat helposti. Itse asiassa pannujen, kattiloiden ja kattiloiden seinämät ja pohja ovat niin paksuja, että se vaatii paljon vaivaa. Kuitenkin jopa valurauta rikkoutuu, kun siihen kohdistuu voimakas mekaaninen tai iskevä rasitus! Valurautaiset keittoastiat soveltuvat ruoanlaittoon, mutta eivät säilytykseen, ne lämpenevät hitaasti, mutta samalla ne myös jäähtyvät hitaasti. Ja jos haluat kokea sellaisten ruokien maun kuin "isoäidin lapsena", valitse valurautainen keittoastia.

KASVIEN HOITO

Älä käytä valurautaisia keittoastioita ruoan pitkäaikaiseen säilytykseen. Kun olet käyttänyt valurautatuotetta, pese se sienellä tai ei-metallisella harjalla lämpimällä vedellä ja pesuaineella. Hankaavien pesuaineiden käyttö vahingoittaa pinnan suojakerrosta ja johtaa ruostumiseen. Pese valurautainen tuote vain käsin, älä käytä astianpesukonetta. Pyyhi pannun pinta pesun jälkeen kuivalla liinalla tai paperipyyhkeellä ja levitä sen jälkeen sisäpinnalle ohut kerros kasviöljyä. Jos pannun pinta ruostuu vääränlaisen käytön vuoksi, toimi seuraavasti: poista ruoste hankaavalla puhdistusaineella, metalliharjalla tai hienolla hiekkapaperilla, huuhtele juoksevalla vedellä, pyyhi kuivalla liinalla tai paperipyyhkeellä, levitä ohut kerros kasviöljyä tai eläinrasvaa ja laita pannu 200 °C:seen esilämmitettyyn uuniin/kaamari-grilliin yhdeksi tunniksi. TÄRKEÄÄ: Muista käyttää kuumuutta kestäviä käsineitä kypsennyksen aikana, jotta vältät paahtumisen!

Yleiset tuotetiedot: KamadoClub kyllästetty valurautainen paistinpannu, 16 cm

Tuotekoodi: 3439313
Kategoria: Grillitarvikkeet ja -välineet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,235 x 0,16 x 0,035 m, 1 kg
Tuotemerkki: KamadoClub
Tyyppi: Pannut, tarjottimet
Näytä: KamadoClub, pannut, tarjottimet grillitarvikkeet ja -välineet
Myyjä: Hobbyhall.fi
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki KamadoClub tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

KamadoClub kyllästetty valurautainen paistinpannu, 16 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä KamadoClub kyllästetty valurautainen paistinpannu, 16 cm kanssa


Parhaat tuotteet myyjältä Hobbyhall.fi