Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir EDP miehille 50 ml

Tuotekoodi: 4081556
Tilavuus:
Konsentraatio:
Tuotemerkki:
50 ml
EDP
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir EDP miehille 50 ml

Käyttö: Purkšti pulsuojančias kūno vietas.

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir hajuvesi on suunniteltu salaperäiselle, modernille ja tyylikkäälle miehelle. Se on yö pullossa - sininen väri on niin tumma, että se näyttää mustalta. Pullossa, joka on pakattu pimeyteen. 

Tuoksu on mausteisen raikas ja syvälle ulottuvan aistillinen korostaen mausteiden ja myskin todellista luonnetta. Narciso Rodriguezin erityinen kädenjälki on tunnistettavissa sen perinteisestä myskistä, jonka puiset tuoksunuotit koostuvat setristä ja mustasta eebenpuusta.

Tuoksunuotit: myski, musta eebenpuu, setri, vetiver, meripihka

Narciso Rodriguez on nuori ja dynaaminen amerikkalainen suunnittelija, jolla on ollut erittäin tärkeä rooli muotimaailmassa viimeisen kahden viimeisen vuosikymmenen aikana. Lahjakkaana suunnittelijana hänellä oli mahdollisuus suunnitella erittäin monimutkainen hääpuku Carolyn Bassettelle. Pehmeys ja hienostuneisuus ovat ominaisia kaikille Narciso Rodriguezin luomuksille ja tuotteille.

Pitkän ja erittäin menestyksekkään uran jälkeen muoti- ja muotoilualalla Rodriguez julkisti ensimmäisen tuoksunsa vuonna 2003. Suunnittelijan ensimmäinen tuoksu kantoi nimeä "For Her" ja siitä tuli heti hajuvesiklassikko kaikkialla Amerikassa. Tämän ylevän ja monimutkaisen luomuksen viesti levisi hetkessä. Narciso Rodriguezin tuoksut saavuttivat pian suuren suosion ympäri maailmaa. Tämä oli huikea menestys. Narciso Rodriguez onnistui maalaamaan viehättävä muotokuvan modernista ja arvoituksellisesta naisesta, täynnä luonnollista seksikkyyttä. Upeat tuoksuissa on luonnetta ja draamaa, paljastaen salaperäisen, rohkean ja sensuellin naisen. Tuoksut ovat ylistys jokaisen naisen sisäiselle kauneudelle ja niistä huokuu myskille ominaista mystiikkaa sekä aistillisuutta. Narciso Rodriguezin tuoksut ovat pelkistettyjä ja vaikuttavia, kuten hänen muotiluomuksensa ja niiden suosio kasvaa hengästyttävää vauhtia. Ensimmäinen miesten tuoksu For Him lanseerattiin vuonna 2007. Narciso Rodriguez käyttää miesten tuoksussa vieläkin vahvempia myskin tuoksunuotteja. Tavoitteena oli luoda tuoksu, joka korostaa modernin herrasmiehen tyylikästä ja eksentristä olemusta. Tuloksena on todella erikoinen, provosoiva, älykäs ja jännittävä tuoksu, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Narciso Rodriguez hajuvesipulloille on ominaista minimalistinen tyyli. Todella tarkat yksityiskohdat lisäävät arvokkuutta ja ovat ilo silmälle. Minimalistista ja erittäin eleganttia tyyliä arvostivat sekä naiset että miehet. Kahden ensimmäisen onnistuneen tuoksun jälkeen Narciso Rodriguez toi markkinoille useita muita hajuvesiä, jotka myös löysivät nopeasti tien kuluttajien sydämiin.

Jos etsit tuoksua, joka vapauttaa sisäisen voimasi, Narciso Rodriguez -parfyymi on juuri sitä mitä tarvitset.

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir EDP miehille 50 ml

Tuoksutyyppi Nimi Tuoksun kesto? Tuoksupitoisuus
EDT "Eau de Toilette" Pysyy iholla 2-4 tuntia; 4-15%
EDP Hajuvesi: Pysyy iholla 3-5 tuntia 15-20%
EDC "Kölninvesi" Pysyy iholla noin 2 tuntia. 3-5%;
PP "Parfyymi" Pysyy iholla yli 6 tuntia 20-30%
EDF "Tuoksuvesi" Pysyy iholla 2 tuntia 1-3%

Itämainen - metsäinen

Kuten nimestä voi päätellä, itämaiset-puiset tuoksut erottuvat rikkaasta luonteestaan, ja niissä on puista, hartseista, sammalta, kuoresta, männyn neulasista ja pensaista sekä juurista peräisin olevia vivahteita. Yrtteillä ja lehdillä voi olla voimakas maanläheinen, puumainen luonne (kuten patchouli ja vetiveriaöljy). Puutuoksuille on ominaista aromaattiset, sitrusmaiset tuoksut. Tuoksun sydämestä löytyy yleensä raikkaat, kuivat puumaiset nuotit, kun taas pohjatuoksua hallitsee hartsi tai puu. Puuainesosat lisäävät tuoksuun täyteläisyyttä, lämpöä, eleganssia sekä syvyyttä ja ovat siksi erittäin tärkeitä komponentteja. Suositut puiset aineosat ovat tyypillisesti santelipuu, mänty, patsuli, vetiveriaöljy ja setri. Santelipuu on kermainen ja sensuelli, patsuli on edustaa syvää metsää, vetiver on savuinen ja rohkea, setri on kuiva ja suoraviivainen ja mänty on monimutkainen sekä vaikuttava. Valikoimastamme löydät monia itämaisia-puisia ​​tuoksuja. Näitä ovat tuoksut, joissa on EDP-, EDC-, EDT-, PP-pitoisuudet sekä öljyhajuvedet ja tuoksuöljyt. Lisäksi tarjoamme sinulle laajan valikoiman tunnettujen laatumerkkien tuoksu- ja hajuvesikokoelmia, kuten Calvin Klein, Diesel, Hugo Boss, Dolce&Gabbana jne.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir EDP miehille 50 ml

Tuotekoodi: 4081556
Kategoria: Miesten hajuvedet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,027 x 0,07 x 0,12 m, 0,15 kg
Tilavuus: 50 ml
Tuoksutyyppi:

Ilmaisee tuoksun tyypin. Näitä voivat olla sitrushedelmät, aromaattiset, itämaiset ja muut tuoksut.

Itämainen - metsäinen
Konsentraatio: EDP
Tuotemerkki: Narciso Rodriguez
Tarkoitettu: Miehille
Näytä: Narciso Rodriguez, itämainen - metsäinen miesten hajuvedet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Narciso Rodriguez tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir EDP miehille 50 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia