Coming Home to Sicily: Seasonal Harvests and Cooking from Case Vecchie

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Fabrizia Lanza, Kate Winslow, Alice Waters
Sivujen määrä: 336
Julkaisuvuosi: 2023
Tuotekoodi: 14503803
4460
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

10. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

12. joulukuuta

599

Postin noutopiste

12. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

12. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

12. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

12. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

12. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

12. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Coming Home to Sicily: Seasonal Harvests and Cooking from Case Vecchie

Set on one of the oldest and largest estates in Sicily, you’ll find Casa Vecchie, where all the food is either sustainably grown or wild. Here you’ll find the Anna Tasca Lanza Center for Sicilian Food and Culture, one of the most respected culinary sites in Europe. Now run by Anna’s daughter, Fabrizia, the school’s programming extends beyond cooking into food heritage and farming. Chefs and food professionals like Alice Waters, David Tanis, Jody Adams, and Emiko Davies return again and again to reacquaint themselves with farm-to-table Italian cooking.   Curated by Fabrizia, Coming Home to Sicily celebrates the authentic flavors of Sicily, as well as the harmonious connection between land, producer, and food. The recipes include her family’s renditions of traditional dishes, such as Frittata with Fava Beans, Eggplant Caponata, Mint and Garlic–Stuffed Swordfish, and Risotto with Green Cauliflower and Almonds, as well at-home versions of Sicily’s famous street food, such as Panelle (chickpea fritters), Casatelle (ricotta-filled turnovers), and Cannoli. Filled with photographs that capture the beauty and abundance of the land, this captivating book will be your go-to for timeless dishes from one of the world’s most beloved culinary regions.
Set on one of the oldest estates in Sicily is Case Vecchie and the Anna Tasca Lanza Center for Sicilian Food and Culture. In this book, Fabrizia (Anna’s daughter) celebrates the flavors of Sicily, as well as the harmony between land and food. Recipes include renditions of traditional dishes, such as Eggplant Caponata and Risotto with Green Cauliflower and Almonds, and at-home versions of Sicily’s famous street food, such as Panelle and Cannoli. Filled with photographs that capture this land’s abundance, this book will be your go-to for timeless dishes from one of the world’s most beloved culinary regions.

Yleiset tuotetiedot: Coming Home to Sicily: Seasonal Harvests and Cooking from Case Vecchie

Tuotekoodi: 14503803
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Union Square & Co.
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Fabrizia Lanza, Kate Winslow, Alice Waters
Sivujen määrä: 336
Julkaisuvuosi: 2023

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Coming Home to Sicily: Seasonal Harvests and Cooking from Case Vecchie
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu