Noma: Time and Place in Nordic Cuisine

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Rene Redzepi, Ditte Isager
Sivujen määrä: 368
Julkaisuvuosi: 2010
Tuotekoodi: 14653143
10347
13475
-23%
Myyjä: Pro Baltic 4
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

25. marraskuuta

000

Postin pakettiautomaatti

27. marraskuuta

599

Postin noutopiste

27. marraskuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

27. marraskuuta

599

Matkahuollon noutopiste

27. marraskuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

27. marraskuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

27. marraskuuta

599

Kotiinkuljetus

27. marraskuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Pro Baltic 4
  • 80% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Noma: Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepi has been widely credited with re-inventing Nordic cuisine. His Copenhagen restaurant, Noma, was recognized as the third best in the world by the San Pellegrino Worlds 50 Best Restaurant awards in 2009 and received the unique Chefs Choice award at the same ceremony. Redzepi operates at the cutting edge of gourmet cuisine, combining an unrelenting creativity and a remarkable level of craftsmanship with an inimitable and innate knowledge of the produce of his Nordic terroir. At Noma, which Redzepi created from a derelict 18 th  Century warehouse in 2003 after previously working at both elBulli and The French Laundry, diners are served exquisite concoctions, such as Newly-Ploughed Potato Field or The snowman from Jukkasjärvi, all painstakingly constructed to express there amazing array of Nordic ingredients. Redzepis fascination with giving his diners a real taste of their foods environment extends to serving dishes upon pebbles found in the same fields as his produce. His search for ingredients involves foraging amongst local fields for wild produce, sourcing horse-mussels from the Faroe Islands and the purest possible water from Greenland. Redzepi has heightened the culinary themes of seasonal and regionally sourced, sustainable ingredients to an exquisite level, and in doing so has created an utterly delicious cuisine. Noma is an unprecedented opportunity to learn about Redzepi and Nomas history and philosophy, the sourcing of ingredients, the experimentation behind the dishes and the cultural significance of dining at Noma. Accompanying this insight into Redzepis world will be over 90 of Redzepis recipes, by far the most comprehensive collection ever published. The book will also feature a series of specially commissioned photographs, illustrating the food and atmosphere of Noma, as well as the Nordic environment that lies at the heart of Redzepis cuisine.

Yleiset tuotetiedot: Noma: Time and Place in Nordic Cuisine

Tuotekoodi: 14653143
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kustantamo: Phaidon Press Ltd
Kirjan kieli: Englanti
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Kirja: Ei
Myyjä: Pro Baltic
Tekijä: Rene Redzepi, Ditte Isager
Sivujen määrä: 368
Julkaisuvuosi: 2010

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu