Etsitkö täydellistä joululahjaa? Meiltä löydät yli 2 miljoonaa tuotetta edulliseen hintaan

(Serious) New Cook: Recipes, Tips, and Techniques

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Leah Su Quiroga, Cammie Kim Lin
Sivujen määrä: 256
Julkaisuvuosi: 2022
Tuotekoodi: 14410973
5488
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

2. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

4. joulukuuta

599

Postin noutopiste

4. joulukuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

4. joulukuuta

599

Matkahuollon noutopiste

4. joulukuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

4. joulukuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

4. joulukuuta

599

Kotiinkuljetus

4. joulukuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: (Serious) New Cook: Recipes, Tips, and Techniques

The Serious New Cook Cookbook features recipes that appeal to the familiar and the new, drawing beginning cooks into the fold by appealing to what they already know and want (meatballs, spaghetti with meat sauce, simple DIY sushi, onion dip with chips, milkshakes, cupcakes) and taking them to the next level with new, multicultural tastes to love: bulgogi meatballs, wild mushroom pot pie, romesco dip, onigiri rice balls, double dalgona milkshakes, and mochi ice cream, and introducing important techniques such as braising meat, making a roux, cooking perfect sushi rice, and fixing a broken buttercream. The recipes are organised into 23 trios, with one core recipe that introduces a technique or concept, followed by two additional recipes that further exemplify the technique or concept. Stunning photos accompany every recipe, including step-by-step photos for the first recipe in every trio, which show readers what each step should look like as they cook. And, unlike other cookbooks that offer a cooking school section that most readers never use, Serious New Cook builds the lessons and tips into the recipes it s like having a chef explaining things as you cook. Readers not only learn to cook each dish, but become more knowledgeable, deeply skilled cooks in the process. There are few cookbooks that address the needs of young adults who have advanced and adventurous palates, but who don t have the cooking skills necessary to make the foods they love to eat. Existing cookbooks lack the built-in lessons and hand-holding young adult cooks and even newbie adult cooks! require. The Serious New Cook Cookbook fills that gap.

Yleiset tuotetiedot: (Serious) New Cook: Recipes, Tips, and Techniques

Tuotekoodi: 14410973
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,2 x 0,25 m, 0,57 kg
Kustantamo: Rizzoli International Publications
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Kovaa
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Ruoasta ja ravinnosta
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos
Tekijä: Leah Su Quiroga, Cammie Kim Lin
Sivujen määrä: 256
Julkaisuvuosi: 2022

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

(Serious) New Cook: Recipes, Tips, and Techniques
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu