Projektori, yksisarvinen, vaaleanpunainen

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 8515742
1562
2608
-40%
Myyjä: ABC lelut 4

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Torstai, 25. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

29. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

29. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

29. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

29. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

29. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Projektori, yksisarvinen, vaaleanpunainen

Astu sisään lapsesi unelmien ja luovuuden maailmaan piirustusprojektorillamme, jossa on viehättävä yksisarvismotiivi. Tämä maaginen setti ei ainoastaan kehitä taiteellisia taitoja, vaan tarjoaa myös käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät jokaisesta hetkestä unohtumattoman seikkailun. Neljän jalan avulla voit luoda käytännöllisen pöydän tai nojailulaudan, joka mukautuu pienen taiteilijasi mukavuuden ja tarpeiden mukaan. Eri kuvioilla varustettujen 3 levyn avulla voidaan luoda jopa 24 ainutlaatuista motiivia, jotka innostavat loputtomiin luoviin kokeiluihin. Lisäksi sarjan mukana tulee 12 värillistä tussia, luonnoslehtiö ja liina, jotka muodostavat täydellisen taidepaketin. Se ei ole vain tapa kehittää piirtotaitoja, vaan myös sytyttää mielikuvitusta ja intohimoa luomiseen. Piirtoprojektorista tulee paitsi maaginen lelu, myös väline, joka auttaa lasta kehittymään. Sen avulla lapsesi voi uppoutua värien ja mielikuvituksen lumoavaan maailmaan ja luoda ainutlaatuisia taideteoksia. Anna lapsesi luoda taianomaisia hetkiä täynnä värejä ja mielikuvitusta jo tänään!Toimii 3x 1,5V AA-paristolla, ei sisälly toimitukseen.Pöydän mitat: 40 cm x 28 cmSopii yli 3-vuotiaille lapsille. 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Tuote on lelu, sitä ei saa missään tapauksessa syödä.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Projektori, yksisarvinen, vaaleanpunainen

Tuotekoodi: 8515742
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,49 x 0,15 x 0,39 m, 0,58 kg
Tyyppi: Askartelusetit, Opettavaiset lelut ja pelit, Piirustustaulut
Näytä: Lean Toys, askartelusetit kehittävät lelut, Lean Toys, opettavaiset lelut ja pelit kehittävät lelut, Lean Toys, piirustustaulut kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA 1.5V
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Projektori, yksisarvinen, vaaleanpunainen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu