3in1 muunnettavat rattaat

(0)
Lisätiedot:
Kaksisuuntainen istuimen asento: Kyllä
Lapsen paino enintään: 25 kg
Vaunun paino: 16 kg
Tuotekoodi: 8534687
33500
54900
-38%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1200 /kk

Kotiinkuljetus

30. huhtikuuta

1499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: 3in1 muunnettavat rattaat

3in1 muunnettavat rattaat sopivat lapsille syntymästä kolmeen vuoteen. Universaali yksikkö vastasyntyneille on vain yksi asia: kehdosta rattaisiin yli 6 kuukauden ikäisille vauvoille. 3 in 1 -rattaat on valmistettu hypoallergeenisista ja kestävistä materiaaleista, ja niissä on suuri huppu, joka suojaa auringolta ja sateelta. Pyörät eivät pelkää puhkeamista ja niiden ohjattavuus tuntuu jopa maastossa. Tilavaa rattaiden koria voi siirtää. Vaunuissa on myös turvaistuin. Tärkeimmät edut: Alumiinin paino Vain 16 kg. Ohjattavissa 360 astetta pyörivien etupyörien ansiosta, suunniteltu jopa 25 kg painavalle lapselle. Sisältää: 1 lohko. Säädä korkeutta kallistamalla painiketta. - Erinomainen täyttöjärjestelmä. - Iso laukku. - säädettävä huppu. - Teline kiinnitetään runkoon sovittimilla. Tuotetta on saatavilla varastostamme Euroopassa, Puolassa, Ranskassa ja Espanjassa. Toimitusaika Euroopan maihin on 3-7 päivää.

Yhdistelmävaunuilla, kuten niiden nimestä voi päätellä, on monia etuja muihin rattaisiin ja vaunuihin verrattuna. Yhdistelmävaunu kasvaa lapsesi mukana ja kaikki tarvittavat osat voidaan kiinnittää pyörälliseen runko-osaan tarpeen mukaan. Voit helposti kiinnittää siihen esimerkiksi urheilurattaiden istuinosan, vaunukopan tai vaikka turvaistuimen. Toinen etu on, että tämäntyyppisiä rattaita voidaan käyttää lapsen syntymästä jopa kolmen vuoden ikään asti. Yhdistelmävaunuissa on erittäin mukavat sekä kätevästi ohjattavat ja suuret pyörät, joka helpottaa rattaiden työntämistä paitsi kaupunkipoluilla mutta myös metsissä ja puistoissa. Kävelyn jälkeen rattaat on helppo taittaa kokoon, laittaa auton tavaratilaan ja jatkaa matkaa. Kokoonpanosta riippuen ne on usein varustettu mukinpidikkeillä ja muilla säilytysratkaisuilla vauvan välttämättömien tavaroiden ja välipalojen säilyttämiseen. Yhdistelmävaunut myydään täydellisen lisävarustesarjan kanssa tai erillisinä osina, joten vanhemmat voivat valita itselleen ja vauvalleen parhaan vaihtoehdon tarpeidensa mukaan.

Yleiset tuotetiedot: 3in1 muunnettavat rattaat

Tuotekoodi: 8534687
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,9 x 0,4 x 0,5 m, 20 kg
Tyyppi: 3-in-1-yhdistelmävaunut, Yleisvaunut
Näytä: Ei ole määritelty, 3-in-1-yhdistelmävaunut vaunut ja rattaat, Ei ole määritelty, yleisvaunut vaunut ja rattaat
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Kärryn pyörät: Kumi
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Iskunvaimentimet: Kyllä
Väri: Musta
Myyjä: LaviCompany, OÜ
Kaksisuuntainen istuimen asento: Kyllä
Lapsen paino enintään: 25 kg
Vaunun paino: 16 kg
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

3in1 muunnettavat rattaat
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu