Lastenrattaat Moon Clicc 2/1, musta

(0)
Lisätiedot:
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 10 kg
Tuotekoodi: 8497822
52300
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1549

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Lastenrattaat Moon Clicc 2/1, musta

Tyylikkäät mustat Moon Clicc 2/1 -rattaat ovat erinomainen valinta muotitietoisille vanhemmille, jotka etsivät lapselleen monipuolista ja mukavaa ajoneuvoa. Nämä monipuoliset rattaat, joissa on nelipyöräinen alusta ja säädettävät toiminnot, on suunniteltu sekä vilkkaille kaupungin kaduille että hiljaisille puistopoluille. Se on ihanteellinen niille, jotka arvostavat joustavuutta, kestävyyttä ja tyyliä vauvanvaatteissaan.

  • Universaali muotoilu: "Moon Clicc 2/1" on universaalit rattaat, jotka mukautuvat erilaisiin ympäristöihin ja takaavat lapsellesi sujuvan ajon.
  • Kestävät kumipyörät: Rattaissa on vahvat kumipyörät, mikä tekee niistä luotettavan ja helppokulkuisen eri maastoissa.
  • Säädettävä kahvan korkeus: Rattaissa on säädettävä kahva, joten eripituiset vanhemmat voivat löytää mukavan työntöasennon.
  • Taitettava selkänoja: Jotta lapsi olisi mukava pitkiä kävelylenkkejä tai nukkumista varten, rattaissa on säädettävä selkänoja.
  • Tyylikäs väri: Hienostunut musta väri tekee näistä rattaista tyylikkään lisävarusteen mihin tahansa ulkoiluun.

Yhdistelmävaunuilla, kuten niiden nimestä voi päätellä, on monia etuja muihin rattaisiin ja vaunuihin verrattuna. Yhdistelmävaunu kasvaa lapsesi mukana ja kaikki tarvittavat osat voidaan kiinnittää pyörälliseen runko-osaan tarpeen mukaan. Voit helposti kiinnittää siihen esimerkiksi urheilurattaiden istuinosan, vaunukopan tai vaikka turvaistuimen. Toinen etu on, että tämäntyyppisiä rattaita voidaan käyttää lapsen syntymästä jopa kolmen vuoden ikään asti. Yhdistelmävaunuissa on erittäin mukavat sekä kätevästi ohjattavat ja suuret pyörät, joka helpottaa rattaiden työntämistä paitsi kaupunkipoluilla mutta myös metsissä ja puistoissa. Kävelyn jälkeen rattaat on helppo taittaa kokoon, laittaa auton tavaratilaan ja jatkaa matkaa. Kokoonpanosta riippuen ne on usein varustettu mukinpidikkeillä ja muilla säilytysratkaisuilla vauvan välttämättömien tavaroiden ja välipalojen säilyttämiseen. Yhdistelmävaunut myydään täydellisen lisävarustesarjan kanssa tai erillisinä osina, joten vanhemmat voivat valita itselleen ja vauvalleen parhaan vaihtoehdon tarpeidensa mukaan.

Yleiset tuotetiedot: Lastenrattaat Moon Clicc 2/1, musta

Tuotekoodi: 8497822
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,85 x 0,57 x 0,42 m, 11 kg
Tyyppi: 2-in-1-yhdistelmävaunut, Yleisvaunut
Näytä: Moon, 2-in-1-yhdistelmävaunut vaunut ja rattaat, Moon, yleisvaunut vaunut ja rattaat
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Kärryn pyörät: Kumi
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Väri: Musta
Myyjä: Hobbyhall.fi
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 10 kg
Tuotemerkki: Moon
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Moon tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lastenrattaat Moon Clicc 2/1, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu