Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, antrasiitti/musta

(0)
Lisätiedot:
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 11.9 kg
Tuotekoodi: 8499167

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, antrasiitti/musta

Moon Resea+ 2/1 antrasiitissa ja mustassa värissä on täydellinen rattaat nykypäivän vanhemmille, jotka asettavat etusijalle monipuolisuuden ja mukavuuden lapselleen. Monipuolisen muotoilunsa, nelipyöräisen vakauden ja säädettävien ominaisuuksiensa ansiosta rattaat täyttävät sekä kasvavan lapsen tarpeet että vanhemman toiveet mukavuudesta ja tyylistä. Se on suunniteltu vastaamaan kaupunkielämän dynaamisiin vaatimuksiin, suunnistitpa sitten vilkkailla kaduilla tai rauhallisessa puistossa.

  • Monipuolinen toiminnallisuus: Universaaliksi rattaaksi suunniteltu rattaat mukautuvat täydellisesti erilaisiin ympäristöihin ja pintoihin ja takaavat lapsellesi sujuvan kyydin.
  • Nelipyöräinen vakaus: Tukeva nelipyöräinen rakenne tarjoaa tasapainoa ja turvallisuutta, mikä takaa turvallisuuden ja liikkumisen helppouden.
  • Kestävät kumipyörät: Lastenrattaissa on kumipyörät, jotka kulkevat helposti monenlaisessa maastossa, joten se on valmis mihin tahansa seikkailuun.
  • Säädettävä kahvan korkeus: Lastenrattaissa on säädettävä kahva, joten se on mukava kaiken pituisille vanhemmille.
  • Säädettävä selkänoja: Rattaissa on säädettävä selkänoja, joten lapsesi voi istua ja tutkia tai nojata taaksepäin ottaakseen päiväunet, joten hän viihtyy missä tahansa asennossa.
  • Tyylikäs värimaailma: Hienostuneet antrasiitin ja mustan värit tekevät rattaista tyylikkään lisän mihin tahansa retkeen.

Yhdistelmävaunuilla, kuten niiden nimestä voi päätellä, on monia etuja muihin rattaisiin ja vaunuihin verrattuna. Yhdistelmävaunu kasvaa lapsesi mukana ja kaikki tarvittavat osat voidaan kiinnittää pyörälliseen runko-osaan tarpeen mukaan. Voit helposti kiinnittää siihen esimerkiksi urheilurattaiden istuinosan, vaunukopan tai vaikka turvaistuimen. Toinen etu on, että tämäntyyppisiä rattaita voidaan käyttää lapsen syntymästä jopa kolmen vuoden ikään asti. Yhdistelmävaunuissa on erittäin mukavat sekä kätevästi ohjattavat ja suuret pyörät, joka helpottaa rattaiden työntämistä paitsi kaupunkipoluilla mutta myös metsissä ja puistoissa. Kävelyn jälkeen rattaat on helppo taittaa kokoon, laittaa auton tavaratilaan ja jatkaa matkaa. Kokoonpanosta riippuen ne on usein varustettu mukinpidikkeillä ja muilla säilytysratkaisuilla vauvan välttämättömien tavaroiden ja välipalojen säilyttämiseen. Yhdistelmävaunut myydään täydellisen lisävarustesarjan kanssa tai erillisinä osina, joten vanhemmat voivat valita itselleen ja vauvalleen parhaan vaihtoehdon tarpeidensa mukaan.

Yleiset tuotetiedot: Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, antrasiitti/musta

Tuotekoodi: 8499167
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,98 x 0,6 x 0,55 m, 14 kg
Tyyppi: 2-in-1-yhdistelmävaunut, Yleisvaunut
Näytä: Moon, 2-in-1-yhdistelmävaunut vaunut ja rattaat, Moon, yleisvaunut vaunut ja rattaat
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Kärryn pyörät: Kumi
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Väri: Harmaa, Musta
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 11.9 kg
Tuotemerkki: Moon
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Moon tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, antrasiitti/musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu