Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, musta

(0)
Lisätiedot:
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 11.9 kg
Tuotekoodi: 8499192
73300
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2300 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

26. huhtikuuta

000

Matkahuollon noutopiste

30. huhtikuuta

1199

Kotiinkuljetus

30. huhtikuuta

1649

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, musta

Moon Resea+ 2/1 hienostuneessa mustassa värissä on monipuolinen matkaratkaisu nykypäivän liikkeellä oleville vanhemmille. Se on suunniteltu nelipyöräisellä alustalla vakauden ja liikkumisen helpottamiseksi, ja se on ihanteellinen niille, jotka pitävät käytännöllisyydestä tinkimättä tyylistä. Ohjaustangon ja selkänojan säädettävä korkeus tarjoaa yksilöllistä mukavuutta niin vanhemmalle kuin lapsellekin, joten se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön kaupungin kaduilta puistopolkuihin.

  • Monipuolinen muotoilu: Moon Resea+ 2/1 voidaan mukauttaa monenlaisiin tarpeisiin, joten se on ainoa rattaasi, jota tarvitset lapsesi ensimmäisinä elinvuosina.
  • Vankka nelipyöräinen alusta: Takaa pienokaisellesi tasaisen ja vakaan kyydin, olipa kyseessä sitten vilkas jalkakäytävä tai leppoisa kävelyretki puistossa.
  • Kestävät kumirenkaat: Suunniteltu selviytymään monenlaisessa maastossa ja varmistamaan, että lastenrattaita on helppo liikuttaa.
  • Säädettävä kahvan korkeus: Säädettävissä vanhempien mukavuuden mukaan, jolloin rattaita on helpompi työntää juuttumatta.
  • Kallistettava selkänoja: Antaa lapselle mahdollisuuden matkustaa mukavasti, olipa hän sitten hereillä ja katselemassa maailman menoa tai makuuasennossa ja lepäämässä.

Yhdistelmävaunuilla, kuten niiden nimestä voi päätellä, on monia etuja muihin rattaisiin ja vaunuihin verrattuna. Yhdistelmävaunu kasvaa lapsesi mukana ja kaikki tarvittavat osat voidaan kiinnittää pyörälliseen runko-osaan tarpeen mukaan. Voit helposti kiinnittää siihen esimerkiksi urheilurattaiden istuinosan, vaunukopan tai vaikka turvaistuimen. Toinen etu on, että tämäntyyppisiä rattaita voidaan käyttää lapsen syntymästä jopa kolmen vuoden ikään asti. Yhdistelmävaunuissa on erittäin mukavat sekä kätevästi ohjattavat ja suuret pyörät, joka helpottaa rattaiden työntämistä paitsi kaupunkipoluilla mutta myös metsissä ja puistoissa. Kävelyn jälkeen rattaat on helppo taittaa kokoon, laittaa auton tavaratilaan ja jatkaa matkaa. Kokoonpanosta riippuen ne on usein varustettu mukinpidikkeillä ja muilla säilytysratkaisuilla vauvan välttämättömien tavaroiden ja välipalojen säilyttämiseen. Yhdistelmävaunut myydään täydellisen lisävarustesarjan kanssa tai erillisinä osina, joten vanhemmat voivat valita itselleen ja vauvalleen parhaan vaihtoehdon tarpeidensa mukaan.

Yleiset tuotetiedot: Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, musta

Tuotekoodi: 8499192
Kategoria: Vaunut ja rattaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,9 x 0,68 x 0,45 m, 14 kg
Tyyppi: 2-in-1-yhdistelmävaunut, Yleisvaunut
Näytä: Moon, 2-in-1-yhdistelmävaunut vaunut ja rattaat, Moon, yleisvaunut vaunut ja rattaat
Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
Kärryn pyörät: Kumi
Säädettävä kahva: Kyllä
Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
Väri: Musta
Myyjä: Hobbyhall.fi
Lapsen paino enintään: 22 kg
Vaunun paino: 11.9 kg
Tuotemerkki: Moon
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Moon tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lastenrattaat Moon Resea+ 2/1, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu