Kukkaruukku irrotettavalla astialla Style 70 cm, antrasiitin harmaa

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Polyeteeni
Korkeus, cm: 70 cm
Leveys, cm: 35.5 cm
Tuotekoodi: 82373
4051
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

23. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

25. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

25. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Kukkaruukku irrotettavalla astialla Style 70 cm, antrasiitin harmaa

Perustietoa Style-kukkaruukkusarjasta

Ulkomitat: Sisämitat:
Malli Halkaisija Korkeus Asteikko: Korkeus Käytettävä koko
Style 36 35,8 cm 70 cm 31 cm 23,5cm 16L
Style 38 38,2 cm 85cm 32,9 cm 23,5cm 18L
 

Pääominaisuudet ja tuotantotekniikka

Nicoli Style -kukkaruukut - korkeat ruukut, joissa on helposti irrotettava säiliö helpottaa kasvien hoitoa. Mukavat ja kestävät kahvat ovat täysin piilossa ruukun ääriviivojen sisällä, ja säiliön erityinen muoto mahdollistaa erilaisten vedenpoistovaihtoehtojen säätämisen kunkin kasvin tarpeiden mukaan.

 

Valmistettu myrkyttömästä raaka-aineesta ja soveltuu 100 % kierrätykseen

 

Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön

 

Kestää UV-säteilyä, joten se ei haalistu edes suorassa auringonvalossa

 

Erittäin kevyt;

 

Kestää iskuja

 

Origin Decor -sarjan ruukut on valmistettu korkealaatuisimmasta polyeteenistä (PE) raaka-aineesta, joka on 100 % kierrätettävää ja soveltuu käytettäväksi ruoka-astioiden valmistuksessa. Tuotteiden värjäykseen ei ole käytetty myrkyllisiä väriaineita tai liuoksia, joten nämä ruukut eivät vapauta haitallisia aineita edes suorassa auringonpaisteessa ja sopivat sekä ulko- että sisäkäyttöön.
 


Nicoli s.r.l. on yksi suurimmista ja vanhimmista muoviruukkujen valmistajista, joka on toiminut Vicenzan alueelle, Pohjois-Italiassa, jo vuodesta 1978.
Olennainen osa yrityksen menestystä on uusimpien teknologioiden käyttö Nikoli-tuotteissa tuotteiden laadun ja tarkkuuden varmistamiseksi sekä jatkuva panostaminen teknologian kehittämiseen.
Vaikka näinä kulutusaikoina yhä harvinaisempien ja kevyempien tuotteiden korkea laatu ja kestävyys ovat tärkeä osa yrityksen filosofiaa, tämä ei ole Nicolin menestyksen salaisuus.

 

 • 100 % suunniteltu ja valmistettu Italiassa
  Italialaiset ovat tunnettuja monista asioista, mutta meidän ei todellakaan pitäisi olla pettyneitä, jos Italian tärkein panos maailmalle olisi heidän suunnittelunsa. Se on maa, joka on sanellut globaalin konseptin sisustuksissa, vaatteissa ja muissa muotimaailmoissa yli 50 vuoden ajan.
  Nicolin tuotteita on sen alusta lähtien kehitetty käyttämällä italialaisten muotoilukoulujen parhaita käytäntöjä ja asiantuntemusta. Mutta hyvä suunnittelu edellyttää myös laadukasta tuotetta.
  Nicoli yhdistää nämä näkökohdat melko yksinkertaisella tavalla - menemättä muihin maihin, he valmistavat mallinsa vain Italiassa. Vain tällä tavalla voidaan varmistaa, että ideat ovat paremmin yhteensopivia todellisuuden kanssa, ja merkintä "100 % Italiassa valmistettu".

 • Laaja ja käytännöllinen tuotevalikoima
  Ruukun on oltava kaunis, mutta se ei riitä. Nicolin kokemus tarjoaa yli 35 vuoden tiiviin yhteistyön viljelyn, puutarhanhoidon ja puutarhatalouden asiantuntijoiden kanssa tarjoten meille tuotteita, joilla on poikkeuksellisen toimivuus ja monipuolisuus.
  Kaunein kukkaruukku on siellä, missä kasvit ja kukat kasvavat, joten Nicoli-tuotteissa on laaja valikoima kastelu- ja kuivausvaihtoehtoja ja ne sopivat erilaisilla lisäaineilla varmistamaan kasveille oikeat olosuhteet ja helpottamaan niiden hoitoa.

 • Keskity ympäristöön ja terveyteen
  Nicolin valmistuksessa käytetään vain korkealaatuisia myrkyttömiä ainesosia. Tuotteen värjäämiseen ei käytetä spraymaalia tai liuotinta. Kaikki tuotteet, myös teollisuuskattilat, ovat turvallisia eivätkä päästä myrkyllisiä aineita sisä- tai ulkotiloihin, ja käytetyt tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä.
  Nicoli huolehtii ympäristöstä laadukkaimmilla raaka-aineilla – sähköntuotanto tulee aurinkovoimaloista ilman hiilidioksidia.

Nicolin tuotteet ovat tunnettuja ja arvostettuja paitsi Euroopassa myös niiden rajojen ulkopuolella. Laadukas, uusinta tuotantotekniikkaa ja vahva painotus suunnitteluun ja toimivuuteen tekevät Nicolista alan johtavan aseman, mistä todistaa vaikuttava toimiala – yli 500 000 Nicoli-tuotetta toimitetaan päivittäin.

Polyeteeni (PE) on kevyt mutta kestävä muovimateriaali, jota käytetään usein kodin ja sisätilojen kalusteisiin. Sen lujuus ja kestävyys monenlaisia ​​kemiallisia ja ympäristöolosuhteita vastaan ​​(suolat, sokki, hajoaminen, hankaus jne.) tekevät siitä erityisen arvokkaan ja sitä käytetään usein kukkaruukkujen ja muiden ruukkujen valmistuksessa. Polyeteeniruukut ovat erittäin käytännöllinen valinta sekä ulkokasveille että monenlaisille huonekasveille, koska ne mukautuvat ympäristöolosuhteisiin ja lämpötiloihin. Usein niiden pohjassa on reikiä tai erityisiä paikkoja porausta varten. Näin varmistetaan, että ruukkuun ei kerry ylimääräistä vettä ja siellä on hyvä ilmankierto, mikä auttaa suojaamaan kasvin juuria mätänemiseltä ja erilaisilta maaperän taudeilta. Polyeteeniruukut eivät vain täytä käytännöllistä tehtäväänsä, vaan ovat myös esteettisesti houkuttelevia ja koristelevat avoimia sekä suljettuja tiloja. Niitä on useita värejä, muotoja ja kokoja, joten voit istuttaa suosikkikasvejasi ja luoda viehättäviä asetelmia. Polyeteeniruukkuja arvostetaan myös hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi, sillä niiden kestävyys ja pitkäikäisyys antavat käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tästä valinnasta pitkään.

Yleiset tuotetiedot: Kukkaruukku irrotettavalla astialla Style 70 cm, antrasiitin harmaa

Tuotekoodi: 82373
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,4 x 0,7 m, 4 kg
Tilavuus: -
Myyjä: Hobbyhall.fi
Materiaali: Polyeteeni
Korkeus, cm: 70 cm
Leveys, cm: 35.5 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kukkaruukku irrotettavalla astialla Style 70 cm, antrasiitin harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu