NICOLI Vivaio Basso Style Kukkaruukku irrotettavalla astialla, valkoisen värinen

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Polyeteeni
Korkeus, cm: 85 cm
Leveys, cm: 38.2 cm
Tuotekoodi: 4390941
4709
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

23. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

25. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

25. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: NICOLI Vivaio Basso Style Kukkaruukku irrotettavalla astialla, valkoisen värinen

Nicol-sarjan Flower pot Style - korkean muotoinen kukkaruukku, missä on helpostiirrotettavissa oleva säiliö kätevään kasvien hoitamiseen. Mukavaa ja kestävää materiaalia olevat kädensijat ovat täysin piilotettu kukkaruukun ääriviivojen sisälle ja sen säiliön erityinen muotoilu mahdollistaa erilaisten vedenpoistovaihtoehtojen mukauttamisen kunkin kasvin tarpeiden mukaan.  Kukkaruukku on turvallinen käyttää eikä vapauta myrkyllisiä aineita sisä- eikä ulkotiloissa auringossa ja käytetty tuote on 100 % kierrätettävä.

  • Mitat:                                                                                                   Ulkohalkaisija 38,2 cm; korkeus 85 cm; Sisähalkaisija 32,9 cm; korkeus 23,5 cm.
  • Koko: 18 Litraa.
  • Lämpötilan kestoalue -60°C - +80°C.

  • Väri:valkoinen
  • Valmistettu: Italia.
  • Määrä: 1 kpl.
  • Materiaali: muovi.

http://evazonai.lt/image/catalog/Manufacturers_logo/Nicoli_logo.png

Nicoli - yksi suurimmista ja vanhimmista muovisten kukkaruukkujen valmistajista Italiassa vuodesta 1978.  Olennainen osa yrityksen menestystä - uusimpien teknologioiden käyttö Nicol-tuotteissa tuotteiden laadun ja tarkkuuden varmistamiseksi sekä jatkuvat jatkuvat investoinnit teknologian kehittämiseen.

  • 100 % suunniteltu ja valmistettu Italiassa

   Yrityksen perustamisesta lähtien Nicoli-tuotteita on kehitetty käyttämällä italialaisten muotoilukoulujen parhaita käytäntöjä ja tietämystä. Mutta hyvä suunnittelu vaatii myös korkealaatuisia tuotteita. Nicoli yhdistää nämä näkökohdat melko yksinkertaisella tavalla - menemättä muihin maihin, he toteuttavat suunnittelunsa vain Italiassa. 

  • Laaja ja käytännöllinen tuotevalikoima.

   Ruukun täytyy olla kaunis, mutta se ei riitä. Yli 35 vuoden tiivistä yhteistyötä.
maatalousasiantuntijoiden, puutarha-alan asiantuntijoiden kanssa.
Nicolin kokemus antaa meille mahdollisuuden tarjota tuotteita, joilla on poikkeuksellinen toimivuus ja monipuolisuus.
   Kaunein kukkaruukku on se, jossa kasvit ja kukat kasvavat, joten Nicoli-tuotteissa on laaja valikoima kastelu- ja kuivatusvaihtoehtoja ja ne sopivat
erilaisilla lisäaineilla varmistaakseen kasveille sopivat olosuhteet ja että ne
on helppo huoltaa.

  • Keskity ympäristöön ja terveyteen.

   Nicolin valmistuksessa käytetään vain korkealaatuisia myrkyttömiä ainesosia, jotka soveltuvat myös ruokaruokien valmistukseen. Tuotteen värin tuomiseksi esiin ei käytetä spraymaalia tai liuotinta. Kaikki tuotteet:
Teollisuuskäyttöön tarkoitetut ruukut ovat turvallisia käyttää ja
ne eivät vapauta myrkyllisiä aineita sisä- eikä ulkotiloissa auringossa.
Käytetyt tuotteet ovat 100 % kierrätettäviä.
   Laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi Nicoli huolehtii myös ympäristöstä - tuotetaan.
Sähkö tulee aurinkovoimaloista,
saastuttamatta ympäristöä CO2:lla.

   Nicolin tuotteet tunnetaan ja arvostetaan paitsi Euroopassa myös muualla. Laadukas, uusinta valmistustekniikkaa ja vahva painotus suunnitteluun ja toimivuuteen tekevät Nicolista alan johtavan aseman, mistä todistaa vaikuttava tuotantolinja, jonka yli 500 000 kukkaruukkua toimitetaan Nicolin myymälöihin päivittäin.

http://evazonai.lt/image/catalog/Manufacturers_logo/Nicoli_logo.png

Polyeteeni (PE) on kevyt mutta kestävä muovimateriaali, jota käytetään usein kodin ja sisätilojen kalusteisiin. Sen lujuus ja kestävyys monenlaisia ​​kemiallisia ja ympäristöolosuhteita vastaan ​​(suolat, sokki, hajoaminen, hankaus jne.) tekevät siitä erityisen arvokkaan ja sitä käytetään usein kukkaruukkujen ja muiden ruukkujen valmistuksessa. Polyeteeniruukut ovat erittäin käytännöllinen valinta sekä ulkokasveille että monenlaisille huonekasveille, koska ne mukautuvat ympäristöolosuhteisiin ja lämpötiloihin. Usein niiden pohjassa on reikiä tai erityisiä paikkoja porausta varten. Näin varmistetaan, että ruukkuun ei kerry ylimääräistä vettä ja siellä on hyvä ilmankierto, mikä auttaa suojaamaan kasvin juuria mätänemiseltä ja erilaisilta maaperän taudeilta. Polyeteeniruukut eivät vain täytä käytännöllistä tehtäväänsä, vaan ovat myös esteettisesti houkuttelevia ja koristelevat avoimia sekä suljettuja tiloja. Niitä on useita värejä, muotoja ja kokoja, joten voit istuttaa suosikkikasvejasi ja luoda viehättäviä asetelmia. Polyeteeniruukkuja arvostetaan myös hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi, sillä niiden kestävyys ja pitkäikäisyys antavat käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tästä valinnasta pitkään.

Yleiset tuotetiedot: NICOLI Vivaio Basso Style Kukkaruukku irrotettavalla astialla, valkoisen värinen

Tuotekoodi: 4390941
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,4 x 0,9 m, 5 kg
Tilavuus: -
Myyjä: Hobbyhall.fi
Materiaali: Polyeteeni
Korkeus, cm: 85 cm
Leveys, cm: 38.2 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

NICOLI Vivaio Basso Style Kukkaruukku irrotettavalla astialla, valkoisen värinen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu