vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 129x129x46cm galvanoitu teräs vihreä

(0)
Lisätiedot:
Materiaali: Sinkki
Korkeus, cm: 46 cm
Leveys, cm: 129 cm
Tuotekoodi: 8587287

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 129x129x46cm galvanoitu teräs vihreä

Tämä korotettu puutarhalaatikko on erittäin kestävä ja kauniisti tehty. Se on tarpeeksi syvä ja leveä, jotta siihen mahtuu paljon multaa ja se voi tarjota laajan tilan kasveille, yrteille ja kukillesi. Sen yksinkertaisen kuusikulmaisen muotoilun ansiosta, se on tyylikäs lisä mihin tahansa parvekkeelle, terassille tai patiolle. Se on valmistettu galvanoidusta teräksestä, ja siinä on sisäkannattimet, mitkä tekevät siitä erittäin tukevan ja kestävän. Vaarallisten, terävien reunojen poistamiseksi, puutarhalaatikon kehyksessä on reunataitos. Se on helppo koota.

Sinkki on korkealaatuinen materiaali, jota käytetään laajasti ruukkujen ja muiden sisustuselementtien valmistuksessa. Tätä materiaalia kuumennettaessa siitä tulee erittäin taipuisa, kuten kumi, joten siitä voidaan tehdä erimuotoisia kukkaruukkuja, joissa on kaarevia, kudottuja ja muita esteettisiä yksityiskohtia. Luonnonsinkin väri on kiiltävä ja sinertävän valkoinen. Siitä valmistetut ruukut ovat usein väriltään harmaita, ja niissä on kiiltävä ja vanhentunut pinta. Sinkkiä voidaan myös maalata eri väreillä, koristella koriste-elementeillä tai teksteillä. Ruukun sävy ja pinta voivat kuitenkin olla erilaisia, mikä riippuu aina suunnittelijasta. Sinkkiruukkuihin istutetut kukat ovat upea lisä kotiisi ja antavat sille kodikkaan tunnelman. Usein sinkkiruukut valitaan, kun halutaan luoda taloon hieman vanha, vintage-tyylistä tunnelmaa tai sisustaa parveke ja terassi tähän tyyliin. Esteettisen toiminnan lisäksi sinkkiruukut palvelevat myös käytännöllistä tarkoitusta, koska ne ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Siksi ne ovat täydellinen valinta niille, jotka etsivät käytännöllistä ja tyylikästä ratkaisua kukille ja muille suosikkikasveilleen.

Yleiset tuotetiedot: vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 129x129x46cm galvanoitu teräs vihreä

Tuotekoodi: 8587287
Kategoria: Kukkaruukut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,72 x 0,49 x 0,03 m, 4,8 kg
Tilavuus: -
Materiaali: Sinkki
Korkeus, cm: 46 cm
Leveys, cm: 129 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

vidaXL Korotettu puutarhalaatikko 129x129x46cm galvanoitu teräs vihreä
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu