Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Spokey Fatty, vihreä, 180x50x5cm

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Itsetäyttyvä matot
Tiheys: 5 cm
Pituus: 180 cm
Tuotekoodi: 38398

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Spokey Fatty, vihreä, 180x50x5cm

Spokey Fatty itsetäytyvä matto Mattoa ei tarvitse pumpata - venttiilin avaamisen jälkeen ilma täyttää sisäpuolen. Paksuudestaan ​​johtuen tämä matto varmistaa optimaalisen eristekerroksen maasta. Matto on varustettu kestävällä PVC-venttiilillä. Tarkoitus: Retkeily Materiaali: polyesteri 190T Paino: 1,34 kg PVC-venttiili Mitat taittamisen jälkeen: 53 x 11 cm

Spokey

Spokey on urheilubrändi, joka on toiminut Euroopan markkinoilla vuodesta 2004 lähtien. Erittäin laajan tuotevalikoiman valmistaja myy 4 miljoonaa tuotetta vuosittain ja sillä on yli 1 515 000 asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Yritys työskentelee 20 vähittäiskauppaketjun kanssa Euroopassa ja on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan, jotka on tarkastettu paikallisten tuotannonvalvojien toimesta. Yrityksen tuotteet täyttävät tiukimmat turvallisuusvaatimukset ollen puolalaisten ja eurooppalaisten laitosten sertifioimia. Tuotteet erottuvat markkinoilla siitä, että ne keskittyvät kolmeen tuotekategoriaan: fitness-, luistelu- ja ulkoilmalajeihin tarjoten laajan tuotevalikoiman sekä lapsille että aikuisille. Yritys tarjoaa tuotteita erilaisiin urheilulajeihin, joten jokainen löytää itselleen sopivan tuotteen. Tämän brändin tavoitteena on vastata kaikkien urheilun ystävien tarpeisiin. Mitä ikinä rakastatkin - kuntoilua, luistelua tai ulkoilua, iästä tai kokemuksesta riippumatta - Spokey todistaa, ettei ole olemassa väärää lajia, sinun on vain oltava hyvin valmistautunut.

Spokey Fatty, vihreä, 180x50x5cm Spokey

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Spokey Fatty, vihreä, 180x50x5cm

Tuotekoodi: 38398
Kategoria: Retkeilyalustat, piknikhuovat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,56 x 0,12 x 0,12 m, 1,5 kg
Tuotemerkki: Spokey
Leveys: 50 cm
Tyyppi: Itsetäyttyvä matot
Tiheys: 5 cm
Pituus: 180 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Spokey tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Spokey Fatty, vihreä, 180x50x5cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu