Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Spokey Picnic Sunset piknikhuopa

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Piknik-matot
Tiheys: 0.2 cm
Pituus: 210 cm
Tuotekoodi: 3615052

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Spokey Picnic Sunset piknikhuopa

Vietä aikaasi aktiivisesti. Käytä Spokey-tuotteita ja -varusteita vuoristoretkillä, retkillä ja leirintäalueilla. Ne sopivat myös rannalle tai piknikille.

Aika rentoutua
On hienoa viettää aikaa raittiissa ilmassa. Jos et pidä aktiivisesta liikunnasta, voit kokeilla muita tapoja viettää aikaa ulkona - hengailla riippumatossa, mennä rannalle tai järjestää piknikin perheen tai ystävien kanssa.

Järjestä unohtumaton piknik ottamalla mukaan Spokey Picnic Sunset -huopa, joka sopii täydellisesti käytettäväksi nurmikolla tai hiekalla.


  LAATU

Meillä on korkeimmat vaatimukset tuotteillemme, minkä vuoksi käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja.

Spokey-peitoissa on omaperäinen, hienostunut ilme. Mielenkiintoinen muotoilu on silmäänpistävä ja saa sinut tuntemaan olosi erityiseksi.
 
  KÄYTÄNNÖLLISYYS

Erittäin suuren kokonsa (210 x 180 cm) ansiosta tämä ruudullinen kangas sopii erinomaisesti piknikille perheen tai ystävien kanssa ja rentoutumiseen meren rannalla. Koostaan huolimatta ruudullinen on erittäin kevyt, joten sitä on mukava kuljettaa mukanaan minne tahansa haluat rentoutua.

Peiton pohjakerros on valmistettu 2 mm:n vaahtomuovista, joten sitä on erittäin mukava käyttää erityisesti kovilla tai epätasaisilla pinnoilla. Pohjakerros on päällystetty alumiinifoliolla, joka eristää lämpöä ja suojaa kosteudelta. Huopaa voidaan siis käyttää myös märillä pinnoilla, kuten kastuneella nurmikolla. Huovan pintakerros on valmistettu miellyttävästä akryylikankaasta. Kankaan erityisen rakenteen ansiosta hiekka on helppo ravistaa pois ruudusta.

Taitettuna huopa vie vähän tilaa. Ruudullista voi kantaa mukavasti siihen kiinnitetyn pitkän hihnan ansiosta.


  TEKNOLOGIA

Kolme ruutukerrosta takaa kestävyyden ja mukavuuden. Kun ruudukko taitetaan, se kiinnitetään erityisellä reunalla, jossa on tarroja. Tämä estää ruudun menettämästä muotoaan kuljetuksen aikana.

Kiinnitettävän, säädettävän hihnan ansiosta ruutua on helppo kantaa.

  • Sopii: piknikille ja muille ulkoilma-aktiviteeteille
  • Materiaali: akryylikangas (120 g/m2), 2 mm PVC-vaahtomuovi, alumiinifolio
  • Mitat: 210 x 180 cm
  • Mitat (taitettuna): 37 x 29 x 10 cm
  • Paino: 842 g
     

Spokey

Spokey on urheilubrändi, joka on toiminut Euroopan markkinoilla vuodesta 2004 lähtien. Erittäin laajan tuotevalikoiman valmistaja myy 4 miljoonaa tuotetta vuosittain ja sillä on yli 1 515 000 asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Yritys työskentelee 20 vähittäiskauppaketjun kanssa Euroopassa ja on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan, jotka on tarkastettu paikallisten tuotannonvalvojien toimesta. Yrityksen tuotteet täyttävät tiukimmat turvallisuusvaatimukset ollen puolalaisten ja eurooppalaisten laitosten sertifioimia. Tuotteet erottuvat markkinoilla siitä, että ne keskittyvät kolmeen tuotekategoriaan: fitness-, luistelu- ja ulkoilmalajeihin tarjoten laajan tuotevalikoiman sekä lapsille että aikuisille. Yritys tarjoaa tuotteita erilaisiin urheilulajeihin, joten jokainen löytää itselleen sopivan tuotteen. Tämän brändin tavoitteena on vastata kaikkien urheilun ystävien tarpeisiin. Mitä ikinä rakastatkin - kuntoilua, luistelua tai ulkoilua, iästä tai kokemuksesta riippumatta - Spokey todistaa, ettei ole olemassa väärää lajia, sinun on vain oltava hyvin valmistautunut.

Spokey Picnic Sunset piknikhuopa Spokey

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Spokey Picnic Sunset piknikhuopa

Tuotekoodi: 3615052
Kategoria: Retkeilyalustat, piknikhuovat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,38 x 0,2 x 0,09 m, 0,8 kg
Tuotemerkki: Spokey
Leveys: 180 cm
Tyyppi: Piknik-matot
Tiheys: 0.2 cm
Pituus: 210 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Spokey tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Spokey Picnic Sunset piknikhuopa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu