Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Spokey II jumppakuminauha, vihreä

5 (1)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kestävä kumi
Pituus: 208 cm
Resistanssi taso: Kevyt
Tuotekoodi: 251568

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Spokey II jumppakuminauha, vihreä

Harjoituskumi Suljetun silmukan harjoitusnauhat maksimoivat harjoittelun vaikutuksen ja keskittyvät kehon eri osiin. Power II -mallia on saatavana eri vastustasoisina versioina, joiden avulla käyttäjä voi säätää parametreja nykyisen fyysisen muodonsa ja odotustensa mukaan: 0-13 kg (erittäin vaalea - harmaa); 11-19 kg (vaaleanvihreä); 15-23 kg (keskipitkä - punainen); 20-30 kg (vahva - sininen); 20-45 kg (erittäin vahva - harmaa). Harjoituskumit on valmistettu kestävästä keinotekoisesta materiaalista. Tarkoitus Optimaalisten mittojensa ansiosta se on ihanteellinen kotiharjoitteluun. Lihaskoulutus. materiaali: kumi pituus: 208 cm leveys: 10-64 mm paksuus: 4,5 mm 11-19 kg (vaaleanvihreä)

Spokey

Spokey on urheilubrändi, joka on toiminut Euroopan markkinoilla vuodesta 2004 lähtien. Erittäin laajan tuotevalikoiman valmistaja myy 4 miljoonaa tuotetta vuosittain ja sillä on yli 1 515 000 asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Yritys työskentelee 20 vähittäiskauppaketjun kanssa Euroopassa ja on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan, jotka on tarkastettu paikallisten tuotannonvalvojien toimesta. Yrityksen tuotteet täyttävät tiukimmat turvallisuusvaatimukset ollen puolalaisten ja eurooppalaisten laitosten sertifioimia. Tuotteet erottuvat markkinoilla siitä, että ne keskittyvät kolmeen tuotekategoriaan: fitness-, luistelu- ja ulkoilmalajeihin tarjoten laajan tuotevalikoiman sekä lapsille että aikuisille. Yritys tarjoaa tuotteita erilaisiin urheilulajeihin, joten jokainen löytää itselleen sopivan tuotteen. Tämän brändin tavoitteena on vastata kaikkien urheilun ystävien tarpeisiin. Mitä ikinä rakastatkin - kuntoilua, luistelua tai ulkoilua, iästä tai kokemuksesta riippumatta - Spokey todistaa, ettei ole olemassa väärää lajia, sinun on vain oltava hyvin valmistautunut.

Spokey II jumppakuminauha, vihreä Spokey

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Spokey II jumppakuminauha, vihreä

Tuotekoodi: 251568
Kategoria: Vastuskuminauhat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,11 x 0,135 x 0,025 m, 0,165 kg
Tuotemerkki: Spokey
Tyyppi: Kestävä kumi
Pituus: 208 cm
Resistanssi taso: Kevyt
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Spokey tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Spokey II jumppakuminauha, vihreä
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Helena H.
05.01.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Päivittäin käytössä! :)