Masahiro BWH Bread , jossa on sahalaitainen terä, pituus 240 mm on luotu leivän viipalointiin. Se käsittelee helposti sekä leivän kovan kuoren että pehmeän sisäosan, jolloin leivän viipaleet ovat esteettisesti miellyttäviä ja niissä on mahdollisimman vähän muruja. Jotkut kokit käyttävät tätä veistä myös suklaan, tomaattien tai sitrushedelmien leikkaamiseen.
BWH on veitsisarja, joka on valmistettu MV-H-malliston mukaisesti. Myös siinä käytetään molybdeeni-vanadiinipitoista, erittäin hiilipitoista ruostumatonta terästä MBS-26, joka on karkaistu kolmivaiheisesti, kunnes sen kovuus on 58-59 HRC. Jokainen terä on viimeistelty täydelliseksi käsityöläisten toimesta, joilla on yli 30 vuoden kokemus, mikä nostaa Masahiron veitset uskomattoman, vertaansa vailla olevan terävyyden tasolle.
Kahva on valmistettu puusta nimeltä Black Pakkawood, jonka lukuisat kerrokset on puristettu korkeassa paineessa ja lämpötilassa yhtenäiseksi, erittäin kestäväksi, kosteutta ja vettä kestäväksi materiaaliksi. Antimikrobisesti pinnoitettu puukahva on yhtä helppohoitoinen kuin muovi, ja se on kiinnitetty kahdella täydellisesti asetetulla ja kiillotetulla niitillä.
Tämän sarjan veitset teroitetaan molemmilta puolilta, mutta toisin kuin useimmat länsimaiset valmistajat, Masahiro teroittaa ne epäsymmetrisesti 80/20. Tämä tarkoittaa, että leikkuureuna siirtyy toiselle puolelle veitsen akselissa. Epäsymmetrisen teroituksen etuina on se, että leikkaava reuna on jopa 35 prosenttia ohuempi kuin symmetrisessä terässä ja siten paljon terävämpi.
Terästyyppi: | MBS-26 |
HRC: | 58-59 |
Kahvan materiaali: | Käsikahva: musta pakkawood |
Teroitusmenetelmä: | Teroitusmenetelmä: hammastettu |
Mitat: | |
Kokonaispituus (A): | 372 mm |
Terän pituus (B): | 242 mm |
Leveys (C): | 25 mm |
Paksuus (D): | 1,8 mm |
Paino: | 102 g |
Hyödyllisiä tietoja:
- Kaikki Masahiro-veitset ovat erittäin teräviä, joten suosittelemme, että niitä käytetään huolellisesti.
- Masahiro-veitsiä ei saa käyttää pakastettujen tuotteiden leikkaamiseen (lukuun ottamatta tähän tarkoitukseen tarkoitettuja sarjoja).
- Älä käytä veitsiä muihin tarkoituksiin kuin elintarvikkeisiin.
- Käytä leikkaamiseen puisia tai muovisia leikkuulautoja.
- Älä pese veitsiä astianpesukoneissa, sillä ne vahingoittavat terää.
- Pese veitsi lämpimässä vedessä astianpesuaineella.
- Pyyhi veitsi kuivaksi pesun jälkeen.