Masahiro BWH Paring , jonka terän pituus on 90 mm on veitsi, joka on suunniteltu pienten tuotteiden, kuten hedelmien ja vihannesten, kuorimiseen ja käsittelyyn. Sen muoto muistuttaa pienoiskokkiveitsen muotoa, ja terävän kärjen ansiosta sitä on helppo käsitellä. Jokaisen keittiön ehdoton varuste.
BWH on veitsisarja, joka perustuu MV-H-sarjaan. Myös siinä käytetään molybdeeni-vanadiinipitoista, erittäin hiilipitoista ruostumatonta terästä MBS-26, joka on karkaistu kolmivaiheisesti, kunnes sen kovuus on 58-59 HRC. Jokainen terä on viimeistelty täydelliseksi käsityöläisten toimesta, joilla on yli 30 vuoden kokemus, mikä nostaa Masahiro-veitset uskomattoman, vertaansa vailla olevan terävyyden tasolle.
Kahva on valmistettu puusta nimeltä Black Pakkawood, jonka lukuisat kerrokset on puristettu korkeassa paineessa ja kuumuudessa yhtenäiseksi, erittäin kestäväksi, kosteutta ja vettä kestäväksi materiaaliksi. Antimikrobisesti pinnoitettu puukahva on yhtä helppohoitoinen kuin muovi, ja se on kiinnitetty kolmella täydellisesti asetetulla ja kiillotetulla niitillä.
Tämän sarjan veitset teroitetaan kahdelta puolelta, mutta toisin kuin useimmat länsimaiset valmistajat, Masahiro teroittaa ne epäsymmetrisesti 80/20. Tämä tarkoittaa, että leikkuureuna siirtyy toiselle puolelle veitsen akselissa. Epäsymmetrisen teroituksen etuina on se, että leikkaava reuna on jopa 35 prosenttia ohuempi kuin symmetrisessä terässä ja siten paljon terävämpi.
Terästyyppi: | MBS-26 |
HRC: | 58-59 |
Kahvan materiaali: | Käsikahva: musta pakkawood |
Teroitusmenetelmä: | teroitusmenetelmä: kaksipuolinen, epäsymmetrinen 80/20 |
Mitat: | |
Kokonaispituus (A): | 199 mm |
Terän pituus (B): | 90 mm |
Leveys (C): | 25 mm |
Paksuus (D): | 1,8 mm |
Paino: | 63 g |
Hyödyllisiä tietoja:
- Kaikki Masahiro-veitset ovat erittäin teräviä, joten suosittelemme, että niitä käytetään huolellisesti.
- Masahiro-veitsiä ei saa käyttää pakastettujen tuotteiden leikkaamiseen (lukuun ottamatta tähän tarkoitukseen tarkoitettuja sarjoja).
- Älä käytä veitsiä muihin tarkoituksiin kuin elintarvikkeisiin.
- Käytä leikkaamiseen puisia tai muovisia leikkuulautoja.
- Älä pese veitsiä astianpesukoneissa, sillä ne vahingoittavat terää.
- Pese veitsi lämpimässä vedessä astianpesuaineella.
- Pyyhi veitsi kuivaksi pesun jälkeen.