Masahiro BWH Slicer on ihanteellinen viipalointiveitsi, jonka terän pituus on 270 mm. Pitkä, hoikka ja melko joustava terä on kehitetty pienten annosten leikkaamiseen pehmeistä pääruuista, kuten paistetusta siipikarjasta tai kokonaisena valmistetusta kalasta. Pitkä leikkuureuna tuottaa täydellisen tasaisia viipaleita viipaloidessa. Veitsen avulla voi myös fileoida.
BWH on veitsisarja, joka perustuu MV-H-sarjaan. Siinä käytetään myös molybdeeni-vanadiinipitoista MBS-26-ruostumatonta terästä, joka on karkaistu kolmivaiheisesti, kunnes sen kovuus on 58-59 HRC. Jokainen terä on viimeistelty täydelliseksi käsityöläisten toimesta, joilla on yli 30 vuoden kokemus, mikä nostaa Masahiro-veitset vertaansa vailla olevaan, vertaansa vailla olevaan terävyyteen.
Kahva on valmistettu mustasta pakkapuusta, jonka lukuisat kerrokset on puristettu korkeassa paineessa ja lämpötilassa yhtenäiseksi, erittäin kestäväksi, kosteutta ja vettä kestäväksi materiaaliksi. Antimikrobisesti pinnoitettu puukahva on yhtä helppohoitoinen kuin muovi, ja se on kiinnitetty kolmella täydellisesti asetetulla ja kiillotetulla niitillä.
Tämän sarjan veitset teroitetaan kahdelta puolelta, mutta toisin kuin useimmat länsimaiset valmistajat, Masahiro teroittaa ne epäsymmetrisesti 80/20. Tämä tarkoittaa, että leikkuureuna siirtyy toiselle puolelle veitsen akselissa. Epäsymmetrisen teroituksen hyötyjä ovat jopa 35 % ohuempi leikkuureuna symmetriseen terään verrattuna ja siten paljon terävämpi terä.
Terästyyppi: | MBS-26 |
HRC: | 58-59 |
Kahvan materiaali: | Käsikahva: musta pakkawood |
Teroitusmenetelmä: | teroitusmenetelmä: kaksipuolinen, epäsymmetrinen 80/20 |
Mitat: | |
Kokonaispituus (A): | 405 mm |
Terän pituus (B): | 271 mm |
Leveys (C): | 40 mm |
Paksuus (D): | 2,5 mm |
Paino: | 213 g |
Hyödyllisiä tietoja:
- Kaikki Masahiro-veitset ovat erittäin teräviä, joten suosittelemme, että niitä käytetään huolellisesti.
- Masahiro-veitsiä ei saa käyttää pakastettujen tuotteiden leikkaamiseen (lukuun ottamatta tähän tarkoitukseen tarkoitettuja sarjoja).
- Älä käytä veitsiä muihin tarkoituksiin kuin elintarvikkeisiin.
- Käytä leikkaamiseen puisia tai muovisia leikkuulautoja.
- Älä pese veitsiä astianpesukoneissa, sillä ne vahingoittavat terää.
- Pese veitsi lämpimässä vedessä astianpesuaineella.
- Pyyhi veitsi kuivaksi pesun jälkeen.