Deba on japanilaistyylinen veitsi, jota käytetään pääasiassa kalan mutta myös lihan leikkaamiseen. Niitä on saatavana useissa eri kokoluokissa, 120 mm:stä 300 mm:iin. Leikkuureuna on erittäin tukeva, joten sillä voi leikata kalan pään irti tai leikata pieniä luita. Veitsi deba on teroitettu toiselta puolelta, ja sillä on helppo fileoida tai annostella.
Tämän sarjan veitset on valmistettu VG-10-alkuperäisestä, molybdeeni-vanadiinista valmistetusta, erittäin hiilipitoisesta ruostumattomasta teräksestä MBS-26, joka on karkaistu kolmivaiheisesti, kunnes sen kovuus on 58-59 HRC. Jokainen terä on viimeistelty täydelliseksi käsityöläisten toimesta, joilla on yli 30 vuoden kokemus, mikä nostaa Masahiro veitset vertaansa vailla olevaan terävyyteen.
Kahva on valmistettu Japanille ominaisella huolellisuudella kevyestä magnoliapuusta , joka on vahvistettu muovirenkaalla.
Huomautus: MS-8-sarjan veitsissä on kaksi erilaista logoa (japanin- tai latinankieliset kirjaimet). Veitsen vasenkätinen versio!
Terästyyppi: | MBS-26 |
HRC: | 58-59 |
Kahvan materiaali: | Magnolia puu |
Teroitusmenetelmä: Teroitusmenetelmä: | Teroitusmenetelmä: yksipuolinen |
Mitat: | |
Kokonaispituus (A): | 332 mm |
Terän pituus (B): | 182 mm |
Leveys (C): | 54 mm |
Paksuus (D): | 4.0 mm |
Paino: | 200 g |
Hyödyllisiä tietoja:
- Kaikki Masahiro-veitset ovat erittäin teräviä, joten suosittelemme, että niitä käytetään huolellisesti.
- Masahiro-veitsiä ei saa käyttää pakastettujen tuotteiden leikkaamiseen (lukuun ottamatta tähän tarkoitukseen tarkoitettuja sarjoja).
- Älä käytä veitsiä muihin tarkoituksiin kuin elintarvikkeisiin.
- Käytä leikkaamiseen puisia tai muovisia leikkuulautoja.
- Älä pese veitsiä astianpesukoneissa, sillä ne vahingoittavat terää.
- Pese veitsi lämpimässä vedessä astianpesuaineella.
- Pyyhi veitsi kuivaksi pesun jälkeen.