Masahiro MV-H Paring , jonka terän pituus on 90 mm on veitsi, joka on suunniteltu pienten tuotteiden, kuten hedelmien ja vihannesten, kuorimiseen ja käsittelyyn. Sen muoto muistuttaa pienoiskokkiveitsen muotoa, ja terävän kärjen ansiosta sitä on helppo käsitellä. Välttämätön tarvike jokaiseen keittiöön.
MV-H-sarja on suunniteltu ja valmistettu eurooppalaisille ja amerikkalaisille kuluttajille, jotka käyttävät veitsiä hieman eri tavalla kuin japanilaiset. Länsimaissa veitsiä käytetään leikkaamisen lisäksi myös pilkkomiseen. Jotta myös tätä tekniikkaa voitaisiin käyttää, MV-H -sarjan veitsien terät ovat hieman paksumpia ja kestävämpiä raskaampaa työtä varten.
Tämän sarjan veitset on valmistettu VG-10:stä peräisin olevasta, molybdeeni-vanadiinista ja erittäin hiilipitoisesta ruostumattomasta teräksestä, jonka nimi on MBS-26. Teräs on kovetettu kolmivaiheisesti, kunnes sen kovuus on 58-59 HRC. Jokainen terä on viimeistelty täydelliseksi käsityöläisten toimesta, joilla on yli 30 vuoden kokemus, mikä nostaa Masahiro veitset vertaansa vailla olevaan terävyyteen.
Hygieeninen kahva, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia, on valmistettu polyasetaali (POM) -materiaalista, jolle on ominaista poikkeuksellinen kestävyys. Kahva on kiinnitetty kolmella täydellisesti kiinnitetyllä niitillä, ja sen ja terän välissä on käytetty ylimääräistä metallivahvistusta.
Tämän sarjan veitset on teroitettu molemmilta puolilta, mutta toisin kuin useimmat länsimaiset valmistajat, Masahiro teroittaa ne epäsymmetrisesti 80/20. Tämä tarkoittaa, että terän leikkuureuna on siirtynyt toiselle puolelle veitsen akselissa. Epäsymmetrisen teroituksen hyötyjä ovat jopa 35 % ohuempi leikkuureuna symmetriseen terään verrattuna ja siten paljon terävämpi terä.
Terästyyppi: | MBS-26 |
HRC: | 58-59 |
Kahvan materiaali: | POM (polyasetaali) |
Teroitusmenetelmä: | teroitusmenetelmä: kaksipuolinen, epäsymmetrinen 80/20 |
Mitat: | |
Kokonaispituus (A): | 206 mm |
Terän pituus (B): | 95 mm |
Leveys (C): | 26 mm |
Paksuus (D): | 1,8 mm |
Paino: | 65 g |
Hyödyllisiä tietoja:
- Kaikki Masahiro-veitset ovat erittäin teräviä, joten suosittelemme, että niitä käytetään huolellisesti.
- Masahiro-veitsiä ei saa käyttää pakastettujen tuotteiden leikkaamiseen (lukuun ottamatta tähän tarkoitukseen tarkoitettuja sarjoja).
- Älä käytä veitsiä muihin tarkoituksiin kuin elintarvikkeisiin.
- Käytä leikkaamiseen puisia tai muovisia leikkuulautoja.
- Älä pese veitsiä astianpesukoneissa, sillä ne vahingoittavat terää.
- Pese veitsi lämpimässä vedessä astianpesuaineella.
- Pyyhi veitsi kuivaksi pesun jälkeen.