Masahiro BWH Chopper on raskas lihakirves, jota käytetään raakaa lihaa käsiteltäessä, leikattaessa tai pilkottaessa. Raskas paino auttaa pienten luiden tai rustojen pilkkomisessa. Leikkuuveitsi on työkalu, joka on kätevä myös suurten kovien tuotteiden halkaisemiseen sekä vihannesten ja hedelmien nopeaan pilkkomiseen.
BWH on veitsisarja, joka perustuu MV-H-sarjaan. Siinä käytetään myös molybdeeni-vanadiinipitoista, erittäin hiilipitoista ruostumatonta terästä MBS-26, joka on karkaistu kolmivaiheisesti, kunnes sen kovuus on 58-59 HRC. Jokainen terä on viimeistelty täydelliseksi käsityöläisten toimesta, joilla on yli 30 vuoden kokemus, mikä nostaa Masahiro veitset vertaansa vailla olevaan terävyyteen.
Kahva on valmistettu puusta nimeltä Black Pakkawood, jonka lukuisat kerrokset on puristettu korkeassa paineessa ja kuumuudessa yhtenäiseksi, erittäin kestäväksi, kosteutta ja vettä kestäväksi materiaaliksi. Antibakteeripinnoitteinen puukahva on yhtä helppohoitoinen kuin muovi, ja se on kiinnitetty kolmella täydellisesti asetetulla ja kiillotetulla niitillä.
Terästyyppi: | MBS-26 |
HRC: | 58-59 |
Kahvan materiaali: | Käsikahva: musta pakkawood |
Teroitusmenetelmä: | Teroitusmenetelmä: kaksipuolinen |
Mitat: | |
Kokonaispituus (A): | 254 mm |
Terän pituus (B): | 135 mm |
Leveys (C): | 97 mm |
Paksuus (D): | 4.0 mm |
Paino: | 504 g |
Hyödyllisiä tietoja:
- Kaikki Masahiro-veitset ovat erittäin teräviä, joten suosittelemme, että niitä käytetään huolellisesti.
- Masahiro-veitsiä ei saa käyttää pakastettujen tuotteiden leikkaamiseen (lukuun ottamatta tähän tarkoitukseen tarkoitettuja sarjoja).
- Älä käytä veitsiä muihin tarkoituksiin kuin elintarvikkeisiin.
- Käytä leikkaamiseen puisia tai muovisia leikkuulautoja.
- Älä pese veitsiä astianpesukoneissa, sillä ne vahingoittavat terää.
- Pese veitsi lämpimässä vedessä astianpesuaineella.
- Pyyhi veitsi kuivaksi pesun jälkeen.
- Säilytä veistä magneettitangossa tai erityisessä veitsilohkossa.